szprotka_89 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 oki :) wielkie dzięki :loveu: a sprawdziłam to i to nie o wapń chodziło tylko o białko i witaminy...(tak to jest jak się ufa bezgranicznie mamusi która ma pamięć dobrą, ale krótką) tak więc zaprzestajemy podawania wapna a w najbliższym czasie kupi się żwacz :) Quote
szprotka_89 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 nie mam pojęcia dlaczego nie mogę dodać normalnie zdjęć, kiedy było state dogo nie sprawiało mi to problemu... może ktoś na PW by mi to jakoś wytłumaczył...:cool3: tutaj podaje linki zdjęć.. przynajmniej tak będzie można je zobaczyć... Edit: no udało mi się dodać zdjęcia...:multi: Pies rajdowiec: Krótki odpoczynek: a tu już czeka na dalsza zabawę: Quote
malawaszka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ależ ona się zmienia!!!!! :mdleje: co zdjęcia to innego psa nam tu pokazujesz :lol: http://www.dogomania.pl/threads/74179-Fotki-zmiana-regulaminu-objaA-nienie-zmian-i-instukcje-Prosimy-o-zapoznanie-siAE?p=13844060&viewfull=1#post13844060 a tu masz instrukcję wstawiania zdjęć Quote
szprotka_89 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 no właśnie w tym problem, że robię tak jak jest pokazane na tym wątku a wyskakuje błąd. No nic będę jeszcze próbować. A co do młodej to wariat,pieszczocha i cykor w jednym :D No i francuski piesek... jak tylko dostanie coś co nie jest suchym albo mokrym jedzeniem to ma biegunkę... kupiłyśmy jej żwacz, to dwa dni odchorowywała i tak jest z wszystkim. Już nie wiemy co z nią robić. Zdwrdwd mówiła mi o takim specyfiku który uzupełnia florę jelitową... nie mogę tego w tym momencie znaleźć ale może to pomoże. A może jakiś inny sposób? Quote
malawaszka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 no to właśnie żwacz miał uzupełnić tą florę jelitową... może za dużo na raz zjadł? bo to po troszku trzeba są tabletki rumen tabs - to ze żwacza jest, jest też taki proszek - ColonC - reguluje pracę jelit, a może po prostu ona tak już ma i nie trzeba kombinować - niech je to co jej nie szkodzi i już - moja Luna też ma delikatny żołądek i po prostu nie eksperymentuję z podawaniem jej różnych pierdół Quote
szprotka_89 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 może rzeczywiście za dużo to było dla niej... zobaczymy może spróbujemy jej podać tylko trochę. My już zaczynamy się przyzwyczajać do tego jej delikatnego żołądka... dzięki za pomoc:loveu: jeszcze szybki news: rodzice zauważyli, że Iryska już nie zjada tak z ziemi na wsi jak wcześniej, tak więc widać ten żwacz jednak coś pomógł :) Quote
szprotka_89 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 No i znowu pytanie. Chodzi o żywienie, co uważacie (chociaż patrząc na wątek powinnam powiedzieć: "co uważasz malawaszka") na temat kaszy jęczmiennej? bo od jednych słyszę, że nie ma mowy bo psy jej nie trawią a od innych że oni tylko tym wypełniają i że jest dobra na sierść. Czytałam trochę na dogo i tam też podzielone zdanie... Quote
malawaszka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 a tego nie wiem bo nie używam :grins: moje psy jedzą głównie suchą karmę, a tylko czaaasem mięso z ryżem i warzywami Quote
szprotka_89 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 i tak dzięki za zainteresowanie :) :loveu: Quote
missieek Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 ja mam zdanie ze lepszy jest ryz lub makaron niz kasza jeczmienna slyszalam ze dobra jest kasza gryczana Quote
szprotka_89 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 dziękuję :):loveu: my ostatnio w ogóle nie dawaliśmy jej wypełniaczy...no chyba że dostawała biegunkę to miała dietę ryżową, no i czasami dodawaliśmy płatki kukurydziane.. Quote
szprotka_89 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 NO I MINĄŁ ROK!!! :crazyeye: :bigcool: normalnie szok :D nikt w domu nikt nie wyobraża sobie życia już bez tego kurdupla :D i to nie tylko w domu bo nawet dziadkowie niewyobrażającą sobie żebyśmy do nich przyjeżdżali bez psa :D nie no po prostu jesteśmy bardzo wdzięczni missieek i wszystkim którzy przyczynili się do tego, że Iryska do nas trafiła :D a teraz małe wspominkowe zdjęcia:D KIEDYŚ DZISIAJ: KIEDYŚ DZISIAJ: Quote
szprotka_89 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Iryska pozdrawia z bulwarów wiślanych :) Quote
zdwrdwd Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 szprotka_89 napisał(a): Co wyście dały jej do picia? W wyrazie tego pyszczka wyczuwam % :D Quote
zdwrdwd Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 A ja sobie zrobię Offa ;P : Ziva zaprasza na II edycję bazarku ogłoszeniowego: http://www.dogomania.pl/threads/1885...tel.-Do-31.VII. Quote
szprotka_89 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 No i znowu zapraszam na bazarki dla Zivy!!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/192061-Bazarek-KOSMETYKOWY!!-Na-powodziankę-ZIVĘ-do-11.IX[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/192063-MEGA-KSIĘGARNIA!-Na-ZIVĘ-do-11.IX[/url]. Quote
szprotka_89 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 No i Iryska ma dwa lata!!! :D a dla mnie dalej jest taki szczenior :D dalej jest z niej cykor, ale taka już chyba jej uroda. Przyzwyczailiśmy się do tego, tak jak do tego jej delikatnego żołądka :) nie była bym sobą, gdybym nie dodała paru zdjęć :D taka byłam malutka: rok później już szalałam: a w tym roku, ponieważ bieganie dwa sezony w tym samym jest passe mam takie oto kubraczek: tak na prawdę to po prostu wyrosła z zeszłorocznego i mama musiała szyć nowy :D Quote
Recommended Posts