zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 *Monia* napisał(a):PS> TZ?? :evil_lol::evil_lol::diabloti: w pracy :multi: :evil_lol: Quote
*Monia* Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Rozejrzyj się dobrze czy na pewno wyszedł do tej pracy :eviltong:. [SIZE="1"]Mój gdzieś mógł by wyjść, bo za długo już 24h na dobe przebywamy razem... Quote
zerduszko Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Lizka pozdrawia :bye: Rzucaj, no rzucaj - Lizkoswir Jakby tak tą rybkę ze tołu dostac, ech - Lizkomarzyciel Musisz rzucać w piach? :mad: - Lizkobrudas Quote
*Monia* Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Kochana Lizunia, a Lizkomarzyciel najpiękniejszy :loveu:. Ale jakoś tak tych zdjęć skąpisz :mad:. Quote
Monday Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Fajna ta Liza, Zerduszko, ale ci się trafił psiak :loveu: Quote
zerduszko Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Monia - dałam ile mam :razz: Przy mojej Sadie, to trzeba meić oczy dookoła głowy, robienei zdjęć to sport wyczynowy :eviltong: Monday - nie da się zaprzeczyć. Ona nie ma wad, nie ma. Postepy czyni ogromne, własciwie bez mojego wysiłku :oops: Taki wymarzony pies :loveu: A jaki ma wpływ na mojego diabła :-o Quote
*Monia* Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 zerduszko napisał(a):Monia - dałam ile mam :razz: Przy mojej Sadie, to trzeba meić oczy dookoła głowy, robienei zdjęć to sport wyczynowy :eviltong: Znam to niestety, bo Hexa też ma różne pomysły. Jak wyszłam któregoś dnia z małą w plecaku i Hexoliną na pole to zaraz po odpięciu smyczy Hexolina prysnęła w krzaki i nie było jej ze 3 minuty :mad:. Co ja wtedy przeżyłam... Ale za zdjęcia domowe psa idealnego się nie pogniewam :eviltong: Quote
Monday Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 zerduszko jak to nie ma wad:cool1: takich psów bez wad nie ma, a szczególnie czarnych - toż to same diabły wcielone:evil_lol:, popatrz, może Lizka jest przefarbowana albo co, teraz to takie rzeczy potrafią z psami zrobić, że nigdy nie wiadomo...;) Quote
zerduszko Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Lizka, to anioł w przebraniu chyba :loveu: Może jest troszkę niewychowana, ale słucha się mnie niesamowicie i juz na stół za moim obiadem nie wchodzi :eviltong: Ją po prostu trzeba poznać żeby uwierzyć, że takie cudne psy istanieją, z tak pogodnym nastawieniem i ugodowym charakterem :p Ma 2 wady: problemy z zatokami okołoodbytowymi i strasznie się sypie, ale my chyba piszemy o wadach charakteru :megagrin: Quote
*Monia* Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 To niby wady miały by być? To są drobne niedoskonałości na które się uwagi nie zwraca :eviltong: Quote
zerduszko Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ta pierwsza przeszkadza jej, jak widzi mnie z papierem w ręku, to ucieka pod łóżko, a niestety ta druga to mega wada, ja toleruję tylko zwierzeta nie sypiące się i nie szkajace - w sumie nie wiem czemu chce miec psy :lol: Quote
*Monia* Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Zmień papier na chusteczki :razz:. Mi kudły nie przeszkadzają, ale wiem że białych ciuchów nie powinnam kupować bo i tak zaraz czarne od kudłów będą. Jak bym miała jeszcze bialego sypiącego się psa psa to nie wiem w czym bym chodziła :evil_lol:. Rodzicom kudły przeszkadzały na początku, ale ich tolerancja na nie z czasem się zwiększyła ;). Quote
zerduszko Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 *Monia* napisał(a):Zmień papier na chusteczki :razz:. Pisząc papier miałam na mysli coś papierowego, chusteczki też; szczególnie białe, nawet kartka z zeszytu - a przeciez tym jej nie robię. Ja z kolie nie nosze czarnych ciuchów, więc mam problem. Najgorzej mają właściciele dalmatów, zawsze widać :lol: Quote
*Monia* Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No to szmatki jakieś :razz:. Czarnych też za dużo nie mam, ale noszę raczej ciemne i nie widać kudłów. Mam fajną różowiutką bluzę polarową :loveu:, ale niestety za każdym razem muszę ją obskubywać bo się sierść strasznie w nią wbija. Ale i tak rzadko mnie nachodzi na róż ;). Quote
bonsai_88 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Zdjęcia Lizusa się pokazały :multi:... Zazdroszczę ci psa bez wad i idę dalej wybierać klatklę dla Birmy :diabloti:. Quote
zerduszko Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 A co tu wybierać? Mierzysz kupujesz i kombinujesz, gdzie ustawic :eviltong: Ps. Co tak Cie naszło? Quote
bonsai_88 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Zerduszko popatrz jaka ja dziwna jestem - najpierw zmierzyłam psa, później wymyśliłam miejsce i pomirzyłam, a na samym końcu dobrałam klatkę :eviltong:...naszło mnie tak, bo teraz dużo jeżdżę, a jednak młoda potrafi mieć bardzo duże zapędy do pilnowania [zwłaszcza u moich dziadków]... w nowych miejscach jednak wolałabym ją zostawiać samą w klatce, bo moja rodzinka nie zawsze ma instynkty samozachowawcze :shake: Quote
zerduszko Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Aaaa - ja nie znam tego problemu, moja sucz w nowym miejscu to anioł. Wszystkich lubi i jest milutka :p Quote
zerduszko Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Proszę trzymać kciuki za Lizkę we czw., pierwsze zajęcia ją czekają :cool1: Quote
*Monia* Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Czegoś nie pamiętam czy nic nie pisałaś o żadnych zajęciach? Kciuki trzymać będziemy oczywiście :) Quote
zerduszko Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Pisałam u Ciebie :eviltong: Zapisałam ją na agility.... ja mam stresa ona jeszcze nic nie wie :lol: Quote
*Monia* Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Zawsze zapominam o wszystkim :oops:. Hexa też nic nie wiedziała i po pierwszym treningu się jej spodobało. Jak Lizka lubi pracować to będzie jej się podobało :cool3:. Quote
zerduszko Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ja myślę, ze jej się spodoba. 1 h dojazdu w jedną stronę, o kasie nie wspomnę - dla siebie tego nie robię ;) Na 3 grupy jest jedynym prawdziwym kundelkiem, rodzyneczka :loveu: Quote
*Monia* Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 My w sumie podróżujemy na trening ok. półtorej godziny. Też nie robiłam tego dla siebie, bo ja leń jestem ;). Jedynym i jakim pięknym kundelkiem :loveu:. Będę czekać na jakieś fotki z agility jak ktoś Wam pstryknie :razz:. No i w ogóle jakieś fotki by się przydały, bo zapomnimy jak Lizka wygląda :mad:. Quote
zerduszko Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 A myslałam, że tylko ja taka desperatka i tak daleko będę jeździc :eviltong: Najgorsze jest to, ze zapisałam się na grupę tygodniową.... o 15.30 kończę pracę, a o 17 zajęcia. A musze jeszcze do domu przez całe miasto[eczko ;) ] przejechać, wysikać obie suki i spowrotem przez te korki :roll: Helikopter by się przydał jak nic. Quote
Recommended Posts