malawaszka Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 żeby wszystko poszło po naszej mysli tylko :kciuki: no i żeby panienka pozwoliła sobie pomóc :kciuki: Quote
malawaszka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 a pani od Festerka nie zadzwoniła :placz: Quote
malawaszka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 no to Febe pojechała:multi:, Fester zostałsam bo pani sie nie odzywa :placz: xmartix czekamy na wieści i mam nadzieję, że uda Ci się szybko malutką obłaskawić :kciuki: Quote
jotpeg Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Okropne. Fester zostal zupelnie sam!!!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 :niewiem: sam siedzi więc nic nie wiadomo :placz: Quote
malawaszka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 no to rozbójniczka jedna - trzymam :kciuki: za szybkie oswajanie i za cierpliwość wymagającego gościa ;) Quote
xmartix Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Febe u nas, raz pokazuje ząbki, a raz skacze na kolana. śmierdzi :lol: no ale trzeba ją wykąpać, nic nie zjadła, stara się przymilać teraz. Niestety mamy wymagającego gościa przez 2 dni u siebie w domu... :shake: i już jemu przeszkadza dużo rzeczy.. ;/ eh trzeba przetrwać Febe będzie się przyzwyaczjać do nas, będziemy pisać. narazie takie zdjęcie, już się do nas cieszy, ale widać że boi niektórych rzeczy Quote
xmartix Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 jeszcze raz: sunia u nas, pierwszego dnia się załatwiła w domu, dzisiaj już nie, zobaczymy jak dalej jest bojaźliwa ale i tak lubi się tulić, tak, smyczy się boi i trzeba ostrożnie jej zapinać. uwielbia leżeć na kanapie i wywalać do góry nogami :) we wt dopiero pójdzie do weta, ale wcześniej w nd zostanie wykąpana :cool3: z Bulim narazie ok, nie siedzą w tych samych pomieszczeniach, ale od nd będą :) to pozdrwiamy i wkleję zdjęć parę Quote
malawaszka Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 xmatrix - CUDOWNIE!!!!!!! :loveu: wspaniale jest oglądać tą małą na KANAPIE!!!! bardzo bardzo Ci dziękuję za to co dla niej robisz!!! :Rose: :loveu: Quote
xmartix Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 sama się wpakowała na kanapę, musiałam coś podłożyć bo tyle sierści zostawia że masakra :cool3: dopiero jutro ją kąpiemy. Febe ma dolną szczękę trochę wysuniętą... :lol: i jak się na nią patrzy to jej ząbki wystają Quote
Therion Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Wczoraj missieek wykastrowała psiaka, ktory zostal jeszcze na posesji. Quote
malawaszka Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 xmartix napisał(a):sama się wpakowała na kanapę, musiałam coś podłożyć bo tyle sierści zostawia że masakra :cool3: dopiero jutro ją kąpiemy. Febe ma dolną szczękę trochę wysuniętą... :lol: i jak się na nią patrzy to jej ząbki wystają :lol: mnie strasznie rozczula przodozgryz :loveu: Quote
danka1234 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Jak dobrze ze chociaż Febe juz bezpieczna. Trzeba by chyba nowe ogłoszenia zrobić i fotki z domku wstawić. Quote
xmartix Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Febunia właśnie pcha mi się na kolana, uwielbia siedzieć na krzesach i kolanach. Wykąpaliśmy ją w końcu i wyczesaliśmy bo strasznie z niej sierść leciała :) z Bulisiem już się dogadują, właściwie olewają :lol: razem je wyprowadzamy. Febe to taka przylepa, uwielbia się tulić, ogonek macha non stop, myślę że szybko nauczy się chodzić bez smyczy ale na razie jej nie puszczam bo się boje że ucieknie. Co do bania się smyczy - trochę tak aha i najważniejsza informacja; nie załatwia się w domu w ogóle, tylo pierwszego dnia, pewnie byłą zestresowana. Zdjęcia porobię jej komórką bo nie mam aparatu, ale jak jest jasno to ładne wychodzą i porobimy ogłoszenia. Ja zrobię na: allegro,gumtree,adopcje,kupiepsa,drobnecentrumofert,alegratce. Danka czy możesz zrobić resztę? :roll: we wt idziemy do weta Quote
xmartix Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ha trzeba ją ciachnąć... postaram się załatwić za darmo, a jak nie to czy mogę liczyć na zrzutę??? Quote
malawaszka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 wow jakie super wieści!!!! Fege mała agresorka a teraz przylepka :loveu::loveu::loveu: jej było trzeba ciepłego domku i miłości :multi: Daj znać co z tą kastracją to coś pokombinujemy Quote
danka1234 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 xmartix napisał(a): Ja zrobię na: allegro,gumtree,adopcje,kupiepsa,drobnecentrumofert,alegratce. Danka czy możesz zrobić resztę? :roll: we wt idziemy do weta Pewnie ze moge i zrobie,tylko poczekam na Twoje i przekopiuje tresć,wiec jak zrobisz to podaj jakiś link.;) Quote
malawaszka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 zdjęcia do ogłoszeń mogą być chyba te moje - wygląd sunie sie nie zmienił - chyba, że zrobisz jak się uśmiecha :loveu: Quote
Recommended Posts