Eruane Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Co do Krakowa okazało się, że pani jak najbardziej chce szczeniaczka, ale jej mąż nie. Dlatego "krówka" nadal szuka domu. :-( Dziś dostałam kolejnego maila z pytaniem o nią, ale póki co takiego niezobowiązującego. Quote
GoskaGoska Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 oj ci ludzie nigdy nie przstana mnie zaskakiwac Quote
Eruane Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 A mnie to już nie dziwi niestety. :shake: Quote
Eruane Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Póki co nikt więcej o biało-czarną niunię nie pytał. :shake: Quote
Eruane Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Acha, czarnulka jest już w Jaworznie i póki co wszystko w porządku. :p Oby i "krówka" szybko znalazła domek. Quote
eliza_sk Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Eruane dstałam maila ws. maluchów: Treść wiadomości: witam, czy pieski znalazły już dom?, czy jest możliwość transportu pieska do Warszawy? Na pw podaję CI maila zwrotnego, mail przyszedł w niedzielę. Quote
Eruane Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Napisałam do tej osoby maila. Nikt więcej się nie zgłosił. :shake: Quote
ewelinka_m Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 czyli został 1 maluszek? Eruane wysyłam Ci na pw kolejnego meila jakiego dostałam...mam nadzieję, że wreszcie i krówce sie poszczęści Quote
Eruane Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Tak, została tylko łaciatka. Jej siostrzyczki są w Krakowie i Jaworznie. Właściciele obiecali przysłać zdjęcia, wszystko jest ok. :p Wyjeżdżam już w piątek. Szczerze mówiąc, myślę, że jednak tel. w sprawie adopcji powinien odbierać ktoś inny, nie właściciel psiaków.:shake: Nie ze wszystkim sobie radzi i w gruncie rzeczy to ja głównie rozmawiam z ludźmi. Od piątku jestem za granicą, więc ogłaszanie na mój nr mija się z celem. Lepiej, żeby "krówka" znalazła domek jak najszybciej, bo widzę, że właściciel traci cierpliwość i wyda ją pierwszej osobie z brzegu.:-( Uważam, że i tak sie udało szybko ulokować dwa pierwsze maleństwa. Ale jak widać niektórzy nie mają świadomości, ile zwykle trwa zorganizowanie adopcji dla jednego psa. :angryy: Quote
Eruane Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Szukam pilnie osoby do przejęcia telefonów w sprawie szczeniaczka i sprawy adopcji!!! Wyjeżdżam w piątek. Bez tej osoby ta sunia będzie stracona. :-( Quote
Basia1968 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 mam chętny domek na szczeniaczka - docelowo niedużego - niestety nie suczkę:-( - domek sprawdzony - jesli macie jakies maluszki na oku to prosze podeslijcie. Ja mam szczeniaczki do wydania ale jamnikowate ale Ci przyszli właściciele nie chcą jamnikowatych. Qźwa nie dogodzi, ale cóż chociaz może jeden psiaczek znajdzie domek. Quote
Basia1968 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Eurane napisz do Marleny - ona może weźmie małą na DT. Mieszka w Gorzycach koło Sandomierza. Ja niestety nie mogę bo mam tymczas z mojego podpisu i swoje trzy futerka:loveu: Napisz Marlena to super dziewczynka. Najwyżej mnie zabije. Powiedz, że to ja Ciebie nasłałam:evil_lol::evil_lol: Quote
Eruane Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 No nie dogodzi się. Została mi tylko ta suńka. I w dodatku nit jej nie chce. Niebardzo wiem, dlaczego, bo jest śliczna, tylko czarne chcieli. A malutka bryka, psoci i zjadła hamerykańskie skarpetki. ;) Quote
GoskaGoska Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 no nic zaraz wrzuce sunie na ogloszenie , bo juz pewnie nie bardzo jest widoczna Quote
GoskaGoska Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 dalam ja na kupiepsa, gumtree ja cos to jeszcze tu sá szczeniaczki do adopcji http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniaki-ze-starachowic-potrzebuja-pomocy-131914/ Quote
supergoga Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ja też mam domek na szczeniaka ktróry nie wyrośnie duży, tzn który będzie mały. Pracuję nad namówieniem na sunię. Pokaże małą. I chyba założę wątek bo ja mam szczeniaki, ale małych na dzisiaj nie ma. Domek w Poznaniu. Panią znam - więc pod nadzorem. Quote
GoskaGoska Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 to ja tu dam tego maluszka jest tez taka siostrzyczka - to te ze Starachowic : Szczeniaki ze Starachowic potrzebują pomocy!!! [FONT=Arial Black]FABIO[/FONT] fiona [FONT=Arial Black]FIONA[/FONT] Quote
Basia1968 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 wysyłam zdjęcie Fabia - prześliczne te maleństwa Quote
ewelinka_m Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 z chłopczyków mamy też szczeniora takiego: [FONT=Verdana]Czaruś -młodziutki piesek, wyrzucony z pędzącego samochodu na drogę w podkieleckiej wsi. Psiaczek jest bardzo wesoły, chętny do zabaw, bardzo lubi dzieci. Jest przyjaźnie nastawiony do wszystkich ludzi oraz zwierząt. Szuka dobrego domku i kochających właścicieli.[/FONT][FONT=Verdana] Piesek będzie średniego wzrostu.[/FONT][FONT=Verdana] Aktualnie przebywa w domu tymczasowym, ale może tam być tylko kilka dni. Jego wybawicielka pracuje całymi dniami i nie może się nim zająć. Jeśli szybko nie znajdzie choćby DT, trafi do schroniska... [/FONT] Quote
ewelinka_m Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Fabio ma ok 2 miesięcy. w jego sparwie należy kontaktować się z Mają ze starachowic ;) Quote
Basia1968 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Zdecydowali się na Fabio. Ile on teraz ma tygodni?? prosze o odpowiedź w miare szybko. Transport tez mam moziwośc uzgodnić na piątek bo moi znajomi wracają z Warszawy i by go odebrali. Quote
Eruane Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Sądzę, że póki co nie ma potrzeby szukania DT. Sunia narazie może zostać, gdzie jest. Dziś rozmawiałam z właścicielem. Na pewno trzeba jej szybko szukać DS, bo czym będzie większa tym ciężej będzie ją wydać i tym większe problemy może sprawiać właściciel. Quote
majqa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Odbierz PW Eruane (chodzi o zainteresowanie szczeniaczkami). Quote
Recommended Posts