Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
te pieski są same gdzieś tam? bo nie doczytałam, a w jakim wieku są w ogóle?
czemu Filon umarł? byly psy u weta?
przy okzaji się wpisuję na wątek

są same, jeździ do nich missieek karmic, czasem przyjezdza syn pana starszego na dzień lub dwa... nie wiadomo czemu Filon umarł, nie były u weta - nie wyglądają na chore, ale nie powinny tam zostać własnie dlatego, że nie wiadomo czemu umarł Filon :placz:

Posted

xmartix napisał(a):
i jeszcze mam pytanie: gdzie to jest?
może bym dt jakiś dla suni znalazła

miejscowość Bolesław koło Olkusza

psiaki są młode - sunia może 2-3 lata, Fester około roku

Posted

xmartix napisał(a):
ale co z transportem by było? macie jakieś możliwości?

pewnie coś by się wykombinowało, z tym, że sunia jest nadal nieufna, chłopaki podchodziły już do missieek, a ona nadal trzyma się z daleka i nie daje podejść - także ewentualny DT musi być świadomy, że to nie przytulanka, a przydybana może próbować ugryźć - tam wielkiej krzywdy nie zrobi bo mała jest, ale wielka duchem

Posted

Malawaszka, to jak to możemy technicznie zrobić? dt to jestem ja
ale podjechać nie mam jak do Was, więc po złapaniu zanim transport bedzie to gdzie ona by byla?

Posted

Tu trzeba sie spieszyc. Moze psiaka ktos nawet otrul. Nie wiadomo, cz psiaki komus nie przeszkadzaja....:shake:. Ludzie to potwory !
Przeciez na dobra sprawe ci starsi panstwo maja sasiadow.... czy w takich sytuacjach nie moga sluzyc pomoca ? ? ?

Posted

xmartix napisał(a):
Malawaszka, to jak to możemy technicznie zrobić? dt to jestem ja
ale podjechać nie mam jak do Was, więc po złapaniu zanim transport bedzie to gdzie ona by byla?

trzeba to zrobić tak, że najpierw znaleźć transport, a jak już będzie wiadomo na kiedy to wtedy ją złapać najlepiej do kontenerka i od razu w drogę - missieek nie może jej wziąć do siebie bo ona pewnie nie była szczepiona nigdy a u missieek niedawno odszedł szczeniaczek na parwo więc byłoby to dla suni niebezpieczne

Posted

najlepepiej jakby sie znalazł jakiś transport "przy okazji" ona malutka więc mogłaby w kontenerku jechać

namiary do missieek są podane w pierwszym poście - najlepiej dzwonić

Posted

niestety na razie nie widzę transportu
do misieek napisałam pw
jak będzie transport to zadzwonię
napiszę jeszcze do jednej osoby co z Katowic jeździ do Wro
ale czy do Katowic suczkę ktoś dowiezie?

Posted

mam t5ransport.. za zwrot kosztów paliwa... Tylko, zę jazda dopiero po 17-tej bo dziewczyna pracuje... Moze jechać w każxdej chwili tylko dzień wcześniej chciała by wiedzieć...