Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niby nie pozowała a i tak jest słodka babuszka. Moja czarna siedzi mi na DT jest niby duże zainteresowanie ale jakoś zawsze coś komuś nie pasuje -a to za duża , a to za łagodna ,a to za stara(1,5r)a to za czarna:cool3: Ale wierzę że jest gdzieś tam dla niej człowiek i wkrótce się odnajdą i będą żyli długo i szczęśliwie.A o Jadwini pamiętamy :lol:

Posted

burbono napisał(a):
Niby nie pozowała a i tak jest słodka babuszka. Moja czarna siedzi mi na DT jest niby duże zainteresowanie ale jakoś zawsze coś komuś nie pasuje -a to za duża , a to za łagodna ,a to za stara(1,5r)a to za czarna:cool3: Ale wierzę że jest gdzieś tam dla niej człowiek i wkrótce się odnajdą i będą żyli długo i szczęśliwie.A o Jadwini pamiętamy :lol:

ech z tymi ludźmi... czego oni szukają?:shake::shake:

żeby tylko Jadwinia zdążyła doczekac tego domku......

Posted

Pamiętam o Jadwini , ale tymczas mam zajety w dalszym ciągu ale też mam nadzieję że to tylko jakieś chwilowe zaczopowanie a Jadwinia i tak znajdzie u mnie DT

Posted

Dziewczyny ja pamiętam o tej biduli ale jest Czarna ,po prostu nie dam rady na tę chwilę.Myślałam że z jej adopcją to tylko kwestia krótkiego czasu bo ładna jest i charakter przyzwoity ma - chociaż kota to by sobie sponiewierała chętnie:mad: Jeszcze kotki po sterylkach dochodzą u mnie.Ale koty to inna bajka i nie przeszkadzają w dawaniu DT psiakom.Ja wiem że ważna jest każda chwila ....

Posted

iwa77 napisał(a):
Dorotko zrób proszę dla babciuni Jadwini jakis śliczny banereczek , w poście nr. 1 znajdziesz jeszcze inne foty.

Już sciągnełam fotencje jak sie wpisałąm z myślą o banerku:loveu::loveu:

Posted

dziękujemy za banerek!!!

w piątek rozmawiałyśmy o Jadwini... Pani ze schroniska mówiła, że w tej chwili Jadwinia jest chyba najstarszą dziewczynka na boksach ogólnych... czuje się tam tak nie za ciekawie... podobno pierwsze dni jak ją przenieśli z izolatek to stale leżała tylko na betnie w jednym miejscu, bała sie może zawalczyc o jakiś cieplejszy kątek z innymi biedaczkami....
teraz podobno coś tam ma do leżenia..:sadCyber:

Posted

Neris napisał(a):
Isadorko, a nie zrobiłabyś dla Jadwini weższgo bannerka? Bo ten jest dla mnie za szeroki.

Ja mogę zrobić mniejszy, jak będe miała chwilke, ale
Neris masz 4 banerki po 100 pikseli. Banerek Jadwini ma tez 100 piskeli razem 500 czyli tyyle ile regulamin zezwala. A że się "przełamuje" to nie twoja wina.