Jump to content
Dogomania

BASENJI na Wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Nie nie był debiut . Na początku Listopada była na wystawie w Doniecku (Międzynarodowa) i tam dostała się do pierwszej 5 ale nie zajęła żadnego miejsca na pudle, a i tak się cieszyliśmy
Teraz będzie wystawiona w Kijowie w grudniu na Międzynarodowej.
Bunda żyje w Doniecku na Ukrainie

Ale do Kijowa my też jedziemy i wtedy zrobimy zdjecia sami na wystawie
Podobno świetnie znosi szum wystawowy
ONA JESZCZE NIE MA 4 MIESIĘCY !!!!

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no, to druga wystawa i taki sukces...jak to się mówi sukces goni sukces i jest coraz lepiej! Trzymam kciuki za Kijów, niech polskie basenji pokaża na co je stac :)

Posted

Nie nie mam Księgi Gości.

Mam inne zdanie niż większośc na temat Księgi Gości. W skrócie to nie chcę nikogo zmuszac żeby pamiętał że są świeta i jakieś sukcesy i pisał bo tak jest poprawnie.
Jestem temu przeciwna, sama zapominam o wielu datach itd.
Moi przyjaciele już się do tego przyzwyczaili i piszą to co chcą na e-mail.

Nie mam też licznika , na naszej stronie powoli powstają stronki naszych szczeniaczków i u Arti jest licznik. Już przechodzimy na swój własny serwer i tam będą prawie osobno funkcjonowały ich strony ze swoimi adresami e-mail, dlatego chwilowo nie ma pewnych części strony...Ale to już już i będzie wszystko prawidłowo chodziło.
Na naszej stronie np w linkach znajdziesz link do wszystkich zdjęc Bundy, oprócz tych które dostałam dzisiaj, właściwie do jej strony.
Ona po domowemu nazywa się Cherry czyli Wisienka i żyje z trikolorowym basenji Berikiem.

Pozdrawiam

Posted

Basenji napisał(a):
Widać, że medalistka strasznie się wysilała i nawet nie ma sił się cieszyć.
Gratulacje!
Zdrówko :lol:

no jasne przecież tyle przeżyc! a widze nawet w posłaniu mała ma Cole Light :) :)

Posted

My i cała rodzina z Doniecka DZIĘKUJEMY !!!!

Po wystawie rzeczywiscie padła ,ale podobno na wystawie była znakomita,
spokojna, dostojna. Małe basenji często wygrywaja BIS-y Szczeniat, one są takie "duże malutkie" i pełne wdzieku, jeszce małe a już jak dorosłe, to sędziowie lubią. Potem to już zupełnie inna bajka.

Pozdrawiam

Posted

Dopiero teraz mogę wstawic wyniki z Kielc
Były tylko 3 i wszystkie "nasze" basenji.
Wystawa świetna, doskonała organizacja, jak zwykle w Kielcach. Fantastyczny pomysł z pokazywaniem w ringu honorowym wszystkich zwycięzców ras i zwycięzców płci przeciwnej, w końcu ktos pomyślał o ludziach zwiedzających,którzy nie zawsze rozumieją o co w tym wszystkim chodzi. Myślę, że była to próba przed następną zimową w Kilecach która będzie już międzynarodowa. Podobało mi się.
W ringu 4 sędziowała Pani Suprnowicz, oto wyniki:
Psy Klasa Otwarta:
Faraoland VICTORY & FREEDOM V1 BOS
Suki Klasa Młodzieży :
PAKANYA Liwang VG
Suki Klasa Championów
CHATTANOOGA CHOO CHOO Ypsylon V1, BOB, BOG-2

Vicka i Chakę w ringu pokazywała Ala Nowak- Młoda Prezenterka- Może Młoda ale PROFESJONALISTKA w każdym calu. Ala ma 13 lat i występowała z Chaką również w konkursie Prezenterów w młodszej grupie, którą wygrała bez najmniejszych wątpliwości. W czasie finałów o Wybór Prezentera dnia zajęła 2 miejsce i powiem szczerze była świetna !
Pokazała Chakę również w ringu honorowym w finale Grupy V. Sędzia Pan Mirosław Redlicki.
W rękach Ali Chaka zajęła drugie miejsce w Grupie.
Ala jest świetna i bardzo jej dziękujemy za pomoc i jesteśmy pełni podziwu dla jej pasji.

Pozdrowienia dla wszystkich Młodych Prezenterów

Posted

Savannah napisał(a):
gmk jedziecie do Nowej Rudy?

Przepraszam, że odpowiadam dopiero teraz.
Nie nie jedziemy do Nowej Rudy.

Pozdrawiam

Posted

Podobno w Młodzieży sunia Asiaczek, ale nie jestem pewna.
W Nowym Dworze będzie trochę ...

Oto jeszcze jedno zdjęcie z Kielc tym razem nasz Vicki (FARAOLAND VICTORY & FREEDOM)

Zdjecia robił Tata Ali Nowak .

Pozdrawiam

Posted

gmk napisał(a):
Podobno w Młodzieży sunia Asiaczek, ale nie jestem pewna.
W Nowym Dworze będzie trochę ...

Pozdrawiam

No to mam nadzieje że zobacze jakiegos basenji w Nowej Rudzie, w Nowym Dworze też zobacze :angel: :wink:

Posted

w NDM nawet sporo...Ale fajnie, nie lubię wystaw gdzie są tylko moje i najczęściej tak nie jest. Inaczej to nie zabawa. A tak to raz wygrasz Ty raz ktoś inny. Wiadomo przecież, że to piękny teatr, gdzie subtelne uczucia odgrywają największą rolę.

Pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...