Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdwrdwd napisał(a):
Ja na razie też tylko podrzucam.

Na razie, na razie... powoli przełamujemy z siostrą linię oporu w postaci naszego ojca... :evil_lol:

może potrzebny jakiś toporek coby tą linię szybciej przełamać? :cool3:

Posted

jest niedobrze :shake: psiaki podkopują się pod bramą i biegają po ulicy, teraz podkop zabezpieczony, ale co za problem zrobić nowy:placz: - zwłaszcza Fester - one się pewnie nudzą bez człowieka, a posesja jest przy ruchliwej drodze... zadzwoniła osoba chętna zaadoptować Festerka - w środę missieek z nim pojedzie tam i zobaczymy jak się będzie zachowywał i jak będą do niego podchodzić ludzie - bardzo bym chciała, żeby to się udało :kciuki:

Posted

[quote name='malawaszka']może potrzebny jakiś toporek coby tą linię szybciej przełamać? :cool3:

No chole*a nic z tego nie będzie - usłyszałam argument: "Dziecko nie zbawiaj świata naszym kosztem" i "Już uratowałaś jednego psa", a ja na to: "Chciałabym uratować jeszcze jednego", a odpowiedź: "Nie. Jeden ci wystarczy" :angryy:

Ale ten pierwszy komentarz był ostatecznym - jeśli ojciec tak skomentuje (bo nie pierwszy raz mu się to zdarza) to nie ma żadnej nadziei.

Muszę poczekać aż się z domu wyprowadzę :cool1:

Posted

malawaszka napisał(a):
zadzwoniła osoba chętna zaadoptować Festerka - w środę missieek z nim pojedzie tam i zobaczymy jak się będzie zachowywał i jak będą do niego podchodzić ludzie - bardzo bym chciała, żeby to się udało :kciuki:

kciuki kciuki kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

właśnie od jakiegoś idioty z allegro dostałam maila i az sie we mnie zagotowało

Treść wiadomości:
Sprytne, bierzecie ludzi na litość tylko że TO NIE JEST JAMNIK. Zgłaszam nadużycie do allegro

czyżby tak mocno się zawiódł, że nie będzie miał za darmo rasowego jamnika? :angryy::diabloti: pieprzone polaczki :angryy: wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Posted

ciekawe czy to nie ten sam debil co mnie też zgłosił do allegro jak zrobiłam spajkowi allegro poszukiwawcze, jak zaginął....
To na pewno ten sam kretyn....
ehh nie było mnie prawie tydzien na necie bo mi odłączyli :oops:
Jutro z rana wysyłam wzór tego pisma do misieek