Saththa Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Sandra - czepialska istoto. Też tam bywałam drzewiej to i o miejsce noclegu dusz dobrych spytać nie zawadzi. ;) Drzewiej? Nie wiedziałam, ze byłaś drzewem z tamtych stron :) Coś mi się spuło inie mam Twojej galerii :( nawet jak npiszałam coś to i tak m ikurde nie dodało do zawartosci ;( Quote
zerduszko Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Obejrzałam sobie zdjęcia znad morza - piękne ujęcia psiaków w ruchu. :) I w ogóle fajnie tam jest w tym Jarosławcu. A gdzie spaliście? Dziękować, foty to zasługa malawaszki :D W Słonecznej Polanie http://www.domkijaroslawiec.pl/ Dzis byłam z trzema psami i Iga na spacerze. Po spacerze musiałam opłukać łapki i podwozie Sadie. Zajęło to mi tyle czasu ile kąpiel moich obydwóch psów. A jeszcze został brodzik do wyszorowania, podłoga do posprzątania i pies do wyczesania... jak wyschnie jutro. Nigdy, przenigdy takiego kudłacza :wallbash: A te foty były? Tyle wyszło jako tako... Quote
Saththa Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Hahaha :) http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/DSC_1044.jpg a tego gdzie wywiało? jeszcze przed sekunda tu siedział.... :D Quote
malawaszka Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Dzis byłam z trzema psami i Iga na spacerze. Po spacerze musiałam opłukać łapki i podwozie Sadie. Zajęło to mi tyle czasu ile kąpiel moich obydwóch psów. A jeszcze został brodzik do wyszorowania, podłoga do posprzątania i pies do wyczesania... jak wyschnie jutro. Nigdy, przenigdy takiego kudłacza :wallbash: hahaha ja ostatnio chodzę po domu i marudzę że wszędzie leżą kudły rude! masakra! ile tego z niej wyłazi - z takiego małego psa a całe podłogi usłane :mdleje: i też powtarzam magiczne - nigdy więcej :lol: Quote
WATACHA Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 hahaha ja ostatnio chodzę po domu i marudzę że wszędzie leżą kudły rude! masakra! ile tego z niej wyłazi - z takiego małego psa a całe podłogi usłane :mdleje: i też powtarzam magiczne - nigdy więcej :lol: Trzeba wyczesywać pieska :evil_lol: 1 Quote
malawaszka Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 wyczesuję... miał to robić Jarek :krach: Quote
WATACHA Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 wyczesuję... miał to robić Jarek :krach: Codziennie ?Ja Mentora czeszę co dzień, oprócz wczoraj, a i tak posłanie całe w kłakach.Też się zastanawiam jak one się na nim mieszczą. Quote
Saththa Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 no włąsnie się nie mieszcza dlatego wypadają :) Quote
WATACHA Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 no włąsnie się nie mieszcza dlatego wypadają :) To mogłoby wyjaśnić zaistniałą sytuacje :hmmmm: Quote
zerduszko Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Zdecydowanie wole kudły, które można zamieść szybciorem. Jeśli sznupy teraz tez są takie watowate i kudłate, to ja bardzo dziękuję za takiego olbrzyma :wallbash: Tymczasy miały porządne klaki: nie za szorstkie, nie za geste. A toto to chyba jakiś pulik, pumik czy inny tybetańczyk. A naj psem jest Lizus. Kąpiel raz na rok, czesanie ze 3 razy w roku i się nie sypie jak głupia. Do tego jet czarna i się kłaki nie rzucają tak w oka :) W weekend są zawody. Zgłosiłam oba kundle. Tego chudego debila tez :shock: Quote
malawaszka Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 a zawody gdzie? może w Siewierzu???? :megagrin: wreszcie bym może zobaczyła conieco Quote
*Monia* Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Sadie jaka malutka, chyba się skurczyła :hmmmm: Wow, będę trzymać kciuki i czekać na relację z zawodów ;) Quote
Margi Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Podziwiam,bo trzy psiaki i wózek to nie takie proste. No to gdzie te zawody? Quote
zerduszko Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 a zawody gdzie? może w Siewierzu???? :megagrin: wreszcie bym może zobaczyła conieco Jak zwykle w Katowicach, tym razem kąpielisko Bugla. Ostrz maszynę i przyjeżdżaj :) Podziwiam,bo trzy psiaki i wózek to nie takie proste. No to gdzie te zawody? Jestem mocna :] Pojechałam z moimi do rodziców, na gore po Sadie, wsie trzy w jedna rękę, dziecko w druga i musiałam jeszcze iść do auta sama poskładać wózek :klacz: Mocna i skromna ;) Sadie jaka malutka, chyba się skurczyła :hmmmm: Wow, będę trzymać kciuki i czekać na relację z zawodów ;) Sadie zawsze była malutka :) Quote
wilczy zew Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Powiem tak,nie podziwiam Cię za te trzy psy i wózek,bo tego nie ogarniam :tard: Quote
malawaszka Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 nooo 3 psy i wózek to hardkor - szacuneczek :lol: ja chodziłam z humorzastą Oliwią, humorzastą Luną i ślepym Bolkiem - wszystko byłoby spoko gdyby nie wychodzenie z bloku i wracanie do niego - przy wychodzeniu darła się Luna, przy wracaniu darła się Oliwia :D 1 Quote
zerduszko Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 U mnie to luz, bo raz, ze winda, dwa psy mundrzejsze i jakiś wrogów nie ma, ale u mamy 3pietro bez windy, Saducha i pojebany blabladorek :lmaa: Quote
zerduszko Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Pewnie wszyscy widzieli na fb sukces Lizki :jumpie: ale dodam, ze się mi synuś przeraził tym wszystkim :icon_roc: do tego trudne tory i się okazuje, ze mój mały przecinaczek wypadł gorzej na swoich pierwszych zawodach niż Lizka :question: 3 x DIS Teraz uciekł pod łóżko i nie szczeka nawet. Ciekawe czy jutro zechce z nami pojechać :lol: Quote
WATACHA Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ha,ha,ha synusia trema zeżarła :). Brawo dla Lizki :klacz: Quote
*Monia* Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Lizka miszcz :loveu: A Bolcik biedulek nie wytrzymał presji i zamknął się w sobie. Trzymam kciuki żeby dzisiaj się otworzył ;) Quote
AnkaG Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Ja nie jestem na FB wiec prosze o info za co mam gratki wysyłać :mdrmed: Quote
WATACHA Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Ja nie jestem na FB wiec prosze o info za co mam gratki wysyłać :mdrmed: II miejsce Quote
Recommended Posts