Martyna Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 a na jaki nr faksu w koncu wysylacie zgloszenia?? bo przejrzalam jeszcze raz temat i juz kilka roznych padlo :-))) Quote
Martyna Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Hallo :-) nikt jeszcze nie zglosil :-)) ???? Quote
paolinka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Ja zglaszam w poniedzialek ;) A Ty juz zglosilas?? Quote
Asiaczek Posted March 31, 2005 Author Posted March 31, 2005 Ja mam podany taki nr faksu: (007 0112) 712 618 Pzdr. Quote
Martyna Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Wlasnie jeszcze nie zglosilam i nie wiem czy zglosze :( wrrr kolezanka mi sie wykruszyla :( Czy ja zawsze musze miec takiego pecha??? ech Boje sie jechac sama pociagiem :( Jeszcze mam czas, moze cos wymysle :( Quote
Asiaczek Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 Zajrzyj pilnie do swojej poczty mailowej i zobacz, czy nie masz tam listu z miłą wiadomością... Pzdr. Quote
paolinka Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Przez to wszystko zupelnie zapomnialam o zgloszeniu :-? Przed chwila pojechalam z tata na poczte - na fax. Numer, ktory podalyscie jest dobry, ale.... Nikt tam nie odbiera... A automatu nie ma :evil: Co teraz mam zrobic?? :-? Wie ktos czy maja tam otwarte w sobote? A jesli nie to w poniedzialek... W jakich godzinach jest czynny ich zwiazek? Ale dalam plame :roll: Quote
Asiaczek Posted April 7, 2005 Author Posted April 7, 2005 Z tego, co mi wiadomo, to jest to numer faksu prywatnego i w "normalnych" godzinach, po prostu może nikogo nie być w domu. Ja będę wysyłała albo dzisiaj wieczorem, albo jutro - może ktoś będzie. Dam znać na pewno. Pzdr. Quote
paolinka Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Przed chwila wrocilam z poczty - znowu nikt nie odbiera /fax/ :evil: Nie wiem co mam robic... W domu nie mam faxu, znajomi tez nie maja :roll: Quote
Asiaczek Posted April 9, 2005 Author Posted April 9, 2005 Zgłoszenia wysłałam z powodzeniem pod nr faksu 007 0112 71 26 18. Pod ten nr można wysyłać zgłoszenia na 2xCAC oraz na Champion Show + inne klubowe. Trzeba tylko zaznaczyć, jakiej wystawy dane zgłoszenie dotyczy i że płatność będzie na wystawie. To wazne. Pzdr. Quote
paolinka Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Kiedy wysylalas? Moj tata wrocil jakies 15 min temu z poczty (znowu) i nic!!! :cry: Wlasnie na ten numer... Quote
Asiaczek Posted April 9, 2005 Author Posted April 9, 2005 Wysyłałam wczoraj ok. 18-19.00. Jeżeli macie takie problemy, to wyślij dokumenty na mój nr faksu domowego a ja je potem odeślę do Kaliningradu. Mój nr faksu: (22) 646 59 22. Pzdr. Quote
króliczek Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Odgrzewam temat ,ponieważ wystawa ta zbliża się szybkimi krokami .Ciekawa jestem kto w końcu postanowił na podwójny CAC+champion sie wybrać :D Czy wszyscy ,którzy wyjezdżaja zaopatrzyli sie w wizy? 8) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 No też jestem ciekawa ;) My 22 na Białoruś i właśnie się zapatrujemy w wizy ;) Quote
Martyna Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 ech ja wizy jeszcze nie mam, ale mam nadzieje, ze jutro uda mi sie wreszcie dotrzec do ambasady i odebrac :-))) Pozniej pozostaje mi tylko pozyczenie kasy i jedziemy :D Quote
króliczek Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Czyli wniosek już złożyłaś?Bo teraz są bardzo długie kolejki :evil: Ruscy mieli przerwę w pracy ,ponieważ mieli święta.Przez to nazbierał się tłum przed konsulatem i trzeba odstać kilka godzin.Po odbiór szybciej -bo to załatwić można po południu. :D Dziśjaj już stałam i bramkę tuż przed moim nosem zamknęli (cholera)Pan powiedział ,że już 12.00 -więc sio do domu.Jadę jutro troszkę wcześniej -napewno się uda :wink: :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Kinguś a Ty załatwiasz sobie teraz wizę na CACIB czy na 2 x CAC? I mam jeszcze pytanko - formularz zaniosłaś ten z internetu tak? I ile płacisz za tą wizę? Quote
króliczek Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Wizę załatwiam na 2xCAC .Wniosek wziełam z Konsulatu i wypełniłam na miejscu(jest bardzo dużo czasu ,gdy stoi się w dwugodzinnej kolejce :evil: )Wiza nic nie kosztuje .Do wizy na wyjazd do obrębu Kaliningadzkiego potrzebny jest tylko paszport,zdjęcie ,wypełniony wniosek i....dużo cierpliwości 8) :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Aha no to super. Tylko powiedz mi jeszcze gdzie jest ambasada to już mnie do końca uszczęśliwisz ;) A tak nie na temat to Ty podeszłas do nas w Opolu i z Agasią rozmawiałaś? ;) Quote
Asiaczek Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Mam jasność co do Kingi, Martyny, a co z Paolinką? Jak tam sprawa załatwiania wizy? Odezwij się. Pzdr. Quote
Martyna Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 króliczek napisał(a):Czyli wniosek już złożyłaś?Bo teraz są bardzo długie kolejki :evil: Ruscy mieli przerwę w pracy ,ponieważ mieli święta.Przez to nazbierał się tłum przed konsulatem i trzeba odstać kilka godzin.Po odbiór szybciej -bo to załatwić można po południu. :D Dziśjaj już stałam i bramkę tuż przed moim nosem zamknęli (cholera)Pan powiedział ,że już 12.00 -więc sio do domu.Jadę jutro troszkę wcześniej -napewno się uda :wink: :D tak, tak zlozylam :-) odbior mialam na piatek, ale nie udalo mi sie dojechac, a potem te ichnie swieta :x hihihi o ktorej bedziesz?? :-) moze sie spotkamy w kolejce? :D Quote
Martyna Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='gwiezdny-wyslannik']Kinguś a Ty załatwiasz sobie teraz wizę na CACIB czy na 2 x CAC? I mam jeszcze pytanko - formularz zaniosłaś ten z internetu tak? I ile płacisz za tą wizę? jak mi najpierw nie oceniona Asiaczek powiedziala, a potem jeszcze kobitka w ambasadzie wizy sa wazne 3 miechy, wiec teoretycznie mozesz jechac na jednej na te wystawy ;-) Ja wniosek pobralalam z tej strony i wypelnilam sobie w domciu http://www.wizydorosji.pl/ strona ambasady jest tu: http://www.poland.mid.ru/pol.html adres: 00-761 Warszawa, ul. Belwederska 25C Pozniej trzeba postac w kolejce - ja mialam farta i stalam tak 40 - 50 min :-) I to wsio ;D Quote
paolinka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Wizy jeszcze nie mam :-? W tym tygodniu masa roboty, wiec postaram sie to zalatwic w przyszlym.... Mam nadzieje, ze wszystko sie uda...... Ten tydzien to normalnie masakra, zupelnie zapomnialam o wystawie :oops: :( Quote
Recommended Posts