Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wyszłam wczoraj na malutki spacerek z moją sunią.pewna pani omal się zemną nie pokłóciła twierdząc,że niema takiej rasy.z twierdziła,że dałam się zrobić w konia i kupiłam kundla.Biewery na ulicę:cool3:

Posted

Omału zawału nie dostałam a czkawkę na pewno jak któregoś dnia ( u nas w Żorach ) na spacerze zobaczyłam idącego przy nodze bez smyczy ok. 1 rocznego Bierwera :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ... był obcięty , a pan z którym szedł miał go pod opieką gdyż jego pańciostwo wyjechali do Niemiec. Owy opiekun nie wiedział nawet co to za rasa - York mówi do mnie .....wzięłam od niego adres i telefon , a że miałam ze sobą Ingberta porównaliśmy rywali.....obaj ładni ze stojącymi sztywno uszkami .... :loveu:
innym razem chłopczyk ok 6 latek kiedy zobaczył mnie na ulicy z Ingbertem krzyknął do swojej mamy ....." zobacz mamo jaki ładny york ".... czyli ,można powiedzieć , dzieciak postępowy idzie z duchem czasu ...

A oto mój nowy nabytek Rachelek jak miał 4 miesiące ....

Posted

Mi też Pani w sklepie zoologicznym próbowała wmówić,że kupiłam Shih-Tzu i patrzyła na mnie z niedowierzaniem, że dałam się tak oszukać.Przekonywała,że taka rasa jak Yorkshire Terrier Biewer na pewno nie istnieje i mój piesek to 100% Shih-Tzu !!! :shake: