Ruffikuss Posted August 4, 2003 Posted August 4, 2003 Bo Pati zapowiedziała operację zmiany płci....znaczy ten tego fryzury :D Quote
PATIszon Posted August 4, 2003 Posted August 4, 2003 Co do zmiany płci to już sie wypowiedziałam na innym temacie! 8) PS. W sumie jak ty zmienisz i ja zmienie to bedzie jak dawniej, to po co zmieniać skoro nic i tak sie nie zmieni? :o Quote
Ruffikuss Posted August 4, 2003 Posted August 4, 2003 Ja tam niczego zmieniał nie będę! Bardzo do mich cech dymorfizmu płciowego przyzwyczajon jestem :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2003 Posted August 4, 2003 najlepiej zostancie takimi jakimi jestescie-bo rpzeciez dlateog Was lubimy:) a do topiku, czyzby Żona dla Akity=PATIszon ? Quote
Ruffikuss Posted August 4, 2003 Posted August 4, 2003 Pinczerka...ot, to, to......Pati znaczy się masz branie :D Quote
PATIszon Posted August 4, 2003 Posted August 4, 2003 Nie lubie skośnookich kurdupli! Słowiańska uroda mnie siem podobuje więc nic z tego! Niech se akita hodyje włoski pomiędzy palcami! :evil: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2003 Posted August 4, 2003 PATIszon, ale bedzie sobie hodowal na zime, zeby mu nie bylo zimno, a teraz potrzebuje zaspokojenia seksualnego :lol: Quote
Monik@ Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 Ja tez miewam włosięta na poduszce Łomatko! Dobrze, że to sprostowałaś bo już się bałam, że Ci włosy wychodzą z powodu źle zbilansowanej karmy! potrzebuje zaspokojenia seksualnego Hmmmmmmm..........dam radę, dam radę, dam radę.......nie skomentować. :lol: :lol: :lol: Quote
PATIszon Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 Ja tez miewam włosięta na poduszce Łomatko! Dobrze, że to sprostowałaś bo już się bałam, że Ci włosy wychodzą z powodu źle zbilansowanej karmy! : Ty??? Wielka przeciwniczka bilansowania kcesz mi niezdrowy styl zycia zarzucic??? :lol: Quote
Monik@ Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 Niom!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: Chytra jestem, no nie? Quote
Ruffikuss Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 Nie lubie skośnookich kurdupli Tia a białe majtki to kto im wysyła ??? Quote
PATIszon Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 Czy ty wiesz o czyms o czym ja nie wiem??? :o Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 Hmmmmmmm..........dam radę, dam radę, dam radę.......nie skomentować wiesz, czasami mnie zaskakujesz :D Czy ty wiesz o czyms o czym ja nie wiem??? moze wie o czyms o czym ty nie chcesz wiedziec;) sprawdz, moze masz w lustrze kamere? podsluch w telefonie? 8) Quote
Myszka.xww Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 Nie lubie skośnookich kurdupli Tia a białe majtki to kto im wysyła ??? Pika :drinking: Quote
PATIszon Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 Seksja histeryczna na postronku, jest dobrze! :drinking: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 Ruffikuss, dlaczego na postronku? lepiej bez! :D :drinking: Quote
Ruffikuss Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 Pin, a wiesz Ty jak ten postronek zabawe może urozmaicić :D Quote
PATIszon Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 Ruffi, czy mi sie zdaje, czy ty ciagle tylko o jednym myslisz? :lol: Quote
Myszka.xww Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 Ruffi, czy mi sie zdaje, czy ty ciagle tylko o jednym myslisz? :lol: ale za to w ilu wariantach :oops: Quote
Ruffikuss Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 Ja???? E, nie..... no co Wy..... absolutnie......ekhm, ekhm.....w żadnym wypadku..... :lol: Quote
Myszka.xww Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 Ja???? E, nie..... no co Wy..... absolutnie......ekhm, ekhm.....w żadnym wypadku..... :lol: Ruffciuuuuu... przyjedz do Kraka :wink: :drinking: przekonamy się :wink: Quote
Recommended Posts