Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, chciałabym kupić Yorka Biewera, ale takiego porządnego. Bardzo proszę o sugestie. Interesuje mnie suczka biało czarna (nie biało popielata), z złotą głową, z krótkim nosem, w kwadracie. Wiem że moje wymagania są dość sprecyzowane ale czy jest w Polsce hodowla która ma takie szczeniaki? I jeszcze jedno - ma być tak do 2,5kg. Pozdrawiam będę wdzięczna za pomoc.

Posted

Yulka napisał(a):
Witam, chciałabym kupić Yorka Biewera, ale takiego porządnego. Bardzo proszę o sugestie. Interesuje mnie suczka biało czarna (nie biało popielata), z złotą głową, z krótkim nosem, w kwadracie. Wiem że moje wymagania są dość sprecyzowane ale czy jest w Polsce hodowla która ma takie szczeniaki? I jeszcze jedno - ma być tak do 2,5kg. Pozdrawiam będę wdzięczna za pomoc.

To że twoje wymagania są wysokie to dobrze, jeśli chcesz do hodowli to kupić najlepiej zagranicą i nową krew do Polski przywieź ;)

Posted

Ja mam sunie z Niemiec i jestem zadowolona.U nas jest parę hodowli mam pieska z jednej z nich i jest ok. Na forum pkpr w ''zaprezentuj swojego psa "jest paru hodowców i oczywiście zdjęcia ich piesków:lol:

Posted

Przypominam, że do rozrodu dobiera się w przypadku ras miniaturowych WiĘKSZE suki i małe pieski.

Suki nadmiernie zminiaturyzowane mają problemy z ciążą i porodem!