Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Febe u nas, raz pokazuje ząbki, a raz skacze na kolana. śmierdzi :lol: no ale trzeba ją wykąpać, nic nie zjadła, stara się przymilać teraz.
Niestety mamy wymagającego gościa przez 2 dni u siebie w domu... :shake: i już jemu przeszkadza dużo rzeczy.. ;/ eh trzeba przetrwać
Febe będzie się przyzwyaczjać do nas, będziemy pisać.

narazie takie zdjęcie, już się do nas cieszy, ale widać że boi niektórych rzeczy

Posted

jeszcze raz:

sunia u nas, pierwszego dnia się załatwiła w domu, dzisiaj już nie, zobaczymy jak dalej
jest bojaźliwa ale i tak lubi się tulić, tak, smyczy się boi i trzeba ostrożnie jej zapinać. uwielbia leżeć na kanapie i wywalać do góry nogami :)
we wt dopiero pójdzie do weta, ale wcześniej w nd zostanie wykąpana :cool3:
z Bulim narazie ok, nie siedzą w tych samych pomieszczeniach, ale od nd będą :)
to pozdrwiamy i wkleję zdjęć parę

Posted

sama się wpakowała na kanapę, musiałam coś podłożyć bo tyle sierści zostawia że masakra :cool3:
dopiero jutro ją kąpiemy.
Febe ma dolną szczękę trochę wysuniętą... :lol: i jak się na nią patrzy to jej ząbki wystają

Posted

xmartix napisał(a):
sama się wpakowała na kanapę, musiałam coś podłożyć bo tyle sierści zostawia że masakra :cool3:
dopiero jutro ją kąpiemy.
Febe ma dolną szczękę trochę wysuniętą... :lol: i jak się na nią patrzy to jej ząbki wystają

:lol: mnie strasznie rozczula przodozgryz :loveu:

Posted

Febunia właśnie pcha mi się na kolana, uwielbia siedzieć na krzesach i kolanach.
Wykąpaliśmy ją w końcu i wyczesaliśmy bo strasznie z niej sierść leciała :) z Bulisiem już się dogadują, właściwie olewają :lol: razem je wyprowadzamy.
Febe to taka przylepa, uwielbia się tulić, ogonek macha non stop, myślę że szybko nauczy się chodzić bez smyczy ale na razie jej nie puszczam bo się boje że ucieknie. Co do bania się smyczy - trochę tak
aha i najważniejsza informacja; nie załatwia się w domu w ogóle, tylo pierwszego dnia, pewnie byłą zestresowana.
Zdjęcia porobię jej komórką bo nie mam aparatu, ale jak jest jasno to ładne wychodzą i porobimy ogłoszenia. Ja zrobię na: allegro,gumtree,adopcje,kupiepsa,drobnecentrumofert,alegratce.
Danka czy możesz zrobić resztę? :roll:
we wt idziemy do weta

Posted

wow jakie super wieści!!!! Fege mała agresorka a teraz przylepka :loveu::loveu::loveu: jej było trzeba ciepłego domku i miłości :multi:

Daj znać co z tą kastracją to coś pokombinujemy

Posted

xmartix napisał(a):
Ja zrobię na: allegro,gumtree,adopcje,kupiepsa,drobnecentrumofert,alegratce.
Danka czy możesz zrobić resztę? :roll:
we wt idziemy do weta

Pewnie ze moge i zrobie,tylko poczekam na Twoje i przekopiuje tresć,wiec jak zrobisz to podaj jakiś link.;)