smart Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Witam, witam! Z przyjemnością ogłaszam że dnia 13 lutego 2005 o godz. 16.00 w Promenadzie przy ul Ostrobramskiej w Warszawie rozpocznie się imprezka "YORK DAY" z udziałem naszych pupilków:))))) Quote
Wind Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 To super informacja! Bede na pewno! Tzn. bedziemy: ja, Marek, Maja :) Quote
Magdalena1 Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 suuuper,ja pewnie też będę,mam tak blisko :wink: Quote
smart Posted January 27, 2005 Author Posted January 27, 2005 PROMENADA YORKÓW W niedzielę, 13 lutego w Centrum Handlowo-Rozrywkowym Promenada przy Ostrobramskiej, już po raz drugi odbędzie niezwykły pokaz mody, w którym jako modelki i modele wystąpią psy rasy Yorkshire terrier. Podczas pokazu zostaną zaprezentowane najnowsze wiosenne kolekcje z butików Promenady oraz specjalnie zaprojektowane przez czołowych projektantów mody m.in. Beatę Cupriak, Grzegorza Kasperskiego, Ewę Minge, Katarzynę Szymańską i Macieja Zienia, ubrania dla Yorków. Po pokazie ubranka zostaną zlicytowane na rzecz schroniska dla zwierząt "Porzucony Kundelek" z Józefowa. W programie imprezy zaplanowano również konkurs piękności, podczas którego zostaną wybrani Miss i Mister York. Miłośnicy psów będą mogli zasięgnąć porad ekspertów oraz skorzystać z ofert specjalnych przygotowanych przez wystawców imprezy, m.in. Animal Service (NutraGold), Dog-Mat (Herry), EuroZoo (Hilton), Firma Stopa (Eukanuba), Masterfood (Cezar), Royal Canin, Salon Pielęgnacyjny York Centrum. Gospodarzem imprezy będzie aktorka, Anna Korcz. Serdecznie zapraszamy. Scenariusz imprezy 16.00 - 16.30 Rozpoczęcie imprezy Prezentacja ubranek dla Yorków Przyjmowanie zgłoszeń do konkursu piękności Miss i Mister York 16.30 - 17.00 Pokaz mody 17.00 - 17.30 Licytacja ubranek na rzecz schroniska dla zwierząt 17.30 - 18.10 Wybory Miss i Mister York 18.10 - 18.30 Losowanie nagród Quote
Marca_Besi Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 A ja pewnie nie będę... :( . Niedziela, ostatni dzień ferii i trochę daleko mam... Quote
smart Posted January 27, 2005 Author Posted January 27, 2005 z Krakowa do Warszawy rzeczywiście daleko.....nie martw się zdamy relacje:) Quote
Marca_Besi Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 To czekam na relacje i może jakieś zdjęcia? Quote
Yorkies Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Ja jeszcze nie wiem czy dam radę dojechać, ale napewno będę się starać :wink: 8) Quote
smart Posted January 27, 2005 Author Posted January 27, 2005 Myślę że zdjęcia będą i relacja w tv.:) Quote
Berek Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 "już po raz drugi odbędzie niezwykły pokaz mody, w którym jako modelki i modele wystąpią psy rasy Yorkshire terrier. Podczas pokazu zostaną zaprezentowane najnowsze wiosenne kolekcje z butików Promenady oraz specjalnie zaprojektowane przez czołowych projektantów mody m.in. Beatę Cupriak, Grzegorza Kasperskiego, Ewę Minge, Katarzynę Szymańską i Macieja Zienia, ubrania dla Yorków." A-WRRRRR WRRRRRRR RRRRRRRRR Co to, to nie. Tylko nie TO, choć cel szczytny (aukcja) - ale droga do szczytnego celu zdecydowanie mnie odrzuca. Zważywszy na to co pisaliśmy w topiku "o zlośliwych najmądrzejszych"... Quote
Marca_Besi Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Faktycznie! Te pokazy "Yorkowych modelów i modelek". Nie przeczytałam tego dłuższego tekstu :oops: . Biedne Yorkusie.... Jedynie te porady ekspertów... Quote
Daga_i_Oskar Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 a ja takze mimo checi niestety nie dam rady przyjechać do Wawy bo mam troche zadaleko ponad 300 km :(, ale na realcje będę czekała, a czy w TV bedzie transmitowane na zywo? Quote
grygy Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 I potem się dziwić, że ludzie mówią, że yorki to laleczki :-? Ja po obejrzeniu czegoś takiego tak samo bym uznał i w ogóle się nie dziwie, że jest taka opinia o yorkach :evil: Quote
tygrysek-kr Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 "laleczki" Grygy przecież to miłe określenie :wink: Jak dla mnie niech se myślą co chcą tylko właściciele wiedza jakie te psiaki są naprawdę. I chyba określenie "serduszko u moich stóp" wyjaśni wszystko :loveu: Quote
Deborah Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 :cry: Dlaczego ja nie mieszkam w Warszawie :cry: :cry: :wink: Quote
Wind Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Berek, A ja i tak bede ;) Moze jakies foty zrobie :hmmmm: York w sukience z ciekinami na przyklad :sweetCyb: Albo w garniturze i bermudach :lol: Tym co nie beda zdam fotograficzna relacje 8) Quote
Śliczna Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Warszawaiki! Aż wam zazdroszczę. My nie przyjedziemy...niestety. Proszę o relacje i dużo zdjęć. Miłej zabawy !! Quote
Wind Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Berek, Nie badz taka! :evil: Przyjedz! Pojdziemy na kawe i pogadamy, he? Bedzie fajnie, zobaczysz :D :D :D No to jak? Przyjedziesz ... prosie :modla: Quote
AgaCzips Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 buuuu, szkoda że nas niebędzie :( Do Warszawki za daleko :( Mam nadzieje że zdacie nam relacje :wink: Quote
scadia Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 A ja mam szanse przyjechac :) Moja mężczyzna ma w warszawie egzaminki 12 i 13 lutego :) I i tak musimy pojechac :) Quote
Berek Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Wind, PRO_WO_KA_TOR_KO...! :D Chcesz mnie skazać na wrzody żoladka czy wyrok sadu grodzkiego za demolkę w centurm handlowym?? :) Quote
Wind Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 ChCEM ! Bedziesz? powiedz, ze bedziesz, no powiedz ... no :Dog_run: Kawusia, ciastusia i gadu-gadu ... :D Quote
Berek Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 :) Do lutego jeszcze trochę czasu. :D (naprawdę chcesz mnie skatować???) Quote
Wind Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Chcem, chcem, chcem! :sweetCyb: Nie ma to jak kawa w doborowym i skrzywionym towarzystwie :lol: Quote
Gosiek Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 O qrcze Beata ale Ci zazdroszczę tej kawki 8) ja akurat będę w drodze do Karpacza :-? a tak chciałam pojechać i pobuszować po stoiskach z bzdurkami no i kawusi się z Wami napić :( buuuu - mam nadzieje że za rok nadrobimy takowe spotkanko :wink: Quote
Recommended Posts