Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jutro walentynkowe spotkanie yorków :loveu:
Może zrobimy takie małe spotkanko naszych yorków? Co wy na to?
Zebrać się gdzieś, żeby się razem pobawiły, bo Aris ma bardzo mało kontaktów z tak małymi psami jak on, a wasze yorki też pewnie będą chciały poszaleć :multi:
No i będziemy mogli się poznać na żywo, a nie tylko przez neta ;)

Posted

Witam,
ja też będe na 99,9%, będe leciał z domu ze Starej Miłosnej do rodziców na Grochów i zawijam na Promenade, mam 2 miejsca jeszcze wolne w samochodzie, 508807016

Posted

[quote name='PositiveThought']może jakieś niusy? ;)

Na razie troszkę fotek

na poczatek ,,maluszek" naszej Yoreczki

odblaskowe paski na ubranku, rewelacja na wieczorny spacerek

stoisko York Centrum

przywitaj się ze mną

Posted

Było bardzo fajnie, nawet.... tylko nikt nie pozwalał, żeby się nasze yorki pobawiły :mad: :angryy: W czasie tych paru godzin Aris miał przyjemność poznać tylko jedną suczkę, Fergie, i nikogo więcej :mad: :angryy:
A wasze yorki brały udział w tym pokazie? Mój zajął 9 miejsce w Mister York, ale to nawet dobrze, bo fajna była nagraoda pocieszenia :loveu:

Posted

i kolejna porcja fotek

a to najdroższy york tej imprezy. Jego właścicielka licytowała najdrożej, sama siebie przebijając, włożyła naprawdę ładną sumkę na rzecz schroniska dla zwierząt

Posted

Fajne foteczki :loveu: Tej właścicielki piesek się nazywa Shakira, taki maciupinek słodki :loveu: Kupiła tą fioletowe wdzianko, suknię ślubną i smycz z kryształów Swarowskiego... dużo tych rzeczy nakupywała, ale to dobrze, bo to idzie na schronisko. My dla Arisa wylicytowaliśmy tą satynkową obróżkę, czarną, z kokardką, z perłami i koralami :loveu: Chciałam jeszcze tą czerwoną, ale mój tata się nie zgodził :angryy:

Posted

Yorkie napisał(a):
Ło, nawet mój tata się załapał na fotce :multi: A ja w tym czasie się schyliłam :shake:

na której fotce, i jak byłaś ubrana? Może coś jeszcze znajdę

Posted

Yorkie napisał(a):

A tytuł Miss York zdobyła Miłka Bastion czy jakoś tak, a Mister York... hmm.. Loluś czy jakoś tak :oops:

Miss York to nie pamiętam ale Mister York to na pewno został yorczek Kacperek.