Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

spotkania typowo yorkow odbywaja sie 2 razy do roku: w lutym w Centrum Promenada na "York Day" , oraz na wiosne lub latem na Bemowie odbywa sie Zlot Yorkow:) obie imprezy sa organizowane w Warszawie. W tym roku to bedo nasze 1 zloty z Avim. Zapraszamy i pozdrawiamy:)))

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

edi,feti,gusia napisał(a):
Mariolko.gratuluje slicznej nowej suni,jest słodka,bardzo ładna,bede za Was trzymac kciuki :-),bo zasługujecie na laury

Edytko wielkie dzięki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:widze że nie tylko mnie zauroczyła :roll: :roll: :roll:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

a mi sie wydaje ze w tym roku zlotu nie bedzie x[
bo sie zmienil ten burmistrz cyz kto tam i chyba nie bedzie sie interesowal taka "niepotrzebna glupota" zwlaszcza ze z tego dochodow zadnych ...

Posted

niee :mad: ja tak nie chce!! ja chce zlotu!! mozna was spotkac.. a z bardziej przyziemnych spraw to są rózne rzeczy np kosmetyki czy ubranka wszytskie w jednym miejscu.. u mnie wybor asortymentu jest słaby.. bardzo liczyłam na ten zjazd :placz:

Posted

proponuje wybrać się z tym tematem na spotkanie z członkiem rady dzielnicy, bądź zarządu dzielnicy np. właśnie z burmistrzem, każda z tych osób jako funkcjonariusz publiczny pełni dyżury dla mieszkańców

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...