Emka&Cocito Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Hej :razz: Postanowiłam założyć galerie mojemu kochanemu psiuniowi :lol: Nazywa się Coco [ Koko ] Taki mały diabeł z rodowodem który wszystko bierze za jadalne ;) Nienawidzi gdy mu się robi kucyka, ale za to kocha pałaszować w szafie :diabloti: To zdjęcie powyzej to przeróbka foci ;PP Uwielbia zabawe Quote
Emka&Cocito Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Emka&Cocito napisał(a):Hej :razz: Postanowiłam założyć galerie mojemu kochanemu psiuniowi :lol: Nazywa się Coco [ Koko ] Taki mały diabeł z rodowodem który wszystko bierze za jadalne ;) Nienawidzi gdy mu się robi kucyka, ale za to kocha pałaszować w szafie :diabloti: To zdjęcie powyzej to przeróbka foci ;PP Uwielbia zabawe Ehh w ogóle nie widać foci:placz: Kto mi powie jak je wklejac do postu? Jestem nowa na dogo Próbuje wszelkich sposobów ale nic :-( HEELP!!!!!! Quote
Emka&Cocito Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Emka&Cocito napisał(a):Hej :razz: Postanowiłam założyć galerie mojemu kochanemu psiuniowi :lol: Nazywa się Coco [ Koko ] Taki mały diabeł z rodowodem który wszystko bierze za jadalne ;) Nienawidzi gdy mu się robi kucyka, ale za to kocha pałaszować w szafie :diabloti: To zdjęcie powyzej to przeróbka foci ;PP Uwielbia zabawe No już się dowiedziałam jak wstawiać fotki Wielkie dzięki Gosia ;* Wnerwiony Coco w kucyku ; Heh w tym kucyku wygląda odlot ;PP Jedziemy dalej z tym Koksem :cool3: Poniżej Cocs który szuka wyjścia z trudnej sytułacji Nie wie jak sobie poradzić z kucykeim Hihi Pozdrófki Następne zdjątka za chwilkę Quote
Emka&Cocito Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 CocituŚ miał sesyjke ;) Na niektórych fociach tak ślicznie wyszedł że nie mogłam ich tu nie umieścić :loveu: Powyżej umieszczony jest jedyny facet w moim życiu którego baaardzo kocham ;P A ja znów dzień rozpoczęłam od codziennych tortur ;P Cocs na powaznie ;DD A tu już zdjątko na innej pościeli My już idziemy spaĆ Dobrej nocki Bądź słoneczkiem na niebie, gdy w dzień tak tęskno mi do Ciebie. Bądź kołderką po zmroku, gdy kładę się spać :smilecol: a Ciebie nie ma przy mym boku. Quote
syla929 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 oo jestem piewsza:* Witamyy:* Śliczna psinka:loveu: Wyściskaj ją ode mnie :loveu: widze, podobnie jak moja;D wszystko dla niej nadaje sie do jedzenia:P Quote
***Paulina*** Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Witamy:bye: http://img18.imageshack.us/img18/6086/pb200198.jpg Słodziak z niego:loveu::loveu::loveu: Ile już ma???:cool3: Quote
Emka&Cocito Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Witamy:bye: http://img18.imageshack.us/img18/6086/pb200198.jpg Słodziak z niego:loveu::loveu::loveu: Ile już ma???:cool3: Osiemnastego lipca będzie miał 2 latka :evil_lol: Quote
Emka&Cocito Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 syla929 napisał(a):oo jestem piewsza:* Witamyy:* Śliczna psinka:loveu: Wyściskaj ją ode mnie :loveu: widze, podobnie jak moja;D wszystko dla niej nadaje sie do jedzenia:P Będę go dopiero mogła wyściskać w lipcu bo Coco to pies mojej siostry któa mieszka w Hiszpani :-( Quote
Emka&Cocito Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Hej Słoneczko, czy już wstałaś - daj mi jakiś znak! Czy Ty myślisz dzisiaj o mnie, ja o Tobie tak! Bardzo miło będzie dzisiaj, spotkać Ciebie znów - już nie mogę się doczekać, Twoich słodkich słów! :smilecol: Nie chcę kłamać więc napisze, że na buzi też dziś liczę Quote
Tequila1017 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 No, no kogo ja widzę na Dogo :cool3::cool3: Emka ! ; DD nie masz nr mojego gg ?!?! bo nie piszesz ostatnio .. Quote
Tequila1017 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Znowu usuniesz .. hmm .. za miesiąc ? :evil_lol: Tak pewnie bdz . xD Quote
Emka&Cocito Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Jaki on SweetaŚny :loveu: Ale czasami potrafi zaszaleĆ :evil_lol: Poniżej grzeczniutki CocuŚ na warcie ;P Quote
Tequila1017 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Emka&Cocito napisał(a):Pff i tak z nikim nie gadam na GyGy zwierzaków poza Betkiem i Dżesi xddd A na swoim ( te GG co ci podałam ) gadam z friendami xd Ja Cię kobieto błagam :cool1: Quote
Emka&Cocito Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Mqrtynq napisał(a):No, no kogo ja widzę na Dogo :cool3::cool3: Emka ! ; DD nie masz nr mojego gg ?!?! bo nie piszesz ostatnio .. Tamto GyGy usunęłam Moje gg - 8707220 Pisać ;) Quote
Emka&Cocito Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Mqrtynq napisał(a):Znowu usuniesz .. hmm .. za miesiąc ? :evil_lol: Tak pewnie bdz . xD Pff i tak z nikim nie gadam na GyGy zwierzaków poza Betkiem i Dżesi xddd A na swoim ( te GG co ci podałam ) gadam z friendami xd Quote
Tequila1017 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Emka&Cocito napisał(a):O co mnie błagasz? xd Domyśl sie ^^ Quote
furciaczek Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Genialne zdiecie:loveu: http://img18.imageshack.us/img18/9210/pb200200.jpg Quote
Emka&Cocito Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 furciaczek napisał(a):Genialne zdiecie:loveu: http://img18.imageshack.us/img18/9210/pb200200.jpg Heheh Bez twojej pomocy bym go ru nie wkleiła Dzieki ;* Quote
Tequila1017 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Emka&Cocito napisał(a):Oooo.. jedzenie ciasteczek? ;PPP Taaa, z polewą czekoladową xd Quote
Emka&Cocito Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Mqrtynq napisał(a):Ja Cię kobieto błagam :cool1: O co mnie błagasz? xd Quote
Emka&Cocito Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Mqrtynq napisał(a):Domyśl sie ^^ Oooo.. jedzenie ciasteczek? ;PPP Quote
Kisses Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Oooo :loveu: Jakie cudo się na dogo pojawiło :loveu: http://img18.imageshack.us/img18/6086/pb200198.jpg Zakochałam się :loveu: Quote
Emka&Cocito Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Mqrtynq napisał(a):Taaa, z polewą czekoladową xd No weŚs powiedzz Quote
Tequila1017 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Emka&Cocito napisał(a):No weŚs powiedzz Już nie ważne :p Na GG pogadamy ........ jak mi sie net naprawi domu chyba że wolisz na gadu brata .. bo on tu ma założone i nie można go wyłączać bo on czeka na wiadomość od Laski :p Quote
Recommended Posts