Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Absolutnie nie wolno - mleko dla dzieci w porównaniu do mleka suki jest mniej więcej tak pożywne jak woda.
Kup u weterynarza preparat mlekozastępczy dla szczeniąt, awaryjnie może być taki dla prosiąt, bo jest najbardziej zbliżony składem. Niektórzy polecają mleko krowie z dużą ilością żółtka, ale to też raczej awaryjnie.

Posted

Chcialm zaznaczyc ze sunia miala byc wysterylizowana a jak sie okazalo nie byla bo byla dana nam juz w ciazy :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Sama bylam zszokowana ale tyla i tyla az pojechalismy do weterynarza a tu prosze szceniaki!!!!:mad::mad:prosze nie oceniac jak nie wiecie jak bylo i zaden zarobek!!! szczeniaczki jak narazie kosztuja nas kupe kasy a oddajemy je za grosze koszty szczepien i odrobaczenia i prosze mnie nie obrazac!!!!
Po wakacjach sterylizujemy nasza suke i kastrujemy psa narazie brak fianansow

Posted

[quote name='koffanamyszka17']Jak myślicie czy ponad 2 tygodniowemu szczeniakowi(najmniejszemu z miotu) Można podawac mleko w proszku dla dzieci??I czym je podawac??

No prosze, to cuda sie zdarzaja...
Ile w tej ciazy pochodzila sunia, rok :angryy:?
W koncu niby szczeniory sie urodzily pod koniec kwietnia, a sunia trafila z kocem stycznia do was...
YouTube - lusia
Filmik z pierwszych dni, wklejony koffanamyszka17
01 February 2009

To raz, dwa, dlaczego szczeniory nie zostaly uspione, jako slepy miot, malo ich do adopcji :angryy:?

Posted

Juz nie pamietam, za to pamietam obruszanie sie Myszki za moje zapytania co do juz bedacego w domu psa... No i wykrakalam :shake::angryy:...

PS. Do modow trzeba by sie usmiechnac po odkopanie topikow.

Posted

Zrozumcie miala byc dana nam niby zekomo wysterylizowana:( nie zrobilam tego celowo:/ jakby tak bylo to poprostu bym wam nie odpisywala i zrezygnowala z forum.Moze sie zeczywiscie rypnelam z data przepraszam

Posted

A co z powiadomieniem osob wydajacych sunie do adopcji, bo rozumiem, ze oczywiscie o wszystkim wiedza. Czy w umowie jest zapis o suni wysterylizowanej?
Nadal nijak nie idzie zrozumiec niedopilnowania, to nie byl chwilowy wypadek pod nieobecnosc wlascicieli, pies sie troche dluzej i wyraznie interesuje cieczkujaca sunia :shake:.
Przy okazji, nadal nic sie nie zgadza, sunia do Was trafila ok/30-31 stycznia, szczeniory sa z konca kwietnia, no coz zabawiliscie sie w rozmnazalnie, okazala sie nie az tak dochodowa? Szkoda tylko psow :angryy:.
Cyt. (coby nie zniklo):
"10-05-2009, 12:04 koffanamyszka17

"

Mleko w proszku dla szczeniąt!!
Jak myślicie czy ponad 2 tygodniowemu szczeniakowi(najmniejszemu z miotu) Można podawac mleko w proszku dla dzieci??I czym je podawac??

Posted

dlatego wlasnie pytalam skad zostala sunia wyadoptowana,w umowie jest zapis o sterylizacji.
Jesli taki byl wg mnie zostal naruszony punkt umowy-ale to chyba juz ten kto podpisywal umowe musi sie z toba skontaktowac.
Mozez powiedziec z kim podpisywalas umowe-jesli to ktos z dogo.

Pewnie za niedlugo maluchy beda mialy swoje watki na "psy do adopcji" :shake:

Posted

ekhmmmm.. czy to przypadkiem nie ja szukałam Ci psiaka hasky do adopcji :roll:
chyba tak.. założyłam Ci wątek.. szukaliśmy, ale żadne nie spełniały wymagań... W końcu napisałaś ze znalazłaś jakąś sunie.... To było 1 lutego.. a 15 maja piszesz, zę szczeniak ma 2 tyg, a za chwile, zę suka trafiła w ciązy... :razz: coś tu się nie zghadza... przecież suka chodzi w ciąży 2 miesiące :crazyeye: a tu wychodzi, ze trzy :cool3:

Posted

Wiec wiesz ze chcialam tylko i wylacznie wysterylizowana!! pisalam juz tysiace razy zle policzylam ale fakt faktem ze miala byc wysterylizowana suka a nie byla a ja aborcji nie uznaje ani u ludzi ani u zwierzat