agneska j Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Tosia ma ogłoszenia zrobione przez Apsę, jeszcze Mgie zaoferowała się z dodatkowymi ogłoszeniami (wysłałam na pw portale gdzie już jest). Też troszkę się obawiam, że z hoteliku to trudniej wyadoptować. Ale to moje doświadczenie "od kotów" więc może się mylę. :oops: Bardzo bym chciała, żeby trafiła szybko w dobre miejsce. :loveu: Quote
GoskaGoska Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 a czemu wysyłasz na privat portale gdzie juz jest a nie podasz na wątku? Quote
mgie Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ja już kończę ostatnie ogłoszenia. Zaraz wkleję listę i linki. Na tych nowych zdjęcia Tosia wygląda przesłodko....od razu pójdzie do ds :cool3: Quote
mgie Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ogłoszenia: offer.pl alegratka.pl eoferty.com.pl cafeanimal.pl bono-polska.pl przygarnijzwierzaka.pl ogloszenia.interpress.net.pl warszawa gumtree.pl lodz gumtree.pl pineska.pl petsy.pl petworld.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.com marketzwierzat.pl gielda-zwierzat.eu sprzedam-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info 2,5 miesi�czna s�odka Tosia szuka domu. �liczny szczeniak 2,5 miesięczna słodka Tosia szuka domu. Śliczny szczeniak :: (S003445) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl 2,5 miesięczna słodka Tosia szuka domu. Śliczny szczeniak - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl 2,5 miesięczna słodka Tosia szuka domu. Śliczny szczeniak Psy Szczeniaki Kundelki Łódź Łódzkie - Petsy 2,5 miesi�czna s�odka Tosia szuka domu. �liczny sz - Og�oszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierz�ta anonse 2,5 miesi�czna s�odka Tosia szuka domu. �liczny sz / Psy > Pozosta�e - Otwock Tosia - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
agneska j Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Mgie, bardzo, bardzo dziękuję. :multi: Niech dzwonią dobre domy, na razie nikt jeszcze nie zadzwonił od powrotu Tosi z adopcji. :roll: Po pierwszej adopcji jeszcze kilka telefonów miałam. :mad: Quote
agneska j Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GoskaGoska napisał(a):a czemu wysyłasz na privat portale gdzie juz jest a nie podasz na wątku? Dlatego, że to nie ja robiłam ogłoszenia, nie mam linków do nich, jedynie informację pw. Quote
Zofia.Sasza Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 I w południe też hop!!! Spróbuję wcisnąć ją do Echa Miasta. Stamtąd piesy dobrze schodzą... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f97/dam-dom-malej-suni-139934/index5.html#post12572499 Quote
Anna_33 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 "Agneska" napisał(a):Wlasnie wracam z nowego domu Tosi. Na Okeciu, doswiadczony z kotami i psami (w tym nawet 3-tygodniowym szczeniakiem). Dom jeszcze przed remontem, zabezpieczony dla 1,5-rocznego dziecka. Oby to byl juz ten najwlasciwszy, najkochanszy. :-) :multi::multi::multi: Quote
mgie Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Bardzo się ciesze:multi::multi: Kasuje w takim razie ogłoszenia. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ale Tonia zostanie wysterylizowana? :razz: Quote
Anna_33 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Wiesz, jeszcze jest ciut za mloda, ale na pewno :-) Quote
agneska j Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Zobowiązanie do sterylizacji jest jednym z punktów umowy adopcyjnej. Zabieg będzie przeprowadzony po osiągnięciu dojrzałości. Tosia na dzień dobry zrobiła siku na podłogę, zaczęłą podgryzać dziecięce pluszaki i ciągnąć firankę. Nowy dom twierdzi, że są przygotowani - nie tylko obydwoje odchowali szczeniaki w swoich domach rodzinnych i zawsze mieszkali z psami, ale mają na bieżąco podobne "wybryki" swojej własnej córki. :evil_lol: Dzięki serdeczne za pomoc i wsparcie!!! Quote
Zofia.Sasza Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 No to trzymamy kciukasy coby sie Tosia jak najszybciej zadomowiła:lol: Quote
Zofia.Sasza Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 No i nie pomogły kciuki :-( Tosia wraca :-( Podobno córeczka "państwa" panicznie się jej boi, a Tosia (niespełna 3-miesięczna :angryy:) "rzuca się na dziecko"... Rany, ta mała ma największego pecha o jakim słyszałam. Quote
GoskaGoska Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 nie wiem czy to pech - czy trafia na szurnietych ludzi. Jesli w domu sá dzieci to trzeba z ludzi solidnie rozmawiac - bo pozniej wychodzi :angryy: , récé mi opadajá Quote
Zofia.Sasza Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mnie też :-( Nie tylko ręce... Zaraz ją wysyłam do Echa Miasta. Quote
teapot Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Nie wierzę- cholera człowieka może trafić! Przypominam banerki: Quote
GoskaGoska Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo lepiej teraz jak jest jeszcze mlodziutka niz za parę miesięcy -- do 3 razy sztuka Quote
mgie Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Wieczorem zrobię ogłoszenia. Quote
mgie Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mam nadzieje,że już nigdy nie będę musiała je robić dla Tosi. offer.pl alegratka.pl kupsprzedaj.pl cafeanimal.pl eoferty.com.pl pineska.pl petworld.pl warszawa gumtree.pl przygarnijzwierzaka.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.com marketzwierzat.pl gielda-zwierzat.eu sprzedam-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2011227_malutki_szczeniaczek_tosia_szuka.html Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj 2,5 miesi�czna s�odka Tosia szuka domu. �liczny sz / Psy > Pozosta�e - Warszawa Tosia - Zwierzaki - cafeanimal.pl 2,5 miesięczna słodka Tosia szuka domu. Śliczny szczeniak :: (S003529) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Quote
Recommended Posts