orsini Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 wiesz ja to mam rzut beretem,wiec jak zorganizuje busa od siebie:))to wszyscy beda mieli problem:))bo jestem z Olsztyna-do kaliningradu mam 100km stad psy male-kurdupelki-miniaturowe sznaucerki Quote
Cervarius Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 orsini napisał(a):wiesz ja to mam rzut beretem,wiec jak zorganizuje busa od siebie:))to wszyscy beda mieli problem:))bo jestem z Olsztyna-do kaliningradu mam 100km stad psy male-kurdupelki-miniaturowe sznaucerki to faktycznie masz blisko ja jestem z warszawy. nie wiem jak to zorganizować bo na razie jest nas dwójka...chyba że ktoś jeszcze sie zgłosi.. Quote
Cervarius Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 jak nie da sie inaczej, a od ciebie będą jeszcze jakieś psy to ja najwyżej dojadę do olsztyna. Quote
paolinka Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Hmm Króliczek chyba jedzie z nami i chyba jest z Warszawy, ale glowy nie dam ;) Ja dostalam juz dyplom - championat mojego psa, moge jechac i zglaszam do klasy championow :angel: Teraz tylko zgloszenie... :stupid: Hmm ma ktos jakis wzor na zgloszenie do nich? Jak to wyslac?? :oops: Quote
orsini Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 aaaa to Krolik ma transport???? no to jestesmy 2:(( Quote
paolinka Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Tak mi sie wydaje.... ale najlepiej niech sama powie, ja przeciez moge sie mylic :wink: Quote
króliczek Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Hej kombinatorzy :D Królik ma już transport :P (podłoczyłam sie pod Asiaczka) Orsini do Kaliningradu ale.........w czerwcu mogę Cię zabrać -jadę solo (Han Solo :wink: )A tak serio -już jest was parę osób -to szukajcie nawet minibusa @ Paolinka-wyślij wzór zgłoszenia z naszego odziału -też przyjmują -tylko napisz ,że na dwie wystawy (albo 3-bo masz już champa)I nie zapomnij go dołaczyć :wink: Quote
paolinka Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Hehe Króliczek to fajnie, ze jedziemy razem :evilbat: Acha... ok. A wlasnie - dowiedzial sie ktos jak to bedzie z tymi wystawami? Czy 3 (czy tam 2) razy bedziemy wychodzic na ring, czy wszystko za jednym razem? A Ty zglaszasz na ta wystawe championow? Ja wlasnie nie wiem... Heh sorry za moje glupie pytania, ale pierwszy raz jade na wschodnia wystawe i jestem po prostu zielona 8) Quote
króliczek Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Paolinka -ja wogóle nie mam pojęcia jak oni to zorganizują 8) Jest jeszcze wystawa Shar-pei tego samego dnia -więc ja mam 4x sędziowanie -i naprawdę nie mam pojęcia jak dam radę :wink: @ Orsini Olsztyn to przeca po drodze -zgłaszaj ,napewno gdzieś miejsce się zwolni :P Quote
orsini Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 kroliku na czerwcowa to bedzie duzo osob jechalo bo to cacibowka,ale na te majowa to juz nie:(( Quote
króliczek Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Orsini -nie wiesz jak to u nas bywa -zawsze ktoś nawala . 8) nie ma bata -zobaczysz, w maju na dogo napewno coś się zwolni w jakimś autku.... :roll: Quote
orsini Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 ja sama to najwyzej pojade pociagiem, bo psy jostrze wrzuce:)))na pake Quote
jostra Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 :lol: sprzedam je gdzieś na bazarze po drodze i będę do przodu, może mi się wystawka wróci :evilbat: Quote
orsini Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 hahhahaha ale po drodze nie ma nic:))))pola,pola i jeszcze raz pola:))))u nas kaniec swiata :lol: :lol: :lol: Quote
jostra Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Cholercia, a taki miałam dobry plan :lol: :evilbat: Quote
Cervarius Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 jostra napisał(a):Cholercia, a taki miałam dobry plan :lol: :evilbat: a może u Ciebie byłoby wolne miejsce dla mnie i posokowca Quote
orsini Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 hahahahaha jakby bylo to ja bym problemu nie miala;)))a tak tylko daje psy na handel:)))) Quote
jostra Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 annaszustakiewicz napisał(a):jostra napisał(a):Cholercia, a taki miałam dobry plan :lol: :evilbat: a może u Ciebie byłoby wolne miejsce dla mnie i posokowca chyba, że na leżąco na pace :evilbat: Ale jakoś nikt nie chce :o :lol: Quote
Cervarius Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 orsini napisał(a):hahahahaha jakby bylo to ja bym problemu nie miala;)))a tak tylko daje psy na handel:)))) a jak si chcesz tam dostać pociągiem? Quote
orsini Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 pociagiem autobusem, na stopa:)))jeszcze nie wiem...mam nadzieje,ze ktos sie znajdzie chetny jeszcze zeby pojechac...nie wiem... Quote
Cervarius Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 orsini napisał(a):pociagiem autobusem, na stopa:)))jeszcze nie wiem...mam nadzieje,ze ktos sie znajdzie chetny jeszcze zeby pojechac...nie wiem... czyli co zgłaszamy i o transport martwimy sie później??? Quote
orsini Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 wlasnie nie wiem:((bo moze byc tak ,ze mi sie nie bedzie w koncu chcialo jechac:((((a do kiedy zgloszenia? Quote
Cervarius Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 orsini napisał(a):wlasnie nie wiem:((bo moze byc tak ,ze mi sie nie bedzie w koncu chcialo jechac:((((a do kiedy zgloszenia? do 15.04 Quote
orsini Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 aaa dzieki:))to jeszcze czas na kombinacje alpejskie a kroliku masz moze sedziow???bo na 2ga grupe i tak bedzie 1 sedzia Quote
Recommended Posts