xmartix Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 postaram się coś wymotać po powrocie z Niemiec, ale nie obiecuję.. Quote
kikou Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 błagam o pomoc dla Jadwini.... brzydkie, stare pieski tez potrafią gorąco kochac..... Quote
aldira Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Śliczy maleńki pieseczek , dlaczego została porzucona ? :-(:-( Pomogę w ogłaszaniu psinki . Quote
Lionees Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 W jakim "dziale" schroniska jest Jadwinia?Chodzi mi o to czy jest teraz na kwarantannie,czy w innym miejscu? Quote
kikou Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 burbono napisał(a):A wie kto może jak Jadwisia na koty reaguje i inne psiaki ? I tak jakoś cichutko na tym wątku się zrobiło........ pytasz z jakiegoś konkretnego powodu czy tylko z ciekawości.....? Quote
kikou Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Tu poniżej zebrałam wszystkie dotychczasowe ogłoszenia Jadwini: 14. 05.09 wroclaw.gumtree.pl 4lapy.pl kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl ogloszenia.interpress.pl kokosy.pl 24polska.pl oxl.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl hodowcy.com.pl 16.05.09 maleńka sunia prosi o dom na ostatnie parę lat (637691399) - Aukcje internetowe Allegro nikt sie do mnie nie odezwał w jej sprawie... :cool1::-( myslę, że może przydałoby sie już poodnawiac Quote
burbono Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Kikou- pytam z konkretnego powodu.Mam swoje sierściuchy w dość dużej ilości i na tymczasie młodą suczkę po sterylce i nadzieję że ona szybciutko znajdzie dobry domek bo ładna panna jest.I wtedy mogłabym zaoferować DT dla Jadwini gdyby nikt jej nie wypatrzył wcześniej. Quote
kikou Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 burbono napisał(a):Kikou- pytam z konkretnego powodu.Mam swoje sierściuchy w dość dużej ilości i na tymczasie młodą suczkę po sterylce i nadzieję że ona szybciutko znajdzie dobry domek bo ładna panna jest.I wtedy mogłabym zaoferować DT dla Jadwini gdyby nikt jej nie wypatrzył wcześniej. jutro postaram sie coś sensownego dowiedziec.... Quote
xmartix Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Renata5 napisał(a):W jakim "dziale" schroniska jest Jadwinia?Chodzi mi o to czy jest teraz na kwarantannie,czy w innym miejscu? w sobote widzialam Jadwinie na boksach ogolnych, taka rzeska sie wydaje, patrzyla na mnie z zaciekawieniem :roll: BURBONO, SUPER ZE CHCESZ JA NA DT WZIAC! a jaka masz Ty tymczasowiczke? moze pomozemy oglaszac ? :cool3: Quote
burbono Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Moje drogie dziewczyny:lol: Moja tymczasowiczka jest poogłaszana gdzie tylko się da .I mam nadzieję że szybko znajdzie dom .Jest to jest młoda ,porzucona pod lasem średniej wielkości suczka ,bardzo miła ,czarna jak smoła.Ale dziękuję za ewentualną pomoc.Zdjęć nie zamieszczę bo nie potrafię przesyłać ,wstawiać itd :mad: Co do Jadwini to bardzo jakoś zapadła mi w serduchu i szukam też jakiegoś DT po znajomych.I jestem dobrej myśli.Dlatego ważna jest dla mnie wiadomość czy ona toleruje psy ,suki i koty -bo też miewam kocie tymczasy i posterylkowe dzikuski. Quote
kikou Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 przepraszam ale jeszcz nie wiem, niemniej mam na uwadze....nie zapomniałam! Quote
Korenia Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Zobaczcie ostatni post: http://www.dogomania.pl/forum/f937/spis-domow-tymczasowych-20791/index8.html#post12338978 Quote
Korenia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Jadwinia dzisiaj...chodzi babulinka ze zwieszoną główką :-( Quote
Lilmo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Jadwiniu... :-( Ja wierzę, że jeszcze będziesz szczęśliwa! DT u Burbono to wielka szansa, więc trzymam kciuki. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Jadwinia ignoruje koty - test z dzisiaj :cool3: Quote
burbono Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 DT nadal aktualny.Ostatnio zainteresowało się parę sensownych rodzin moją tymczasowiczką więc jest szansa że może zwolni się miejsce .Jadwinia ignoruje też suki ? Bo moje niby spokojne ale rozpuszczone i z początku lubią być zaczepne względem nowego przybysza.Ale tak niegrożnie zaczepne :lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 z moich obserwacji wynika, ze Jadwinia ignoruje wszystko :lol: Quote
Recommended Posts