Zofia.Sasza Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 halbina napisał(a):hi hi... no fakt, masohistą trzeba być i to rasowym, żeby brać szczeniory... :p zapraszam na fotoreportaż ze szkolenia... ze trzy strony od końca wątku się zaczyna... pierwszy banerek w moim podpisie... warto, pośmijecie się...:evil_lol: Niom. Zwłaszcza palce u nóg cierpią straszliwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anna_33 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Dzis Beata pojechala po szczeniaki. Byly tylko dwa. Trzeci gdzies sie rozplynal. Mozliwe, ze ktos z miescowych wzial psiaka do siebie. Coz, bedziemy sie rozgladac. W kazdym badz razie dwa psiaki sa juz bezpieczne :-) Teraz czas na mame i starszego psiaka. Oba nie podchodza do ludzi... Quote
Zofia.Sasza Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Nie narzekaj :evil_lol: Mój pitbul w kibelku trzy razy większy, to i balaski bardziej efektowne sadzi :diabloti: Quote
agneska j Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ażem się specjalnie zalogowało na dogo, co by donieść uprzejmie, że C.S.Z. (Tośka) i S.N.E. (Kaśka) mają się dobrze. Nie nadążam ze sprzątaniem - wszystko co wchodzi w eleganckiej postaci w psy, wychodzi w mniej eleganckiej. ;):lol: Wchodzi w postaci kurczaka z ryżem (mix), gerberków, mleka dla szczeniąt i startera suchego. Ile dostaną, tyle pochłoną. :crazyeye::crazyeye: W sobotę idziemy się odrobaczyć. I rozpoczynamy poszukiwanie dobrych domów. :cool3: Quote
auraa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Witamy na dogo! ŻYCZĘ powodzenia. U mnie tak cały czas, prawie od dwóch lat!!!:lol: Quote
Avilia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Cudna jest;) Całą drogę mi przespała,raz się obudziła po 2h jazdy,popłakała i po 2 min znów zasnęła;)) Martyna zapomniałam Ci powiedzieć,że jest ostro zapchlona.Pchły dosłownie z niej wyskakiwały. Jak coś to pisz co tam u Niuni słychać;) Quote
MartynaP Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 oczywiscie wielkie dzieki za transport ;) co do pcheł to damy jakos rade :eviltong: Quote
Anna_33 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Avilia, ciekawa bylam jak sobie poradzilyscie w pociagu) Bardzo dziekujemy za transport :-) Martyno, Tobie rowniez wielkie dziekuje z zabranie malej ) Beata napisala na Miau, ze robale okropne z jej malej powylazily.. Quote
Zofia.Sasza Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 scarlet napisał(a):ooooooo Martyna a ty znów masz śliczną kluseczkę u siebie - zazdroszczę :p A chcesz? U nas ci klusek dostatek :evil_lol: Quote
scarlet Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 MartynaP napisał(a):oczywiscie wielkie dzieki za transport ;) co do pcheł to damy jakos rade :eviltong: ooooooo Martyna a ty znów masz śliczną kluseczkę u siebie - zazdroszczę :p Quote
Avilia Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Anna_33 napisał(a):Avilia, ciekawa bylam jak sobie poradzilyscie w pociagu) Bardzo dziekujemy za transport :-) Malutka w pociągu zachowywała się jak aniołeczek;) Dopiero w samochodzie zrobiła mi niespodzianke-robiąc kupke,zawiesiła ją jednocześnie na kratce transporterka;p O mały włos,a miałabym ją na spodniach;p Ma się ten refleks;p A za transport nie ma co dziękować.Cała przyjemność po mojej stronie;) Martyna jak minęła pierwsza nocka z malutką? Quote
MartynaP Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Noc mineła spokojnie,oczywiscie obowiazkowo z nami w łóżku a dokładnie to mała spała tak: dla wyjaśnienia-to małe łysawe na czym sunia śpi to moja córcia :evil_lol: Quote
Avilia Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Hehe;D To sobie podusie zrobiła:evil_lol: Dwie małe,słodkie,śpiące dziewczynki;) Quote
DG32 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Znów Martyna się zakocha i nie będzie chciała oddać :eviltong:. Quote
Laura1108 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 MartynaP śliczne dzieciątka :) Córeńka słodziusio śpi pewnie nawet nie wie , że takie małe włochate na niej się powaliło Quote
MartynaP Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='DG32']Znów Martyna się zakocha i nie będzie chciała oddać :eviltong:. [quote name='halbina']no... trzeba ją pilnować... :evil_lol: spokojnie nikt sie w nikim nie zakocha,później spokojnie się rozstaną i beda zyc długo i szczesliwie :eviltong: [quote name='Laura1108']MartynaP śliczne dzieciątka :) Córeńka słodziusio śpi pewnie nawet nie wie , że takie małe włochate na niej się powaliło pewnie niewie bo ona jak juz zasnie to jak suseł ;) Quote
jolek68 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 widzę nowe cudo u Ciebie Martynko :loveu: teraz to dopiero miśka masz :evil_lol: Quote
MartynaP Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 załoze malej watek osobny wieczorem mala tak sie drze w nocy ze to masakra :diabloti: Quote
Avilia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 MartynaP napisał(a):załoze malej watek osobny wieczorem mala tak sie drze w nocy ze to masakra :diabloti: To czekamy na link do wątku;) Quote
MartynaP Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 no chyba tak bo ona faktycznie ciagle spi oczywscie z przerwa na jedzenie i koopkanie :eviltong: Quote
jolek68 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 MartynaP napisał(a):załoze malej watek osobny wieczorem mala tak sie drze w nocy ze to masakra :diabloti: za długo śpi w dzień ;) musisz ją trochę pomęczyć przed snem to powinien być spokój :evil_lol: czekam na wątek :mad: Quote
MartynaP Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 jolek68 napisał(a): czekam na wątek :mad: zakładam tylko sie mecze z tytułem :shake: Quote
MartynaP Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 aaa sie najwyzej pozniej zedytuje :eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/f28/malenka-trzy-tygodniowa-suczka-zabrana-z-pola-137941/#post12300988 Quote
Recommended Posts