kikou Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 chciałabym przedstawic Jadwinię, zaznaczyc jej istnienie na tym świecie bo wkrótce moze byc za późno.... Jadwinia jest stara, ma na pewno z 10 lat, jest za słaba do ogólnego boksu, zajmuje sobą boksik izolatkowy, a te potrzebne są dla nowych psiaków, dla piesków po zabiegach... we Wrocławskim schronisku nie ma hospicjum, nie ma bardzo sędziwych psów... Jadwinia potrzebuje domu inaczej umrze... Jadwinia jest dośc grubiutka, wycofana, trudno opowiedziaec o jej emocjach...jest smutna i obojetna... Quote
kikou Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 OGŁOSZENIA JADWINI: 14. 05.09 wroclaw.gumtree.pl 4lapy.pl kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl ogloszenia.interpress.pl kokosy.pl 24polska.pl oxl.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl hodowcy.com.pl 16.05.09 maleńka sunia prosi o dom na ostatnie parę lat (637691399) - Aukcje internetowe Allegro Quote
kikou Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 mała ale taka ciut krępa z 8-9 kilo bym jej dała Quote
Lilmo Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Serce ściska, gdy się spojrzy na jej zdjęcie i pomyśli nad jej przyszłością.:-( Mogę pomóc w ogłaszaniu, tylko czy znajdzie się ktoś, kto podjął by się napisanie odpowiedniego tekstu ? Quote
kikou Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Lilmo napisał(a):Serce ściska, gdy się spojrzy na jej zdjęcie i pomyśli nad jej przyszłością.:-( Mogę pomóc w ogłaszaniu, tylko czy znajdzie się ktoś, kto podjął by się napisanie odpowiedniego tekstu ? szkoda czasu na czekanie na ładny tekst.... napisz po prostu jak jest... Quote
Lilmo Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 To jeszcze szybciutko proszę o dane kontaktowe do ogłoszeń i się za nie zabieram od razu. Quote
Lilmo Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Jako, że czas jest tutaj niezwykle ważny to podałam w akcie desperacji namiary, które podawałam w ogłoszeniach Wzdętka z wrocławskiego schroniska. Jeżeli są inne to proszę o podanie ich to poprawię to. Ogłoszenia zrobiłam w takich serwisach jak: wroclaw.gumtree.pl 4lapy.pl kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl ogloszenia.interpress.pl kokosy.pl 24polska.pl oxl.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl hodowcy.com.pl Quote
xmartix Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 oooo jaka staruteńka a jak znalazła się w schronie? Quote
GoskaGoska Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 tu proszę namiary do Kikou do ogloszen: Zadzwoń![SIZE=5] 0 792 333 938 lub napisz info@sewo-life.com Quote
Koperek Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Jadwinia jest superancka! Ładnie i w miarę żwawo wychodzi na spacerki. Grzecznie czeka na każdy gest ze strony człowieka. PRZESMUTNA i wycofana- jakby czekała już tylko na najgorsze:-( Nadaje się w każde warunki mieszkaniowe- byleby poczuła się bezpieczna! Quote
Lionees Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Wpisałam ją tutaj,może szczęście sie do suni uśmiechnie:roll: http://www.dogomania.pl/forum/f97/niewielki-starszy-pies-poszukiwany-przez-starsza-osobe-137738/ Quote
Wet-siostra Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Malutka,cicha i spokojna suńka...Siedzi i czeka-być może właśnie na Ciebie??? Za stara???Czy można być za starym na miłość??? Otwórz swoje serce,daj jej dom... Jutro już może być za późno... Quote
Lilmo Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 GoskaGoska napisał(a):tu proszę namiary do Kikou do ogloszen: [FONT=Verdana]Zadzwoń![FONT=Tahoma][SIZE=5] 0 792 333 938[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana]lub napisz info@sewo-life.com[/FONT] Dziękuję :) Wpisałam dokładnie te same dane, więc nie ma problemu :) Quote
kikou Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 GoskaGoska napisał(a):zwracam sie o pilna pomoc zaglosujcie w dogo ankicie na ulv z Wroclawia pilne bo chyba tylko do 15 mozna glosowac brakuje ok 50glosow narazie : http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/ ja juz glosowalam..... i sie poddalam, nie ma solidarnosci we Wrocku... jeszcze nigdy nikt z naszych okolic nie otrzymal tego wsparcia:shake: Quote
GoskaGoska Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 zwracam sie o pilna pomoc zaglosujcie w dogo ankicie na ulv z Wroclawia pilne bo chyba tylko do 15 mozna glosowac brakuje ok 50glosow narazie : http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/ Quote
Recommended Posts