hanacek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dzieki wszystkim za gratulacje :cool3::lol:
Asiaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Illamar, pięknie dziękuję za fotkę. Na zdjęciu jest FELMERIA... Ładny wykrok, co?;)
Nitor-Nivalis Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 :multi::multi::multi:No to znowu GRATKI dla Asiaczków :multi::multi::multi:
Asiaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ewuniu, dzię-ku-je-my! Biorę przykład z Ciebie i Mumina!:loveu: Co prawda, jeszcze nie dorównujemy Mistrzom w wygrywaniu, ale równamy w górę!:lol: Pzdr.
Nitor-Nivalis Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dobra dobra :) w baskach nie pokonani :multi::multi::multi:a na finałach to też jesteście sporym zagrożeniem :multi::multi::multi::multi: Gratki :) Trzymam kciuki za klubowke :)
Asiaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Bardzo żałuję, że Was nie będzie na Klubówce, ale będziemy on-line..:lol: Pzdr.
Savannah Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Oh Lusik kochany !!! Nie moge sie napatrzec na nia:loveu: i tesknie troszke za tym slodkim pyszczkiem...za innymi slodkimi pyszczkami takze...:loveu:
Savannah Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Asiaczku - wiem i to podnosi mnie na duchu !:lol:
Savannah Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Zielona Gora CAC 16.09.2007 Sedzia: Ewa Marcinkowska Zgłoszono 1 Basenji SUKI kl. młodziezy AFREYA HANACIEK Bajunga
Savannah Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Stawka z LIPSKA/Niemcy z zeszlego weekendu. PSY kl.Posrednia C-QUEST'S ECHO OF ELDORADO KOKOJAMBO'S DOGO DAKTARI kl. Championow ESCAPADE'S BRAVO OUT OF AFRICA - BOS, CACIB GREASY GUl ANANTY Kl. Otwarta ARDES ORANG E TRIUMPH APOGE ZEBU ASTHENIA SUKI kl.Mlodziezy MUTABARUGA'S HOP E ROAD 56 Kl.Posrednia KOKOJAMBO'S DOGO DHARUBA Kl.Championow ABANDA OD NEHVIZDSKE STUDANKY Kl.Otwarta AFRICAN RAINBOW'S DAKIRA PIA - CACIB, BOS, BOB, BOG2 AFRICAN MAGIC MOMENT'S EBUN AZll Mam tez dwa zdjecia z BOG... wstawie pozniej..
Savannah Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Chorzow 16.09.2007 Sedzia :Elli Marie Klepp[/FONT][FONT=Tahoma] (Norwegia) + BOG [SIZE=3]JAZZY BOY Asiaczek - I ex. CWC, BOS,[SIZE=4]BOB JELLY JOSHREEN Asiaczek - I ex. CWC, BOS KENTARO WITH ME Asiaczek - I w.o Best Puppy in Breed GRATULACJE DLA Asiaczkow!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [/FONT][/FONT]
Savannah Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 JAZZY BOY Asiaczek - [SIZE=4]BOG 2 !!! :loveu::loveu::loveu::loveu: GRATULACJE DLA ASIACZKOW!
Asiaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Savannah - tradycyjnie dzieki za wstawienie informacji. Dodatkowo, BOG oceniała również p. Elli Marie KLEPP z Norwegii. Agasia + Abotere's WAHZIRI = I miejsce w Grupie Starszej w konkurencji Młody Prezenter i potem II miejsce w Zywc. Dnia. BRAWO!!! Plan wykonany.:lol:
Savannah Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Asiaczek']Savannah - tradycyjnie dzieki za wstawienie informacji. Dodatkowo, BOG oceniała również p. Elli Marie KLEPP z Norwegii. Dopisalam ze ocenialam BOB +BOG :) Jeszcze raz gratki !! :loveu: Wiesz, ze ja sie bardzo ciesze z Waszego sukcesu!
Nirse Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Savannah'][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Chorzow 16.09.2007 Sedzia :Elli Marie Klepp[/FONT][FONT=Tahoma] (Norwegia) + BOG [SIZE=3]JAZZY BOY Asiaczek - I ex. CWC, BOS,[SIZE=4]BOB JELLY JOSHREEN Asiaczek - I ex. CWC, BOS KENTARO WITH ME Asiaczek - I w.o Best Puppy in Breed GRATULACJE DLA Asiaczkow!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [/FONT][/FONT] ściski dla Asiaczków:)..widziałem to na żywo:)...[SIZE=2]a ja ze swoją whippetką też debiutowałem w młodzieży i exc 1 , Zwycięstwo Młodzieży:multi:..Fionka w domu się kuruję i ma się dobrze:multi:
Savannah Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 basenjifiona no to dla Ciebie rowniez GRATULACJE :):)
Asiaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='basenjifiona']ściski dla Asiaczków:)..widziałem to na żywo:)...[SIZE=2]a ja ze swoją whippetką też debiutowałem w młodzieży i exc 1 , Zwycięstwo Młodzieży:multi:..Fionka w domu się kuruję i ma się dobrze:multi: Dziękujemy, napisz mi na PW lub maila jak Fionka, OK? Pzdr.
Nirse Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Savannah']basenjifiona no to dla Ciebie rowniez GRATULACJE :):) Dziękuję :smile:
cavallo Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Dawno mnie nie było i mam ogromne zaległości w gratulacjach... :oops: Zawsze jednak trzymam mocno kciuki!!! :loveu: Cieszę się ogromnie, ze Keniol tak pięknie wypadł w Chorzowie!!! Gratulacje ogromne!!!!!! :multi:
cavallo Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Wiem Asiaczku i doceniam to bardzo!!!! :multi:
Recommended Posts