małyskrzat Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Berek bez przesady!!! York to też pies a może PRZEDE WSZYSTKIM PIES!!!! A to że zrobiono z niego lalkę to jest największą głupotą jaką wymyślono!!! Quote
Berek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 No toteż właśnie protestuję przeciwko "upupianiu" yorków... I proponuję aby ten protest przybrał formę bardziej zinstytucjonalizowaną... :lol: Quote
julita104 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Berek napisał(a):"Wolimy taplać się w błotku niż tkwić na marmurach w środku" to jest the best!!!!!!!!!!!!!!! jak teraz wracam z psami z pola to ich wygląd idealnie pasuje do hasła nacykam im fotek beda idealnie pasowac na plakat :-) :lol: Quote
małyskrzat Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 julita104 napisał(a):to jest the best!!!!!!!!!!!!!!! jak teraz wracam z psami z pola to ich wygląd idealnie pasuje do hasła nacykam im fotek beda idealnie pasowac na plakat :-) :lol: to koniecznie wstaw zdjątka do galerii nad plakatem pomyślimy:lol: Quote
nadzieja Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 moze was rozczaruje ale chialabym zobaczyc jak to jest wiec szukam kogos kto wybiera sie na swieto yorka:) Quote
Justa95 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ja się wybieram do Promenady - bo nie mam yorka (mama nie cierpi psów) i raz do roku mogę się na nie przynajmniej popatrzeć. Quote
Sara_i_Aris Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A ja się wybieram do Promenady ;) Poznać nowych ludzi, zobaczyć tyle super psiaków naraz i w ogóle ;) Quote
nadzieja Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 stworzmy moze liste osob z dogo na York day:) czy moze ktos z was jedzie na to swieto z okolic siedlec?moze moglsabym z kims sie zabrac oczywiecie doloze do benzyny:) Quote
Sara_i_Aris Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ja jestem z Ostrołęki, więc to nie po drodze...:eviltong: Quote
nadzieja Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 nie cchce sie narzucac oczywiscie tylko pomyslalam ze bylo by mi razniej, lub pojade PKSem Quote
pingwinek=] Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 jaaaa bede napewno ;D (juz z rodzinka jestem umowiona, i caly samochod bedzie nalodowany rodzinka i dwoma psiakami ;)) Quote
Burchardt Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ja też się wybieram, choć nie wiem czy z Tupkiem. O której godzinie planujecie przybyć na miejsce. Może jakieś spotkanko?. Quote
Sara_i_Aris Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A ja nie wiem o której będziemy na miejscu. Zobaczy jak się rodzice wyrobią, ale pewnie o 15, może wcześniej, może później :eviltong: My się wybieramy z Arisem :eviltong: Ciekawe jak zareaguje na tyle yorków w jednym miejscu :loveu: Quote
pingwinek=] Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 hmm a ja czytalam ze cale przedstawienie zacznie sie o 16 :roll: jak to jets od ktorej rozpocznie sie york day? ja mam zamiar byc punkt 16 :lol: Quote
nikusia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Wszystkie info Co o tym myślicie? :cool3: Mnie się podoba pomysł licytacji na rzecz schroniska :cool2: Tylko trochę późno się zaczyna... A orientuje się ktoś, czy o tej 16.00 zaczyna się cała impreza, czy tylko pokaz (tzn. czy wcześniej coś będzie) ? A ktoś się wybiera? :razz: Quote
Aga76 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 może wejdź na wątek YORK DAY - obecnie jest pod koniec strony... tam się chętni ogłaszali :-) Quote
Sara_i_Aris Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ja się wybieram :cool3: Mi się wydaje, że chyba wszystko zacznie się o 16:00, może będą coś tam jeszcze ogłaszali, ale jak podają taką godzinę, to raczej tak :eviltong: Chciałabym zobaczyć tyle yorków w jednym miejscu :multi: I ciekawe jak Aris zareaguje :loveu: Quote
nadzieja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 My rownie z z Avim bedziemy przyjedziemy pksEM planuje byc na 15 na miejscu nigdy tam nie bylam , a Warszawki tez nie znam... Quote
Sara_i_Aris Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ja w Promenadzie byłam parę razy, ale nigdy na takim spotkaniu :loveu: Quote
Justa95 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ja byłam w zeszłym roku było fajnie, ale gorąco. Więc jeśli ktoś się wybiera to polecam ubrać się nie za ciepło. W tym roku też będę ale już lżej ubrana ;) . Quote
nadzieja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 co ze saba zabieramy co warto wziasc dla siebie i yorka?:) Quote
Sara_i_Aris Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Justa95 napisał(a):Ja byłam w zeszłym roku było fajnie, ale gorąco. Więc jeśli ktoś się wybiera to polecam ubrać się nie za ciepło. W tym roku też będę ale już lżej ubrana ;) . No tak, bo to centrum handlowe, nie ma po co ubierać warstw ubrań, wystarczy jakaś kurtka, zostawić ją w samochodzie i wsio :p Quote
Mynia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 nadzieja napisał(a):co ze saba zabieramy co warto wziasc dla siebie i yorka?:) Wodę dla pieska, bo jak spedzicie tam kilka godzin, to może być spragniony ;) Quote
Recommended Posts