Asior Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Gosiapk napisał(a): malaweszka, co Ci się w oczka stało? ;) pewnie alergia :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 missieek zabrała Febe dziś na sterylkę Quote
missieek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 nie nie zabralam Febe zabralam suke z Boleslawia i z Bukowna rodzace co chwile a majace wlascicieli oraz Bono Quote
Asior Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 misieek, bardzo Cię przepraszam,z e nie napisałam Ci tego wczoraj, ale naprawde miałam sporo na głowie... dziś napisze Quote
danka1234 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='missieek'][SIZE=3]prosze w nastepnych ogloszeniach umieszczajcie juz imiona ktore dostaly wczoraj :) abym wiedziala o kogo ludzie dzwonia [SIZE=1] Ja w swoich ogłoszenich dopisałam już imiona psiaków,wstawcie prosze te linki na 1 strone by było wiadomo bez szukania po wątku jakie ogłoszenia juz maja. Quote
danka1234 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 cd.ogłoszeń dla Filona; interpress oferty kupie psa adopcja psa giełda ogłoszen Quote
malawaszka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Danka super - dzięki :loveu::multi::multi::multi: Kochani ankietę na dogo wygrała missieek :laola: teraz proszę Was o głosowanie na Krakvecie :modla: :multi::loveu: [FONT=Comic Sans MS]1. wchodzisz na stronę [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]2. wciskasz link Forum[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]3. wciskasz link Rejestracja[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]6. dostajesz na maila (często laduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]10. wciskasz „Forum [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Strona Główna”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]11. na forum wybierasz Forum , potem dział "sklep"[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-maj 2009”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz [FONT=Verdana]missieek - pozycja pierwsza [/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]i klikasz pod ankietą „wyślij”.[/FONT] Quote
danka1234 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 cd.ogłoszeń dla Filonka;doklej prosze na 1 strone te i poprzednie z postu 61 by nie szukac bo bede jeszcze dorabiac psiaczkom ogłoszenia w miare mozliwosci jeśli nikt nie zrobi. ogłoszenia olx 24 polska ofertownia petsy równiez zagłosowane.;) Quote
jotpeg Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 w dzisiejszym Dzienniku Polskim ukazalo sie ogloszenie Festera z kolorowym zdjeciem, na ktorym Fester dzielnie maszeruje... po dom. oby ktos zadzwonił! w formacie pdf: Dziennik Polski: Logowanie a w internecie wyglada to tak: Dziennik Polski: Nagle stracił panią i dom Quote
danka1234 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 co u psiaczków? czy Fester ma juz zrobione jakieś ogłoszenia bo na 1 stronie nic nie widze.Jesli nie ma to jemu też zrobie. Quote
danka1234 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 ogłoszenia dla Festera; alegratka gumtre kokosy interpress oferty kupie psa adopcja psa giełda ogłoszen ogłoszenia olx 24 polska ofertownia petsy Quote
malawaszka Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 staruszek szuka pomocy PILNE :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/staruszek-swiat-chca-go-zabic-bo-nikt-go-juz-nie-kocha-dt-pilnie-ok-olkusza-138535/ Quote
malawaszka Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 psiaczki czy znajdzie się ktoś kto Was pokocha? Quote
malawaszka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 z tego co wiem, to dzwonił jeden facet, który chciał brać wszystkie i najlepiej bez sterylki :roll: Quote
Recommended Posts