Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 months later...
Posted

Hej!! Wreszcie ktoś pomyślał o ekipie agility w Radomiu. Chętnie się dołączę. Potrzebujemy ja i moje psy wersji Large :) znaczy moje psiaki mają 55 i 75 cm w kłębie. Powiedzcie mi jak mam je przygotować. chcę spróbować tego rodzaju sportu. Mieszkam an Młodzianowie w Radomiu. Aha i jedna mała prośba... może zabrzmi głupio ale prosiłabym o "zapisanie" mnie i Juniora do grupy w której nie będzie małych przedstawicieli psiego gatunku i możliwie ograniczona liczba innych samców, zaś Ja znaczy Ela i Oskar to bez znaczenia.. Jemu jest kompletnie obojętne towarzystwo. Jak coś to dajcie znać na GG 4610611 lub na priv

Posted

Hej ;) Fajnie, że znalazł się kolejny chętny :) Jeśli chodzi o przygotowanie psa to powinien znać podstawowe komendy, pilnować i słuchać się właściciela, itd. Chodzi o tą więź pomiędzy psem a przewodnikiem, że umieją razem pracować :)
Jeśli chcesz się wstępnie zapisać (bo tak naprawdę nie wiadomo, czy coś z tego wyjdzie), to powinnaś się zgłosić do naszego oddziału ZK i wyrazić chęć uczestnictwa w tej inicjatywie (zapisać się na listę).
Co do grup, to nic nie wiadomo, skoro poszukiwania chętnych dopiero trwają...

Co do zapisów w związku, to byłam dość niedawno. Po prostu należy się wpisać na listę (imię i nazwisko, nr tel kontaktowy). Jeśli zbierze się grupa chętnych, to zajęcia mogłyby się zacząć już wiosną.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='http://zkwp.radom.pl/']Informujemy, że Oddziałowa Komisja Szkolenia Psów sekcja Agility zaprasza wszystkich zainteresowanych uprawianiem sportu Agility na spotkania z trenerem koleżanką Magdaleną Ziółkowską.

Treningi rozpoczną się wiosną b.r. Zainteresowanych prosimy o zgłaszanie swojego udziału drogą elektroniczną na adres zkwp@home.pl z dopiskiem Treningi AGILITY.

hurra :multi:

• 2 weeks later...
Posted

Hej, moje nie są zarejestrowane i zgłosiłam się 18.02.2010 do tej pory nie mam maila zwrotnego, ze coś jest nie tak, więc chyba mogą :D Zgłoszony też został młody labrador też bez rejestracji i też nie ma żadnej info, ze go nie dopuszczą czy coś. Czekamy ze zniecierpliwieniem, ja, moje prawie wyżły i ów Labrador :D

Posted

OK, to ja właśnie dostałam e-maila z odp. że.....
oj zacytuje..... chwilka....
...........

Spotkanie informacyjne z trenerem odbędzie się w naszym Oddziale w połowie marca. Dokładny termin podamy na stronie oraz pocztą elektroniczną już wkrótce.
Pozdrawiam

Posted

Nie ma za co :D

Dog napisał(a):
Cześć, też jestem chętna, cieszę się że w R-miu w końcu coś się dzieje :)
A co z zapisami? Można jeszcze się zapisać?

tak, można :d trzeba napisac na ten e-mail podany na poprzedniej stronie:D
jakiego masz pieska ??? Ćwiczycie sami coś???
:D pozdrawiam:D

Posted

Takiego jak w awatarze.. :)
Czy coś ćwiczymy? osobiście bardziej podoba mi się frisbee i coś tam amatorsko ćwiczymy, jak narazie nieżle Nam to wychodzi jak na początek. Zobaczymy później..

ok, więc maila wysyłam.. :)

Posted

Dog napisał(a):
Takiego jak w awatarze.. :)
Czy coś ćwiczymy? osobiście bardziej podoba mi się frisbee i coś tam amatorsko ćwiczymy, jak narazie nieżle Nam to wychodzi jak na początek. Zobaczymy później..

ok, więc maila wysyłam.. :)

Super !!!:multi::multi::multi::multi::multi:
Mam nadzieję ze zobaczymy sie w połowie marca :D

To ile nas z dogo będzie??? :)

Posted

ela.g19 napisał(a):
cudnie:D dzięki :D
Ciekawe czy te zajęcia będą płatne jeśli tak to ile itd...

Wszystkiego dowiemy się na spotkaniu ;) Ale raczej na pewno będą one płatne:)

Posted

My ( kulawy moderator i Klara - buldog francuski) się piszemy. Na pewno nie będziemy na każdym treningu bo niestety mamy daleko (60km). Ale jeśli będziemy mogły u Was trochę pobiegać to będzie nam bardzo miło. Z Klarą biegałyśmy jakiś czas temu w APS Włocławek, a po przeprowadzce na razie się "dozbrajamy". No ale o strefkach możemy pomarzyć..
Nie sądzę żebyśmy wróciły do formy na tyle by startować, dla nas to głównie zabawa - mam nadzieję że jednak to Wam nie przeszkadza ;D

Posted

Pewnie, że nie będzie :) My też dla sportu i zabawy się wybieramy ale też dlatego by urozmaicić psu spacery i zabawę:) czekamy na info w sprawie spotkania i wtedy wszystko się rozstrzygnie:) zatem pozdrawiamy wszystkich przyszłych uczestników agility i do zobaczenia

• 2 weeks later...
Posted

ok to jak ktoś będzie wiedział o której ma sie odbyć niech da znać. bo ja żadnej info na stronie oddziału nie widzę. być może szukam na niewłaściwej stronie :P

Posted

Dziś dopiero dodali na stronę (chyba po moim telefonie, gdy powiedziałam, że w lutym dostałam inf, że więcej informacji już wkrótce, spotkanie w połowie marca, a tu połowa marca i nawet maila nie ma ;> )

Informujemy, że pierwsze organizacyjne zajęcia w ramach kursu Agility odbędą się w dn. 06.04.2010 r. o godz. 16.30 w siedzibie ZKwP O/Radom przy ulicy Wernera 29/31.

• 2 weeks later...
Posted

Na spotkanie informacyjne nalezy przyjsc z psem. Prosze zabrac ze soba ulubione zabawki, smakolyki, wode dla psa, miske. Pies powinien zostac przyprowadzony na zwyklej obrozy i smyczy (NIE typu flexi, bez jakichkolwiek kolek). Przewodnik powinien ubrac sie odpowiednio, czyli stroj sportowy, obuwie sportowe.

Na zajecia nie zostana przyjete psy agresywne i poza kontrola przewodnika.

Posted

Zielsko napisał(a):
Na spotkanie informacyjne nalezy przyjsc z psem. Prosze zabrac ze soba ulubione zabawki, smakolyki, wode dla psa, miske. Pies powinien zostac przyprowadzony na zwyklej obrozy i smyczy (NIE typu flexi, bez jakichkolwiek kolek). Przewodnik powinien ubrac sie odpowiednio, czyli stroj sportowy, obuwie sportowe.

Na zajecia nie zostana przyjete psy agresywne i poza kontrola przewodnika.

Dziękuje:)