Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to jesteś w punkcie wyjścia.
A może by napisac do niej (jeżeli podała swój adres internetowy)? Ewentualnie wejdź na stronę Luksemburga lub do nich napisz. To jedyne, co Ci mogę poradzić.
Pzdr.

Posted

Dorota & Fiszer napisał(a):
Napisalam do nich,bo na stronie nic nie ma.
Mialam nadzieje,ze ktos moze wie lub ma taki championat :wink:

Jak dostaniesz od nich odp., to poinformuj nas tutaj, na forum, OK?
Pzdr.

Posted

Odpisali mi z ich zwiazku,ze wystarczy jeden CACL jezeli pies ma juz championat swojego kraju.Podalam rase,wiec chyba uzytki nie potrzebne??
Ale my w sumie uzytki tez mamy :D :wink:
Chodzilo mi o goldeny.Tak wiec chyba wybierzemy sie do Luksemburga w lipcu :wink:

Posted

Pod warunkiem, że jest wystawiony w klasie championow, jesli w klasie otwartej, posredniej albo uzytkowej to 2 razy. Tak mi odeslali z ich zwiazku jak zbieralam dane do championatow

Posted

i tak jest, howgh
My z foksem robilismy dwoma wystawami w klasie posredniej (na cacibowce i klubowce w dwa tygodnie) i dzieki temu polski championat konczył juz z klasy championow.
Generalnie oni z tego żyja, bo w krajach osciennych championaty robi sie długo i trudno i tak wszyscy wala do Luxemburga :D

Posted

Możesz napisać, ale tak jest - jednym Cacem w klasie championow, a dwoma - w pozostałych.
Ale to i tak ułatwia, więc chyba warto kopsnąc sie dwa razy. Polecam zgłoszenie do klasy użytkowej - uzytkowcy raczej mniej jezdza, wiec jest szansa na korzystniejsza stawke, szczegolnie, ze miejscowych psow tam raczej mało.
Gdybyś chciała jechac - może sie dogadamy na wspolna wycieczke? Bo samemu drogo, więc nie myslałam o
tym, ale z kims :roll:

Posted

[quote name='Fuka']i tak jest, howgh
My z foksem robilismy dwoma wystawami w klasie posredniej (na cacibowce i klubowce w dwa tygodnie) i dzieki temu polski championat konczył juz z klasy championow.
Generalnie oni z tego żyja, bo w krajach osciennych championaty robi sie długo i trudno i tak wszyscy wala do Luxemburga :D

.... tak fajnie być już dorosłym championem w wieku 17 miesięcy.... co prawda nie Luksemburga ale Bośni & Hercegowiny :D :roll:
A marzy się nam i Luksemburg w tym roku.

Posted

Martynka,no cos Ty :wink: ??? Wiem,ze na pewno CACL z klubowki liczy sie do championatu.
Fuka,
Baaaaardzo chetnie,bo sprobowalabym z obydwoma ( a one do innych sedziow jezdza),wiec zapewne za jednym razem sie nie da :wink:

Posted

Bo tam bodaj nie ma innych wystaw - tylko klubówki i cacibówki 8)

Dorota & Fiszer napisał(a):

Fuka,
Baaaaardzo chetnie,bo sprobowalabym z obydwoma ( a one do innych sedziow jezdza),wiec zapewne za jednym razem sie nie da :wink:

To ja idę sprawdaic sędziow :D

Posted

ja też sobie narobiłam apetytu, sędziowie ciekawi, tylko potem spojrzałam na date i.... :oops: Wielkanoc to ja spedzam w domu z rodzina. Spsiałam, ale jeszcze nie do tego stopnia 0X
:hmmmm: chyba nic mi innego nie pozostaje - tylko poczekac do wrzesnia :evil:

Posted

No tak, co Wielkanoc, to Wielkanoc.
A ja 2 lata temu pojechałam właśnie na taką wielkanocna wystawę 2xCACIb do Silvaszvarad/Węgry. I bylam mocno zdziwiona tym tłumem wystawców! I to zarówno I dnia, jak i II. Co prawda u Rodziny miałam przechlapane, ale wrażenia niesamowite. Pogoda, teren, nagrody... To była naprawdę niesamowita przygoda.
Ale na razie nie planuję takiego "wyskoku"; muszę trochę odczekać.
Pzdr.

Posted

Asiaczek - Polakow tez kupa była - chyba ten koń wszystkich skusił :wink:
Pojade tam w tym roku - termin lepszy, bo połowa maja i sedziowie znamienici bardzo :D
Jakby co - mamy miejsce dla jednej osoby z niezaduzym psem :D