burbono Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 No to tylko zostaje trzymać kciuki za moją czarną żeby znalazła domek:lol: Quote
kluska z lublina Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Bardzo wzruszająca jest ta starowinka. trzymam kciuki za DT i DS oczywiście też. Quote
iwa77 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Jadwinia dzisiaj nie miała specjalnej ochoty do pozowania do zdjęć i stąd foty nie za ciekawe ... Quote
burbono Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Niby nie pozowała a i tak jest słodka babuszka. Moja czarna siedzi mi na DT jest niby duże zainteresowanie ale jakoś zawsze coś komuś nie pasuje -a to za duża , a to za łagodna ,a to za stara(1,5r)a to za czarna:cool3: Ale wierzę że jest gdzieś tam dla niej człowiek i wkrótce się odnajdą i będą żyli długo i szczęśliwie.A o Jadwini pamiętamy :lol: Quote
kikou Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 burbono napisał(a):Niby nie pozowała a i tak jest słodka babuszka. Moja czarna siedzi mi na DT jest niby duże zainteresowanie ale jakoś zawsze coś komuś nie pasuje -a to za duża , a to za łagodna ,a to za stara(1,5r)a to za czarna:cool3: Ale wierzę że jest gdzieś tam dla niej człowiek i wkrótce się odnajdą i będą żyli długo i szczęśliwie.A o Jadwini pamiętamy :lol: ech z tymi ludźmi... czego oni szukają?:shake::shake: żeby tylko Jadwinia zdążyła doczekac tego domku...... Quote
GoskaGoska Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 niestety ale czasami własnie tak bywa :shake: Quote
aldira Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 To biedne psiątko jakoś nie ma szczęścia aby znaleźć sobie domek :placz: szkoda bo "z pyszczka" milutko wygląda...:placz: Quote
burbono Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Pamiętam o Jadwini , ale tymczas mam zajety w dalszym ciągu ale też mam nadzieję że to tylko jakieś chwilowe zaczopowanie a Jadwinia i tak znajdzie u mnie DT Quote
GoskaGoska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 jejku babusia sie przypomnina, aby jeszcze zyla , bo to nigdy nic nie wiadomo Quote
burbono Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Dziewczyny ja pamiętam o tej biduli ale jest Czarna ,po prostu nie dam rady na tę chwilę.Myślałam że z jej adopcją to tylko kwestia krótkiego czasu bo ładna jest i charakter przyzwoity ma - chociaż kota to by sobie sponiewierała chętnie:mad: Jeszcze kotki po sterylkach dochodzą u mnie.Ale koty to inna bajka i nie przeszkadzają w dawaniu DT psiakom.Ja wiem że ważna jest każda chwila .... Quote
iwa77 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Dorotko zrób proszę dla babciuni Jadwini jakis śliczny banereczek , w poście nr. 1 znajdziesz jeszcze inne foty. Quote
Isadora7 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 iwa77 napisał(a):Dorotko zrób proszę dla babciuni Jadwini jakis śliczny banereczek , w poście nr. 1 znajdziesz jeszcze inne foty. Już sciągnełam fotencje jak sie wpisałąm z myślą o banerku:loveu::loveu: Quote
kikou Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 dziękujemy za banerek!!! w piątek rozmawiałyśmy o Jadwini... Pani ze schroniska mówiła, że w tej chwili Jadwinia jest chyba najstarszą dziewczynka na boksach ogólnych... czuje się tam tak nie za ciekawie... podobno pierwsze dni jak ją przenieśli z izolatek to stale leżała tylko na betnie w jednym miejscu, bała sie może zawalczyc o jakiś cieplejszy kątek z innymi biedaczkami.... teraz podobno coś tam ma do leżenia..:sadCyber: Quote
Neris Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Isadorko, a nie zrobiłabyś dla Jadwini weższgo bannerka? Bo ten jest dla mnie za szeroki. Quote
Isadora7 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Neris napisał(a):Isadorko, a nie zrobiłabyś dla Jadwini weższgo bannerka? Bo ten jest dla mnie za szeroki. Ja mogę zrobić mniejszy, jak będe miała chwilke, ale Neris masz 4 banerki po 100 pikseli. Banerek Jadwini ma tez 100 piskeli razem 500 czyli tyyle ile regulamin zezwala. A że się "przełamuje" to nie twoja wina. Quote
Neris Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 A, bo mi się zdawało, że to za długie będzie. W takim razie wstawiam! Quote
Recommended Posts