Onomato-Peja Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Karilka napisał(a):Onomato peja no słuchaj, nie wolno komplementować ich wszystkich tak bardzo, bo urosną w piórka i zaczną wymagać lepszego żarcia i więcej wycieczek krajoznawczych:evil_lol: ojoj przepraszam ... no to w takim razie : hmnn.. no ślimak może być ale taki obślizgły ble no kot jak kot żadna rewelacja.. a ten szczur to skąd ? z piwnicy czy co ? :evil_lol::diabloti: Dżołkuję oczywiście Quote
Karilka Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Łee.. taka krytyka to nie krytyka:evil_lol:. Teodor Ci oczko puścił.;) Quote
Onomato-Peja Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Czuję się zaszczycona :loveu: Taki przystojniak mi oczko puszcza :cool3: Quote
Karilka Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 W sumie nie wiadomo, czy to przystojniak... On sam nie wie tego nawet:diabloti:.. Świeżo po treningu: Biedny, przetyrany piesek:loveu: *** "Jadę, jadę, jadę...:shake:" Quote
Karilka Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Bo sie dziaduchy wbijają, wplątują i z przednich łapek, ten szary ciapowaty kudłacz sam wydłubać nie umie:diabloti:. Dlatego ma gołe:cool3:. Quote
MagdaH Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Karilka']Onomato peja no słuchaj, nie wolno komplementować ich wszystkich tak bardzo, bo urosną w piórka i zaczną wymagać lepszego żarcia i więcej wycieczek krajoznawczych:evil_lol: :roflt::roflt::roflt:ja chce widzieć Teodora w piórkach!!!!!!!!!:roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
MagdaH Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Karilka']"Jadę, jadę, jadę...:shake:" Uważaj, żeby się całkiem nie "zgumował", bo Ci sama sznupa do strzyżenia zostanie:lol: Quote
Karilka Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Ja to bym go najchętniej depilatorem na łyso pojechała. Na chińskiego grzywacza:evil_lol:. W sumie jak go strzygłam, to zabrałam groomerce maszynke i sama mu te łapy pojechałam... a ona bidna tyle się męczyła z tymi łapkami:eviltong: Teodor w piórkach... MagdaH - masz bujną wyobraźnie:cool3: Quote
MagdaH Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Karilka'] Proszę Państwa - oto Mish!!!! Mish jest bardzo grzeczny dzish... Chętnie Państwu zeżre lacia, albo zrobi dziurę w gaciach!!!!!:B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Karilka Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Ja to bym go najchętniej depilatorem na łyso pojechała. Na chińskiego grzywacza:evil_lol:. W sumie jak go strzygłam, to zabrałam groomerce maszynke i sama mu te łapy pojechałam... a ona bidna tyle się męczyła z tymi łapkami:eviltong:. Potem tylnymi drzwiami musieliśmy z salonu wychodzić hahaha Teodor w piórkach... MagdaH - masz bujną wyobraźnie:cool3: Quote
Karilka Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Magda :roflt: :klacz: :cool2::thumbs::happy1: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 http://images38.fotosik.pl/121/32fdea8da5802e2e.jpg Ale ślimak :loveu: http://images49.fotosik.pl/126/9960a45ab45afccemed.jpg Wszędzie tak samo :evil_lol: Proszę Państwa - oto Mish!!!! Mish jest bardzo grzeczny dzish... Chętnie Państwu zeżre lacia, albo zrobi dziurę w gaciach!!!!! :roflt::roflt: :klacz::klacz: Quote
evel Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 hah, no oczywiście, że mnie ujęła magia tej galerii :loveu: :evil_lol: nie spodziewałabym się, że ślimaka można głaskać... eee mój weekend? to na pewno do mnie pytanie? bo ja tylko pracuję, a wczoraj byłam na T.Love na przykład, dziś czuję się ciut jak zombie i za godzinę jadę do pracy :diabloti: Quote
Dobermania Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ooo, galerię otworzyłaś:) Co tak późno? :mad: Faaajnie mieć tyle pociech czworo- i jedną jednonożną, ale czy nie masz problemów z wyjazdami? Chyba niezawsze możesz zabrać je ze sobą? Rodzina Ci pomaga w opiece nad nimi? Ja to mam problem jak muszę na jeden dzień wyjechać, cały czas myślę o nich i zastanawiam się, czy im się "źle nie dzieje":roll::oops: Ja proszę o więcej zdjęć Teodora:loveu: Quote
Karilka Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Dobermania do nas wpadła:loveu:. Teodor jest gwiazdą od 3 strony. Dolara wszędzie musze zabierać ze sobą, bo on jest problematyczny od tej strony. Nikogo nie słucha:roll:. Tajga i szary zajec - do mamy, ślimaka i pana Misha:loveu: zawsze gdzieś sie "upchnie":evil_lol:. evl na T. Love?:-o I jak?? Fajnie? Nie fajnie?:loveu: Quote
Karilka Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Iwan Zdobywca Iwan Paczyciel Gałka Pierzchałka Dolar Rozmemłany Quote
MagdaH Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Karilka napisał(a):MagdaH na czeskim allegro widziałam po 6 - 7zł:cool3:. no.....ja też widziałam, ale sprzedawca nie zgadza sie na wysyłkę gloota za granicę...:shake: Quote
MagdaH Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Karilka napisał(a): MagdaH a w Polsce na jakimś forum ślimaczym nikt nie ma "na zbyciu"? Nie maaaaaaa:placz: A ja szukam, kocham ślimory, uwielbiam, w następnym wcieleniu będę ślimakiem:eviltong: Ale szukam nieustająco;) Quote
Karilka Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Czy ja wiem czy tak pięknie:diabloti:. Po prostu szelki sportowe, do ciągnięcia i tyle. Żadnych innych walorów nie dostrzegam:eviltong: Dziękuję:loveu: MagdaH a w Polsce na jakimś forum ślimaczym nikt nie ma "na zbyciu"? Quote
Recommended Posts