Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Urocza sunieczka :loveu:.
Taka fajna, ONek tylko na jamniczych nóźkach, powinni być chętni bo z tego co zauważyłam to ludzie lubią jamniki, z mojego miasta już 3 ostatnio poszły schroniskowe.

Trzymamy kciuki za Sambunie, potrzebny jej dobry domek z dużą ilością miłości i troski :). To jeszcze takie psie dziecko :).

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wieczorny spacer (zdjęcia nie najlepsze, bo aparat lata świetności ma już za sobą...):

Taka żaba ;) W dołku prawie większym od niej.

Widać, jaki to spokojny piesek :evil_lol:

Zawsze jej tak uszy stają, gdy czeka na smakołyk :grin:

Jak widać Samba dobrze wie, co oznacza sięgniecie do torebki ;)

:diabloti:

Jak będzie ładna pogoda, to zrobię lepsze fotki.

Posted

Jeżeli chodzi o wątek na dogo, to tak.

Jak będę miała chwilę, to wrzucę ją może na jamnicze fora z wątku o adopcjach psów rasowych - sama nie wiem, czemu wcześniej o nich nie pomyślałam :roll:

Posted

Właśnie wróciłam z Sambą z lecznicy, pochorowała się bidula. Niby ogon lata jej jak zawsze, ADHD jak było, tak jest, ale miała biegunkę i wymiotowała, więc wolałam dmuchać na zimne.

Mnie też (i nie tylko mnie) wydaje się, że nie będzie aż tak duża. To będzie raczej większy jamnik. Waży teraz ok. 8 kilo, taki mały grubasek :lol:

Posted

Sambusia jest śliczna :loveu:.
I że nikt jej jeszcze nie wypatrzył :shake:.
Dobrze chociaż że nie musi siedzieć za kratami schroniska.

Posted

Dogo, dzięki za linki, tylko środkowy coś ocenzurowało ;) Zarejestrowałam się na nasze jamniki i forum jamnika, wysłałam też maila do jamników szukających domów. Teraz czekam na maile zwrotne.

Coś Sambula szczęścia nie ma, nawet ten domek pod Krakowem już nieaktualny :roll:

EDIT: o, dopiero teraz zauważyłam, że ściągnęłam tekst z banerka Brysia... No, kudłacz już ma domek, to się pewnie nie obrazi :mdrmed:

Posted

Erica napisał(a):
Prawie dobrze? :cool3:

Momentami jeszcze tak dziwnie 'bulgocze', jakby miała zwymiotować, ale myślę, że to raczej z powodu ciągnięcia na smyczy (zwykle chodzi grzecznie, ale jak coś zobaczy...:roll:), bo to zdarza jej się tylko na spacerach. Dzisiaj lub jutro kupię jej szelki, zobaczymy, jak będzie. Jeżeli się nie poprawi to czeka nas pewnie kolejna wizyta w lecznicy, a póki co bierze leki.