Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sandra - czepialska istoto.

Też tam bywałam drzewiej to i o miejsce noclegu dusz dobrych spytać nie zawadzi. ;)

Drzewiej? Nie wiedziałam, ze byłaś drzewem z tamtych stron :)

Coś mi się spuło inie mam Twojej galerii :( nawet jak npiszałam coś to i tak m ikurde nie dodało do zawartosci ;(

Posted

Obejrzałam sobie zdjęcia znad morza - piękne ujęcia psiaków w ruchu. :) I w ogóle fajnie tam jest w tym Jarosławcu. A gdzie spaliście?

Dziękować, foty to zasługa malawaszki :D

W Słonecznej Polanie http://www.domkijaroslawiec.pl/

Dzis byłam z trzema psami i Iga na spacerze. Po spacerze musiałam opłukać łapki i podwozie Sadie. Zajęło to mi tyle czasu ile kąpiel moich obydwóch psów. A jeszcze został brodzik do wyszorowania, podłoga do posprzątania i pies do wyczesania... jak wyschnie jutro. Nigdy, przenigdy takiego kudłacza :wallbash:

A te foty były? Tyle wyszło jako tako...

DSC_1039.jpg

DSC_1044.jpg

DSC_0001.jpg

DSC_0024.jpg

Posted

Dzis byłam z trzema psami i Iga na spacerze. Po spacerze musiałam opłukać łapki i podwozie Sadie. Zajęło to mi tyle czasu ile kąpiel moich obydwóch psów. A jeszcze został brodzik do wyszorowania, podłoga do posprzątania i pies do wyczesania... jak wyschnie jutro. Nigdy, przenigdy takiego kudłacza :wallbash:

hahaha ja ostatnio chodzę po domu i marudzę że wszędzie leżą kudły rude! masakra! ile tego z niej wyłazi - z takiego małego psa a całe podłogi usłane :mdleje:  i też powtarzam magiczne - nigdy więcej :lol:

Posted

hahaha ja ostatnio chodzę po domu i marudzę że wszędzie leżą kudły rude! masakra! ile tego z niej wyłazi - z takiego małego psa a całe podłogi usłane :mdleje:  i też powtarzam magiczne - nigdy więcej :lol:

Trzeba wyczesywać pieska :evil_lol:

• Upvote 1
Posted

wyczesuję... miał to robić Jarek :krach:

Codziennie ?Ja Mentora czeszę co dzień, oprócz wczoraj, a i tak posłanie całe w kłakach.Też się zastanawiam jak one się na nim mieszczą.

Posted

Zdecydowanie wole kudły, które można zamieść szybciorem. Jeśli sznupy teraz tez są takie watowate i kudłate, to ja bardzo dziękuję za takiego olbrzyma :wallbash: Tymczasy miały porządne klaki: nie za szorstkie, nie za geste. A toto to chyba jakiś pulik, pumik czy inny tybetańczyk.

A naj psem jest Lizus. Kąpiel raz na rok, czesanie ze 3 razy w roku i się nie sypie jak głupia. Do tego jet czarna i się kłaki nie rzucają tak w oka :)

W weekend są zawody. Zgłosiłam oba kundle. Tego chudego debila tez :shock:

Posted

a zawody gdzie? może w Siewierzu???? :megagrin:  wreszcie bym może zobaczyła conieco

Jak zwykle w Katowicach, tym razem kąpielisko Bugla. Ostrz maszynę i przyjeżdżaj :)

Podziwiam,bo trzy psiaki i wózek to nie takie proste.

No to gdzie te zawody?

Jestem mocna :] Pojechałam z moimi do rodziców, na gore po Sadie, wsie trzy w jedna rękę, dziecko w druga i musiałam jeszcze iść do auta sama poskładać wózek :klacz:  Mocna i skromna ;)

Sadie jaka malutka, chyba się skurczyła :hmmmm:

Wow, będę trzymać kciuki i czekać na relację z zawodów ;)

Sadie zawsze była malutka :)

Posted

nooo 3 psy i wózek to hardkor - szacuneczek :lol: ja chodziłam z humorzastą Oliwią, humorzastą Luną i ślepym Bolkiem - wszystko byłoby spoko gdyby nie wychodzenie z bloku i wracanie do niego - przy wychodzeniu darła się Luna, przy wracaniu darła się Oliwia :D

• Upvote 1
Posted

Pewnie wszyscy widzieli na fb sukces Lizki :jumpie:  ale dodam, ze się mi synuś przeraził tym wszystkim :icon_roc: do tego trudne tory i się okazuje, ze mój mały przecinaczek wypadł gorzej na swoich pierwszych zawodach niż Lizka :question: 3 x DIS Teraz uciekł pod łóżko i nie szczeka nawet. Ciekawe czy jutro zechce z nami pojechać :lol: