Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

admirabilis6 napisał(a):
Kapcer to nie jest anonimowa osoba poza dogo. Nie spekulujcie juz, to zostalo sprawdzone. Chétnym mogé udzielic informacji na maila.

Ciekawe kto go sprawdzał . Na prosty chłopski rozum - zakłada wątek zbiera kasę na hotel jak się okazuje że jest bezpłatne DT to się przestaje pojawiać na wątku nie wiadomo co i jak z psami i co ... zakłada następny watek i zbiera kasę i następny . Mi się to nie podoba . Niech dokończy jedną sprawę . Ludzie się interesują , próbują pomóc, angażują w sprawę a on ma wszystkich w d... i sie nie odzywa . najgorsze jest to że my nie cierpimy ale zwierzęta które on znajduje i niby pomaga. A może żadnych takich nie ma ?????? Kto to wie

Posted

Basia1968 napisał(a):
gdzie dokładnie jest ten pies? adres poproszę. Poproszę Arkę, TOZ lub inną organizację o sprawdzenie. Prosze o dokładne dane.

Basia ciekawe czy się doczekasz odpowiedzi:angryy:

Posted

marlenka napisał(a):
Zuzka wynajdywać każdy może tylko widzisz jak Kacper załatwia sprawę zaczyna a nie kończy. Jak się okaże że znajdzie sie bezpłatne DT to zniknie i ani wdu ani słychu . Jak tak można robić??????????????:angryy::angryy:

No właśnie to jest to jak się coś zaczyna to i kończy.A to że szuka DT lub Hotelików płatnych rezygnując z bezpłatnych to już jest zupełnie nie do przyjęcia.

Posted

admirabilis6 napisał(a):
Kapcer to nie jest anonimowa osoba poza dogo. Nie spekulujcie juz, to zostalo sprawdzone. Chétnym mogé udzielic informacji na maila.

Na Dogo jest niestety osobą anonimową i tu musi sobie zapracować na nasze zaufanie.Jakoś nikt ze starych Dogomaniwków ne ręczy za jego uczciwość.:angryy::angryy::angryy:

Posted

kacper_29 napisał(a):
Dziś dostałem informację o zaniedbanym psie, którego na pastwę losu zostawił właściciel, który kilka dni temu wyjechał za granicę...
Od razu pojechałem na miejsce...
Na samym końcu posesji, między stodołami, na bardzo krótkim łańcuchu, przy dziurawej budzie, we własnych odchodach, stał pies... Przeraźliwie chudy, zakołtuniony, brudny, zapchlony... Śmierdzący jak sto choler... Pazury stanowczo za długie... W fatalnym stanie...
Ja się pytam: jak można doprowadzić psa do TAKIEGO stanu?! :angryy:

Zresztą... sami zobaczcie:

Pies jest podobny do owczarka podhalańskiego. Ma ok. 5 lat. Jest przyjazny i... czeka na ratunek.

..............................

Posted

Kacper:roll:wez no wytlumacz co i jak z tymi DT, bo znów będzie afera, poniekąd z mojej winy tez:oops:

ps.Kacper nie wynajduje, Kacper widzi czego inni nie widzą..jakoś

Posted

li1 napisał(a):
Ja recze za wiarygodnosc Kacpra.

Li możesz ręczyć za niego co nie zmienia faktu że człowiek jest nieodpowiedzialny :angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Nie nieodpowiedzialny, tylko troche niedoswiadczony. Kacper pomaga jak umie, potrzebuje troche wsparcia, równiez radá, wiéc przestancie tu sie pienic. Ja tez réczé za kacpra (i tez nie jestem anonimowa poza dogo :razz: )

Posted

podpisuję się pod tym co napisała marlenka - NIEODPOWIEDZIALNY to i tak za mało powiedziane. :angryy::angryy::angryy: Na niego właśnie spadnie odpowiedzialność za los tych zwierząt, którym zakłada wątki - a z tych wątków nic nie wynika. WIELKIE NIC!! Kacper gdzie Ty masz sumienie??? Juz prawie tydzień prosimy CIebie o info na temat szczeniaczków i suni. DT czeka. Jesli ktoś zna fizycznie Kacpra, to niech nim potrząśnie i sprowadzi na ziemię.

Posted

marlenka napisał(a):
Li możesz ręczyć za niego co nie zmienia faktu że człowiek jest nieodpowiedzialny :angryy::angryy::angryy::angryy:

Interesujące. Mam prośbę możesz mi podać konkrety za tym przemawiające? Wiesz nie chciałabym się naciąć.

A argumenty w stylu "jedna pani drugiej pani zrobiła na złość...."
*) do mnie nie docierają.

Konkrety jakieś prosze.

Posted

Wiecie co, zaczyna to być naprawdę przedziwne..... admirabilis6 chce podać szczegóły odnośnie Kacpra na maila, Isadora7 pokazuje kiedy i czym zostało zrobione zdjęcie, potem wycina swój post, teraz oczekuje konkretów dlaczego chłopak jest nieodpowiedzialny......
To tylko w jednym wątku, o innych nie wspomnę.
Matko i córko! Jeśli chłopak ma dobre serce to ta krucjata jest żenująca, jeśli ktokolwiek chce stanąć w Jego obronie to może raz na forum napisać publicznie na jakiej podstawie można Mu ufać. Jeśli nikt nie chce tego ogłosić światu to po co pisze informacje na maila?
Z takich sytuacji robi się smród nikomu niepotrzebny.....
Ja przypominam tylko, że współpraca z osobami których się nie zna jest NIEOBOWIĄZKOWA.

A psiak rozumiem nadal na łańcuchu? Dajmy pokój pustemu gadaniu....

Posted

nie rozumiem, po co ktoś w ogóle ręczy czy nie za Kacpra. Kacper się zjawi i powinien wytłumaczyć co z tymi psami, DT. Dokładne miejsce pobytu psów na pw ( jesli chce oszczędzic sąsiadom nagonki i innych, które na dogo miejsce już miały np.) i tyle. To, że ktoś, kto zna kogoś, zna Kacpra niczemu nie pomaga, a tylko przywołuje "nie wiadomo kogo" na wątek. Pomyślcie o tym.

Kacper a Ty jesteś mądrym i fajnym chlopakiem- daj no trochę więcej info o tych psiakach i nie bądz taki tajemniczy. Ostrożności co prawda nie za wiele, ale nikt raczej psiaków nie wykradnie i nie wywiezie np. do Niemiec na eksperymenty;)

w ogóle to nie ten wątek..

Posted

Jeśli chcecie konkretów dlaczego jest nieodpoiedzialny przeczytajcie wszystki jego zaczete wątki.
1) zbiera kasę na hotel lub DT ok
2) oddaje 3 szczeniaki na DT -zero zdjęć opisów czegokolwiek
3) jest DT bezpłatne dla reszty szczeniąt - brak kontaktu z Kacprem -DT czeka prosi o info gdzie są psy i co ... zero odzewu
4) pojawają się nowe wątki Kacpra znowu szuka kasy na DT

Człowieku jeśli nie jesteś w stanie dokończyć spraw to nie bierz się za nie . To nie jest niedośwaidczenie sorki ale to jest po prostu BEZCZELNOŚĆ.

zastanawiam się znowu czy wogóle jakiekolwiek szczeniaki istnieją i te psy na innym wątku też .

Posted

Spinca napisał(a):
Wiecie co, zaczyna to być naprawdę przedziwne..... admirabilis6 chce podać szczegóły odnośnie Kacpra na maila, Isadora7 pokazuje kiedy i czym zostało zrobione zdjęcie, potem wycina swój post, teraz oczekuje konkretów dlaczego chłopak jest nieodpowiedzialny......
To tylko w jednym wątku, o innych nie wspomnę.
Matko i córko! Jeśli chłopak ma dobre serce to ta krucjata jest żenująca, jeśli ktokolwiek chce stanąć w Jego obronie to może raz na forum napisać publicznie na jakiej podstawie można Mu ufać. Jeśli nikt nie chce tego ogłosić światu to po co pisze informacje na maila?
Z takich sytuacji robi się smród nikomu niepotrzebny.....
Ja przypominam tylko, że współpraca z osobami których się nie zna jest NIEOBOWIĄZKOWA.
A psiak rozumiem nadal na łańcuchu? Dajmy pokój pustemu gadaniu....

Wersja 1
Powiem tak, zamiast chodzić i nadawać "bo mi się tak wydaje" postanowiłam sprawdzić co jest grane. Zdjęłam zdjęcia i sprawdziłam w zapisie szesnastkowym co, gdzie i jak. Nie analizowałam do końca właściwości pliku bo miałam co innego do roboty. Wrzuciłam posta i w chwile potem skończyła sie analiza własciwości hexadecymalnych. i się okazało że była niescisłość wynikajaca ... ech z czego to zajmnie pare stron. Wykonałam rozmowe i upewniłąm się ze jest z kacprem OK.

Wersja 2
Don Kacper Corleone postanowił zarobić na psach. Zaczał organizowac handel psami i pochodnymi od psów. Postanowiłam walczyć z nim. I gdy wyciągnełam niezbite dowody winy opracowane przez Kojaka, zapukało do mnie kilku postawnych ABSów (Absolutnie Bez Szyi), dali mi propozycje nie do odrzucenia i przestraszona zdjęłam dowody.

Wersja do wyboru, dla tych co wolą teorie spiskowe lub dla tych co chwile pomyślą.

A ja od siebie przyznaję mały bład matematyczny, nie do końca odczytany zapis binarny. Spinca miałąs wyjątkowego farta że akurat weszłaś, bo nie posądzam Ciebie o siedzenie z nosem w ekranie. Ten post wisiał niecałe 3 minuty (2 min 24 sek). Generalnie nie lubie takiego wchodzenia i mówienia "Ej ty łżesz", Ej ty nie wierzę". Uznaję konkrety.

Konkret (łac. concretus - gęsty, twardy, mocny) - pojęcie dopełniające pojęcie abstraktu. Konkret jest przedmiotem:

1. jednostkowym
  2. fizycznym, w sensie umiejscowienia w czasie i przestrzeni.

Proste jak budowa cepa jest zatem że informacje takie jak:

1) zbiera kasę na hotel lub DT ok
2) oddaje 3 szczeniaki na DT -zero zdjęć opisów czegokolwiek
3) jest DT bezpłatne dla reszty szczeniąt - brak kontaktu z Kacprem -DT czeka prosi o info gdzie są psy i co ... zero odzewu
4) pojawają się nowe wątki Kacpra znowu szuka kasy na DT

do konkretów zaliczyć nie można.

Osobiście nie chodziłam i nie mędziłąm po wątkach Kacpra, co nie znaczy, ze nie zaczełam sprawdząc. Nie chodziłam po wątkach i nie sadziłam hydnora africana, tylko zaczełam sprawdzać. Punktem zwrotnym był zapis matematyczny po którym wykonałam konkretne dwie rozmowy z osobami o bardzo dużym stażu na dogo i basta nie mam powodu nie ufać Kacprowi, tym bardziej że działalność Kacpra (w tej odsłonie) jest mi znana.

Tyle.

Posted

Kacper na pewno odezwie sie niedlugo i poda wiecej informacji. . Mysle, ze karmi wieczorem psy a teraz spi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...