MartynaP Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 jolek68 napisał(a):to teraz tam mam Cię sprawdzać czy nie nawalasz :evil_lol: ty mnie nie sprawdzaj bo ja daje rade,jak cos to nadrabiam pozniej lepiej strzez zeby na druga strone watek nie spadl :lol: Quote
jolek68 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 to teraz tam mam Cię sprawdzać czy nie nawalasz :evil_lol: Quote
jolek68 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 wiem że dajesz świetnie sobie radę ;) ale ja uwielbiam Ci dokuczać :evil_lol: Quote
MartynaP Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 jolek68 napisał(a):wiem że dajesz świetnie sobie radę ;) ale ja uwielbiam Ci dokuczać :evil_lol: taa daje rade daje ciekawe gdzie ja ja pozniej spozytkuje :p Quote
agneska j Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Miałam pierwszy telefon w sprawie adopcji suni. Pani z okolic Gliwic chciałaby jedną dziewczynkę, ma dom z dużym terenem. Czy mogłabym prosić kogoś z południa o pomoc w sprawdzeniu domu? :oops: Quote
scarlet Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 agneska j napisał(a):Miałam pierwszy telefon w sprawie adopcji suni. Pani z okolic Gliwic chciałaby jedną dziewczynkę, ma dom z dużym terenem. Czy mogłabym prosić kogoś z południa o pomoc w sprawdzeniu domu? :oops: :D no proszę jaka rewelacja. Ja domku nie sprawdze bo kompletnie nie wiem jak to zrobić - a szczylek (jak zresztą każdy inny zwierz), potrzebuje domu sprawdzonego i w 1000000% odpowiedniego dla niej. Jeżeli ktoś sprawdzi domek i będzie on odpowiedni to ja mogę małą odwieźć do domku - często bywam w gliwicach. Przekopiuję to co napisałaś na nowy wątek suni - no chyba, że już tam napisałaś. Zresztą zaraz rzucę oczkiem :cool3: Quote
MartynaP Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 agneska j napisał(a):Miałam pierwszy telefon w sprawie adopcji suni. Pani z okolic Gliwic chciałaby jedną dziewczynkę, ma dom z dużym terenem. Czy mogłabym prosić kogoś z południa o pomoc w sprawdzeniu domu? :oops: bardzo fajnie tylko ze ja chyba chce poczekac chociaz do pierwszego szczepienia-boje sie wydawac takie maluchy,nie kazdy da rade w nocy wstawac,sluchac wrzaskow o 4 nad ranem niewiem....:shake: Quote
Zofia.Sasza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Kochani, zajrzyjcie od czasu do czasu i do Ajaksa, co? http://www.dogomania.pl/forum/f28/ajaks-waleczny-z-boguszyc-szukam-miejsca-na-smierc-138048/ Quote
agneska j Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Potencjalny dom z Gliwic już nieaktualny - pani adoptowała innego szczeniaka. Ja dałam Kasi i Tosi tymczas tylko dlatego, że nie było lepszego wyjścia. Przez wiele godzin nie ma mnie w domu, na pewno nie jestem dobrym tymczasem dla takich maluchów. Chętnie oddam je do domu/domów gdzie będą mogły więcej czasu i uwagi dostać od człowieka. Im szybciej, tym lepiej dla nich. Oczywiście - tylko do dobrych domów. Quote
Anna_33 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Szukamy pilnie ds lub chociaz dt dla maluchow! Agneska, wklej te nowe zdjecia. Quote
mgie Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Mają szczeniaczki ogłoszenia? Jeśli nie ,to proszę opis i już robię ;) Quote
agneska j Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ja dziękuje za ogłoszenia, Apsa je cały czas ogłasza. Za co jestem jej bardzo, bardzo wdzięczna. :multi: :multi::multi: Nie tylko nie umiem się prawidłowo poruszać po dogomanii, ale na dodatek nie umiem wkleić zdjęć. :oops: I juz całkiem na dodatek, ikonki nie chcą mi działac. :shake: Quote
agneska j Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 mgie napisał(a):A to w takim razie mogę pomóc wstawić zdjęcia.;) Bardzo chętnie skorzystam z pomocy. Czy mogę wysłać Ci kilka zdjęć mailem? Jeśli tak, to proszę podaj mi adres na pw. No i wiadomość dnia. :multi: Kasia pojechała wczoraj do swojego domu. Pani znalazła ogłoszenie Apsy w internecie, po czym w trakcie rozmowy telefonicznej okazało się, że znamy się z Otwocka. Świat jest mały, a Otwock jeszcze mniejszy. ;) Nowi opiekunowie Kasi są bardzo wczesnymi emerytami, mają więc dużo czasu, żeby się zajmować maleństwem. Przez wiele, wiele lat były w domu psy, przez ostatnie 2 lata brakowało, więc Kasia wypełni pustkę. No, na pewno wypełni, bo zajmować się nią trzeba mocno - wetka powiedziała, że to pies z ADHD. :lol: Quote
Zofia.Sasza Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Suuuper! Gratulacje dla nowych Państwa i Suczki Nowej Ery! :multi: Quote
MartynaP Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 oj zdjecia kiepsko wstawione,zaraz tu pewnie moderator zawita :roll: mgie zedytuj post i wklej linki jeden pod drugim nie jeden obok drugiego Quote
agneska j Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Tosia w piątek przeniosła się do centrum Warszawy. Fajny, ciepły dom jej się trafił. Zakochany od pierwszego wejrzenia. :multi: Quote
agneska j Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 :angryy: W poniedziałek Tosia do mnie wróciła po trzech tygodniach. Niesforna była i robiła się złośliwa w domu. 2-miesięczny szczeniak :crazyeye: Ludzie naprawdę mają dziwne wyobrażenie o psach. Nawet nie mam siły komentować tego co usłyszałam. :cool3: Więc jest u mnie, ale to fatalne wyjście. Mnie nie ma w domu godzinami, ona potrzebuje towarzystwa. Jest w garażu razem z moim psem i FIVowym kotem. Wczoraj po całym dniu jak wróciłam do domu, to i Tosia i moja psica pływały w moczu (trudno się dziwić, że szczeniak sika i nie zwraca uwagi). A po tylu godzinach, to po prostu pobojowisko nie do opanowania. Dzisiaj zamknęłam Tosię w klatce wystawowej jak wychodziłam do pracy. Beznadzieja!!!:placz: Ja byłam pogotowiem ratunkowym na polu w Boguszycach, a na pewno nie mam warunków na szczeniaczka. Bardzo proszę o dom tymczasowy dla tej sierotki. Quote
Zofia.Sasza Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 A tak wygląda teraz nasza bohaterka: Miałam mieć domek na zawsze, ale oni mnie już nie chcieli :placz: Powiedzcie dlaczego? Przecież jestem taka mała, puchata i śliczna! Domku, gdzie jesteś? Tak pilnie Cię wypatruję... Co ze mną teraz będzie?:placz: A może właśnie TY weźmiesz mnie do siebie???? Quote
Recommended Posts