Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co do Krakowa okazało się, że pani jak najbardziej chce szczeniaczka, ale jej mąż nie. Dlatego "krówka" nadal szuka domu. :-( Dziś dostałam kolejnego maila z pytaniem o nią, ale póki co takiego niezobowiązującego.

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eruane dstałam maila ws. maluchów:

Treść wiadomości:
witam,
czy pieski znalazły już dom?,
czy jest możliwość transportu pieska do Warszawy?

Na pw podaję CI maila zwrotnego, mail przyszedł w niedzielę.

Posted

Tak, została tylko łaciatka. Jej siostrzyczki są w Krakowie i Jaworznie. Właściciele obiecali przysłać zdjęcia, wszystko jest ok. :p

Wyjeżdżam już w piątek. Szczerze mówiąc, myślę, że jednak tel. w sprawie adopcji powinien odbierać ktoś inny, nie właściciel psiaków.:shake: Nie ze wszystkim sobie radzi i w gruncie rzeczy to ja głównie rozmawiam z ludźmi. Od piątku jestem za granicą, więc ogłaszanie na mój nr mija się z celem. Lepiej, żeby "krówka" znalazła domek jak najszybciej, bo widzę, że właściciel traci cierpliwość i wyda ją pierwszej osobie z brzegu.:-( Uważam, że i tak sie udało szybko ulokować dwa pierwsze maleństwa. Ale jak widać niektórzy nie mają świadomości, ile zwykle trwa zorganizowanie adopcji dla jednego psa. :angryy:

Posted

Szukam pilnie osoby do przejęcia telefonów w sprawie szczeniaczka i sprawy adopcji!!! Wyjeżdżam w piątek. Bez tej osoby ta sunia będzie stracona. :-(

Posted

mam chętny domek na szczeniaczka - docelowo niedużego - niestety nie suczkę:-( - domek sprawdzony - jesli macie jakies maluszki na oku to prosze podeslijcie. Ja mam szczeniaczki do wydania ale jamnikowate ale Ci przyszli właściciele nie chcą jamnikowatych. Qźwa nie dogodzi, ale cóż chociaz może jeden psiaczek znajdzie domek.

Posted

Eurane napisz do Marleny - ona może weźmie małą na DT. Mieszka w Gorzycach koło Sandomierza. Ja niestety nie mogę bo mam tymczas z mojego podpisu i swoje trzy futerka:loveu: Napisz Marlena to super dziewczynka. Najwyżej mnie zabije. Powiedz, że to ja Ciebie nasłałam:evil_lol::evil_lol:

Posted

No nie dogodzi się. Została mi tylko ta suńka. I w dodatku nit jej nie chce. Niebardzo wiem, dlaczego, bo jest śliczna, tylko czarne chcieli.

A malutka bryka, psoci i zjadła hamerykańskie skarpetki. ;)

Posted

Ja też mam domek na szczeniaka ktróry nie wyrośnie duży, tzn który będzie mały. Pracuję nad namówieniem na sunię.
Pokaże małą. I chyba założę wątek bo ja mam szczeniaki, ale małych na dzisiaj nie ma.

Domek w Poznaniu. Panią znam - więc pod nadzorem.

Posted

z chłopczyków mamy też szczeniora takiego:

[FONT=Verdana]Czaruś -młodziutki piesek, wyrzucony z pędzącego samochodu na drogę w podkieleckiej wsi.
Psiaczek jest bardzo wesoły, chętny do zabaw, bardzo lubi dzieci. Jest przyjaźnie nastawiony do wszystkich ludzi oraz zwierząt.
Szuka dobrego domku i kochających
właścicieli.[/FONT][FONT=Verdana] Piesek będzie średniego wzrostu.[/FONT][FONT=Verdana]
Aktualnie przebywa w domu tymczasowym, ale może tam być tylko
kilka dni. Jego wybawicielka pracuje całymi dniami i nie może się nim zająć.
Jeśli szybko nie znajdzie choćby DT, trafi do schroniska...

[/FONT]

Posted

Zdecydowali się na Fabio. Ile on teraz ma tygodni?? prosze o odpowiedź w miare szybko. Transport tez mam moziwośc uzgodnić na piątek bo moi znajomi wracają z Warszawy i by go odebrali.

Posted

Sądzę, że póki co nie ma potrzeby szukania DT. Sunia narazie może zostać, gdzie jest. Dziś rozmawiałam z właścicielem. Na pewno trzeba jej szybko szukać DS, bo czym będzie większa tym ciężej będzie ją wydać i tym większe problemy może sprawiać właściciel.