Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś nasza pierwsza rocznica :laola: Liz dostał dużą kość, skromnie :eviltong:

Teraz czas na podsumowanie, z miłej, delikatnej suczki

Zrobiła się zazdrosna cholera :evil_lol:

Patyczkowy maniak :loveu:

Jest również bardzo przyjacielska :loveu:

I słodziutka

Ps. Beata - nie zaglądasz do galerii, bo to temat adopcyjny Lizi, to jest w dziale w Już w nowym domu ;) Tak: Liz to labko-charto-pinczer :eviltong: i ona nie je śmieci, tylko w goownach gustuje :p

Posted

Niesamowite... To już rok minął... Jak ten czas szybko leci...
Ten Czarnuch już rok jest bezpieczny...
STO LAT Maleńka! Dziękuję Zerducho,że daliście Jej szansę na szczęście...
:tort::BIG::beerchug::drinka:

Posted

[quote name='Klaudus__']STO LAT Maleńka! Dziękuję Zerducho,że daliście Jej szansę na szczęście...
To ja Wam dziękuje, ze dałaś nam to szczęście :loveu:Banalnie, ale tak jest: Lizka to moje szczęście najukochańsze :loveu: męża tez, ich łączy wyjątkowa więź ;)

Posted

nie ukrywam, że zajrzałam tu po raz pierwszy :oops: a to dzięki Gabrysiowi... (link z wątku) i...

umarłam....

[quote name='zerduszko']

no ja nie wiem, któż mógłby się oprzeć tym oczętom... :lol:

Posted

jambi_ napisał(a):
no ja nie wiem, któż mógłby się oprzeć tym oczętom... :lol:

Dobrze, że rok temu nie miałam tego aparatu, bo bym od chętnych nie mogła jej opędzić :lol:

Posted

no ja jestem bardzo wrażliwa na takie spojrzenia.... dawno temu poruszyło mnie podobne:

przepraszam zerduszko za to wtrącenie, ale przyznaj, że te oczęta powalają ...

Posted

Wszystkiego dobrego i najlepszego z okazji pierwszej rocznicy!!!
Piękne zdjęcia!!
I Lizka też cudna!
Wiem, wiem, powtarzam się, co zrobić...
A to małe rude???
Tymczas???

Posted

zerduszko napisał(a):
Hahahaha - ale numer! I co, schrupałaś posiadacza razem z oczętami??

ano... tak :) po tym jak przez 2 noce śniły mi się te oczy, panieneczka dołączyła do mojej ekipy :p

ale...

niestety... to historia bez happy endu, bo nasze szczęście nie trwało długo :-(

Posted

ano, nie chcę Ci zaśmiecać wątku,:oops: ale tak króciutko
tą maleńką kicię wypatrzyłam na kocim forum "Miau" i z miejsca się zakochałam, właśnie przez te oczy...
od jakiegoś czasu szukałam kota, poniekąd zmusiły mnie do tego moje psy...
kiedys mielismy juz kota, małą łazęgę przyniesioną ze śmietnika , która była z nami przez ponad 11 lat, i tamten kot wychował wszystkie moje psy (sam myślał chyba że jest psem, bo jego dla odmiany wychowała moja suńka, której już nie ma)... kiedy kot na skutek przegranej walki z mocznicą odszedł, zrobiło sie jakoś pusto... pomimo 3 psów w domu było cholernie pusto, więc nieśmiało rozpoczęłam poszukiwania, no i zobaczyłam ją... a właściwie to zdjęcie, i umarłam :loveu:
po krótkich pertraktacjach z dziewczyną która sie kicia opiekowała wzięłam ją do siebie.

To był kot z tymczasu, wcześniej była gdzieś w schronisku a w tymczasie leczona była z kociego kataru i innego świństwa. Miała tylko 9 tygodni...
niedługo po tym jak trafiła do domu do mnie coś się zaczęło dziać, prawdopodobnie nawrót choroby. Lekarz, kroplówki, leki a po 2 dniach umarła mi na rękach. Odeszła cichutko gdy wracaliśmy od weta po kroplówce, zawinięta w kocyk...
kuźwa, była taka maleńka! nie wiem co się stało, czy choroba ją złamała, czy przyplątało się coś innego, weci sugerowali także szok anafilaktyczny - że niby na leki...

Posted

wpadam..a tu takie przykre historie :( naprawde chcialby sie wszystkim biedakom pomoc. A nie da rady wypelnić morza potrzeb. Ale kropleki tez wiadomo ważne.

ps. chcialam spytac Cie Kamilo czy odfilcowujesz psy? :D masz juz przecinak? :cool3:

Posted

Jasza - przegapiłam. To małe BEŻOWE to ex-tymczaska. Ale diaboł pewnie urósł :razz:

[quote name='betty_labrador']ps. chcialam spytac Cie Kamilo czy odfilcowujesz psy? :D masz juz przecinak? :cool3:
Akurat ja odfilcowuję psy - także nie trafiłaś :eviltong:
Oprócz Kluchy np:
Mój obecny Gabryś http://www.dogomania.pl/threads/183513-LiczAE-na-cud-GabryA-z-kwarantanny

I poprzedni Romuś http://www.dogomania.pl/threads/183233-Sznaucerki-z-Sosnowca-Romu%C5%9B-ju%C5%BC-ma-dom-i-GRINGO-TE%C5%BB-w-domku!?p=14548965&viewfull=1#post14548965
Grey by się ucieszył :eviltong: Ale mam tylko nożyczki :placz: