Onaa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Urocza sunieczka :loveu:. Taka fajna, ONek tylko na jamniczych nóźkach, powinni być chętni bo z tego co zauważyłam to ludzie lubią jamniki, z mojego miasta już 3 ostatnio poszły schroniskowe. Trzymamy kciuki za Sambunie, potrzebny jej dobry domek z dużą ilością miłości i troski :). To jeszcze takie psie dziecko :). Quote
koosiek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Wieczorny spacer (zdjęcia nie najlepsze, bo aparat lata świetności ma już za sobą...): Taka żaba ;) W dołku prawie większym od niej. Widać, jaki to spokojny piesek :evil_lol: Zawsze jej tak uszy stają, gdy czeka na smakołyk :grin: Jak widać Samba dobrze wie, co oznacza sięgniecie do torebki ;) :diabloti: Jak będzie ładna pogoda, to zrobię lepsze fotki. Quote
Onaa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Sambusia śliczna , a na jamnikowate dawałyście ją już ? Quote
koosiek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Jeżeli chodzi o wątek na dogo, to tak. Jak będę miała chwilę, to wrzucę ją może na jamnicze fora z wątku o adopcjach psów rasowych - sama nie wiem, czemu wcześniej o nich nie pomyślałam :roll: Quote
agusiazet Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 W ogłoszeniach o domu, ktoś szuka jamniczkowatego szczeniaka! Quote
koosiek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Napisałam, ale psiak ma być w okolicach Krakowa, a z Warszawy to trochę daleko ;) Ale zobaczymy, jak to będzie. Quote
Erica Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 :hmmmm: A to pewne, że ona będzie do kolana? Bo na zdjęciach wygląda na takiego małego szkraba. Ile Samba teraz waży? Quote
koosiek Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Właśnie wróciłam z Sambą z lecznicy, pochorowała się bidula. Niby ogon lata jej jak zawsze, ADHD jak było, tak jest, ale miała biegunkę i wymiotowała, więc wolałam dmuchać na zimne. Mnie też (i nie tylko mnie) wydaje się, że nie będzie aż tak duża. To będzie raczej większy jamnik. Waży teraz ok. 8 kilo, taki mały grubasek :lol: Quote
Onaa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Sambusia jest śliczna :loveu:. I że nikt jej jeszcze nie wypatrzył :shake:. Dobrze chociaż że nie musi siedzieć za kratami schroniska. Quote
Onaa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Strony jamników: naszejamniki.pl/ jamnik**********/ forum.jamnika.net/ i dla jamników w potrzebie: Jamniki szukamy domow Quote
koosiek Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Dogo, dzięki za linki, tylko środkowy coś ocenzurowało ;) Zarejestrowałam się na nasze jamniki i forum jamnika, wysłałam też maila do jamników szukających domów. Teraz czekam na maile zwrotne. Coś Sambula szczęścia nie ma, nawet ten domek pod Krakowem już nieaktualny :roll: EDIT: o, dopiero teraz zauważyłam, że ściągnęłam tekst z banerka Brysia... No, kudłacz już ma domek, to się pewnie nie obrazi :mdrmed: Quote
mru Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 zrobiłam taki banerek: nic lepszego niestety mi nie wyszło, jestem lekko psychicznie niedysponowana :roll: Quote
koosiek Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Mru, wielkie dzięki! Zaraz podmieniam go w pierwszym poście. Quote
koosiek Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='mariolka']a jak zdrówko małej? Już jest prawie dobrze. Samba na Nasze Jamniki: http://naszejamniki.pl/viewtopic.php?p=40294#40294 Quote
koosiek Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Erica napisał(a):Prawie dobrze? :cool3: Momentami jeszcze tak dziwnie 'bulgocze', jakby miała zwymiotować, ale myślę, że to raczej z powodu ciągnięcia na smyczy (zwykle chodzi grzecznie, ale jak coś zobaczy...:roll:), bo to zdarza jej się tylko na spacerach. Dzisiaj lub jutro kupię jej szelki, zobaczymy, jak będzie. Jeżeli się nie poprawi to czeka nas pewnie kolejna wizyta w lecznicy, a póki co bierze leki. Quote
Onaa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ja coś przegapiłam ? Sambusia chora ? A tu jeszcze link ,ktoś oferuje domek dla młodej suczki : http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-mlodej-sunii-wroclaw-pl-139025/. Quote
Erica Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Dogo07'] A tu jeszcze link ,ktoś oferuje domek dla młodej suczki : http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-mlodej-sunii-wroclaw-pl-139025/. Ten ktoś to ja ;) Zastanawiałam się nad Sambą, ale szukam raczej większego psiaka. Quote
Recommended Posts