Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, witam!
Z przyjemnością ogłaszam że dnia 13 lutego 2005 o godz. 16.00 w Promenadzie przy ul Ostrobramskiej w Warszawie rozpocznie się imprezka "YORK DAY" z udziałem naszych pupilków:)))))

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PROMENADA YORKÓW

W niedzielę, 13 lutego w Centrum Handlowo-Rozrywkowym Promenada przy Ostrobramskiej, już po raz drugi odbędzie niezwykły pokaz mody, w którym jako modelki i modele wystąpią psy rasy Yorkshire terrier. Podczas pokazu zostaną zaprezentowane najnowsze wiosenne kolekcje z butików Promenady oraz specjalnie zaprojektowane przez czołowych projektantów mody m.in. Beatę Cupriak, Grzegorza Kasperskiego, Ewę Minge, Katarzynę Szymańską i Macieja Zienia, ubrania dla Yorków. Po pokazie ubranka zostaną zlicytowane na rzecz schroniska dla zwierząt "Porzucony Kundelek" z Józefowa.

W programie imprezy zaplanowano również konkurs piękności, podczas którego zostaną wybrani Miss i Mister York.

Miłośnicy psów będą mogli zasięgnąć porad ekspertów oraz skorzystać z ofert specjalnych przygotowanych przez wystawców imprezy, m.in. Animal Service (NutraGold), Dog-Mat (Herry), EuroZoo (Hilton), Firma Stopa (Eukanuba), Masterfood (Cezar), Royal Canin, Salon Pielęgnacyjny York Centrum.

Gospodarzem imprezy będzie aktorka, Anna Korcz. Serdecznie zapraszamy.

Scenariusz imprezy

16.00 - 16.30 Rozpoczęcie imprezy
Prezentacja ubranek dla Yorków
Przyjmowanie zgłoszeń do konkursu piękności
Miss i Mister York

16.30 - 17.00 Pokaz mody

17.00 - 17.30 Licytacja ubranek na rzecz schroniska
dla zwierząt

17.30 - 18.10 Wybory Miss i Mister York

18.10 - 18.30 Losowanie nagród

Posted

"już po raz drugi odbędzie niezwykły pokaz mody, w którym jako modelki i modele wystąpią psy rasy Yorkshire terrier. Podczas pokazu zostaną zaprezentowane najnowsze wiosenne kolekcje z butików Promenady oraz specjalnie zaprojektowane przez czołowych projektantów mody m.in. Beatę Cupriak, Grzegorza Kasperskiego, Ewę Minge, Katarzynę Szymańską i Macieja Zienia, ubrania dla Yorków."

A-WRRRRR
WRRRRRRR
RRRRRRRRR

Co to, to nie.
Tylko nie TO, choć cel szczytny (aukcja) - ale droga do szczytnego celu zdecydowanie mnie odrzuca.
Zważywszy na to co pisaliśmy w topiku "o zlośliwych najmądrzejszych"...

Posted

I potem się dziwić, że ludzie mówią, że yorki to laleczki :-?
Ja po obejrzeniu czegoś takiego tak samo bym uznał i w ogóle się nie dziwie, że jest taka opinia o yorkach :evil:

Posted

"laleczki" Grygy przecież to miłe określenie :wink:
Jak dla mnie niech se myślą co chcą tylko właściciele wiedza jakie te psiaki są naprawdę. I chyba określenie "serduszko u moich stóp" wyjaśni wszystko :loveu:

Posted

Berek,

A ja i tak bede ;) Moze jakies foty zrobie :hmmmm: York w sukience z ciekinami na przyklad :sweetCyb: Albo w garniturze i bermudach :lol:
Tym co nie beda zdam fotograficzna relacje 8)

Posted

Berek,

Nie badz taka! :evil: Przyjedz! Pojdziemy na kawe i pogadamy, he? Bedzie fajnie, zobaczysz :D :D :D
No to jak? Przyjedziesz ... prosie :modla:

Posted

O qrcze Beata ale Ci zazdroszczę tej kawki 8) ja akurat będę w drodze do Karpacza :-? a tak chciałam pojechać i pobuszować po stoiskach z bzdurkami no i kawusi się z Wami napić :( buuuu - mam nadzieje że za rok nadrobimy takowe spotkanko :wink: