Jump to content
Dogomania

Kaliningrad 2xCAC, 28.05.2005 r.

Recommended Posts

Posted

wiesz ja to mam rzut beretem,wiec jak zorganizuje busa od siebie:))to wszyscy beda mieli problem:))bo jestem z Olsztyna-do kaliningradu mam 100km stad
psy male-kurdupelki-miniaturowe sznaucerki

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orsini napisał(a):
wiesz ja to mam rzut beretem,wiec jak zorganizuje busa od siebie:))to wszyscy beda mieli problem:))bo jestem z Olsztyna-do kaliningradu mam 100km stad
psy male-kurdupelki-miniaturowe sznaucerki

to faktycznie masz blisko ja jestem z warszawy. nie wiem jak to zorganizować bo na razie jest nas dwójka...chyba że ktoś jeszcze sie zgłosi..

Posted

Hmm Króliczek chyba jedzie z nami i chyba jest z Warszawy, ale glowy nie dam ;) Ja dostalam juz dyplom - championat mojego psa, moge jechac i zglaszam do klasy championow :angel: Teraz tylko zgloszenie... :stupid: Hmm ma ktos jakis wzor na zgloszenie do nich? Jak to wyslac?? :oops:

Posted

Hej kombinatorzy :D
Królik ma już transport :P (podłoczyłam sie pod Asiaczka)
Orsini do Kaliningradu ale.........w czerwcu mogę Cię zabrać -jadę solo (Han Solo :wink: )A tak serio -już jest was parę osób -to szukajcie nawet minibusa
@ Paolinka-wyślij wzór zgłoszenia z naszego odziału -też przyjmują -tylko napisz ,że na dwie wystawy (albo 3-bo masz już champa)I nie zapomnij go dołaczyć :wink:

Posted

Hehe Króliczek to fajnie, ze jedziemy razem :evilbat:
Acha... ok. A wlasnie - dowiedzial sie ktos jak to bedzie z tymi wystawami? Czy 3 (czy tam 2) razy bedziemy wychodzic na ring, czy wszystko za jednym razem? A Ty zglaszasz na ta wystawe championow?
Ja wlasnie nie wiem... Heh sorry za moje glupie pytania, ale pierwszy raz jade na wschodnia wystawe i jestem po prostu zielona 8)

Posted

Paolinka -ja wogóle nie mam pojęcia jak oni to zorganizują 8) Jest jeszcze wystawa Shar-pei tego samego dnia -więc ja mam 4x sędziowanie -i naprawdę nie mam pojęcia jak dam radę :wink:
@ Orsini Olsztyn to przeca po drodze -zgłaszaj ,napewno gdzieś miejsce się zwolni :P

Posted

annaszustakiewicz napisał(a):
jostra napisał(a):
Cholercia, a taki miałam dobry plan :lol: :evilbat:

a może u Ciebie byłoby wolne miejsce dla mnie i posokowca

chyba, że na leżąco na pace :evilbat:
Ale jakoś nikt nie chce :o :lol:

Posted

orsini napisał(a):
pociagiem autobusem, na stopa:)))jeszcze nie wiem...mam nadzieje,ze ktos sie znajdzie chetny jeszcze zeby pojechac...nie wiem...

czyli co zgłaszamy i o transport martwimy sie później???