malawaszka Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Asior napisał(a):ja mysle,że tak, bo to nie w schronisku robią tylko dają Ci adres innej lecznicy.... Asior to zapytaj czy jest taka możliwość, a missieek zapyta Frotki czy mogliby wyznaczyć lecznicę, którą Ona zna i gdzie ma sprawdzone sterylki bezproblemowe - dzięki :Rose: Quote
Asior Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 malawaszka napisał(a):Asior to zapytaj czy jest taka możliwość, a missieek zapyta Frotki czy mogliby wyznaczyć lecznicę, którą Ona zna i gdzie ma sprawdzone sterylki bezproblemowe - dzięki :Rose: OK jutro zadzwonię do P. Prezes ;) Quote
malawaszka Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 w górę sierotki, od jutra będziecie same - mam nadzieję, że nic się nie stanie złego :placz: Quote
malawaszka Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 zapraszam na bazarek dla psiaków i kociaków u missieek http://www.dogomania.pl/forum/f99/tusze-hp-czarne-no-15-kolor-no-22-na-utrzymanie-tymczasow-u-missieek-do-20-v-137553/#post12272991 Quote
malawaszka Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 oczywiście baba nam mówiła co innego i ładnie się usmiechała a dziś chciała żeby UM zabrał jednego z psiaków do schroniska :angryy::angryy::angryy: ludziom jednak nigdy nie można ufać :shake: missieek dostała info z UM i pani, która tam pracuje (bardzo psiolubna na szczęcie) obiecała, że nie wezmą, ale najlepiej byłoby te psiaki zabrać gdzieś do DT, gdzie nie byłyby same i gdzie byłyby bezpieczne :placz: Quote
basia0607 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Podnoszę bo ważne ! Zgodzilam sie wczoraj przyjąć do siebie sunię na tusz przed porodem. Pani urzedniczce z Wydz. ochrony srod. powiedzialam że wystawie im rachunek na 100zl /cznie. Myslalam, że dogadałysmy się. Dzisiaj odwiezli sunie do schroniska , prywatnego, o zlej renomie .Nie ma tam wolontariatu , adopcji . nic. Wszystkiego się odchciewa !!! Przepraszam że zaśmiecam wątek ale musze się komuś wygadać . Quote
malawaszka Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Basia dokładnie - wszystkiego się odechciewa jak ludzie tchórze nie potrafią w oczy powiedzieć co sobie myslą i nam przytakują, uśmiechają się, a za plecami i tak mają w d*** :angryy::shake: Quote
danka1234 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 jeśli potrzeba ogłoszeń dla tych psiaczków to moge zrobic. Quote
malawaszka Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 danka1234 napisał(a):jeśli potrzeba ogłoszeń dla tych psiaczków to moge zrobic. Danka kazda pomoc potrzebna więc będziemy wdzięczne za ogłoszenia - o psiakach wiem tyle co napisałam na początku - dzis missieek była je karmić i na szczęscie są na podwórku, nie uciekły, ani ich nie wywieziono więc może się uda, chociaż spokojniejsza bym była jakby miały DT info do ogłoszeń Lokalizacja: Bolesław koło Olkusza, woj małopolskie tel. 504 588 874 zwierzaki.do.adopcji@gmail.com Quote
Gosiapk Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 danka1234 napisał(a):jeśli potrzeba ogłoszeń dla tych psiaczków to moge zrobic. Super! Dzięki Quote
danka1234 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ogłoszenia dla sunieczki; alegratka gumtre kokosy interpress oferty kupie psa adopcja psa giełda ogłoszen ogłoszenia olx 24 polska ofertownia petsy Quote
danka1234 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ogłoszenia dla Filona; alegratka gumtre kokosy chwilowo tyle ale dorobie. Quote
Gosiapk Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 danka1234 napisał(a):ogłoszenia dla sunieczki; alegratka gumtre kokosy interpress oferty kupie psa adopcja psa giełda ogłoszen ogłoszenia olx 24 polska ofertownia petsy :multi::multi::multi: Quote
jotpeg Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Malawaszko, przyslij mi, prosze, na maila zdjecia tego najbardziej zagrozonego (to jest chyba ten podpalany?): micikas@poczta.fm postaram sie o ogloszenie w Dzienniku Polskim (sadze ze moze w przyszlym tygodniu - kolejki są). Quote
malawaszka Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 dzięki Dziewczyny - jotpeg posłałam zdjęcia - jak trzeba większe to pisz Quote
missieek Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [SIZE=3]prosze w nastepnych ogloszeniach umieszczajcie juz imiona ktore dostaly wczoraj :) abym wiedziala o kogo ludzie dzwonia [SIZE=2]dzis juz bylam u nich, sa w komplecie, juz mniej na mnie szczekaly niz wczoraj FEBE FESTER FILON Quote
Asior Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 rozmawiałam juz misieek Mam zgodę P. Prezes na pokrycie kosztów starylki ;) Pokryją koszty i to nawet u weta wskazanego przez angele ;) Powiem Wam, ze jeszcze mi się nie zdażyło, zeby Pani Prezes w czymś odmówiła.. Obie są naprawde wspaniałymi ludźmi, kochającymi zwierzaki.. są odpowiednimi ludźmi na odpowiednich stanowiskach..... Mam nadzieje, ze wiedzą, ze są aniołami!!! Quote
malawaszka Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Asior napisał(a):rozmawiałam juz misieek Mam zgodę P. Prezes na pokrycie kosztów starylki ;) Pokryją koszty i to nawet u weta wskazanego przez angele ;) Powiem Wam, ze jeszcze mi się nie zdażyło, zeby Pani Prezes w czymś odmówiła.. Obie są naprawde wspaniałymi ludźmi, kochającymi zwierzaki.. są odpowiednimi ludźmi na odpowiednich stanowiskach..... Mam nadzieje, ze wiedzą, ze są aniołami!!! :multi::multi::multi: HURAAA!!! DZIĘKUJEMY!!!! bardzo bardzo!!! :Rose: az mi się oczy spociły :oops: Quote
Gosiapk Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Asior napisał(a):rozmawiałam juz misieek Mam zgodę P. Prezes na pokrycie kosztów starylki ;) Pokryją koszty i to nawet u weta wskazanego przez angele ;) Powiem Wam, ze jeszcze mi się nie zdażyło, zeby Pani Prezes w czymś odmówiła.. Obie są naprawde wspaniałymi ludźmi, kochającymi zwierzaki.. są odpowiednimi ludźmi na odpowiednich stanowiskach..... Mam nadzieje, ze wiedzą, ze są aniołami!!! BRAVO!!! Dziękuję! :multi: malaweszka, co Ci się w oczka stało? ;) Quote
malawaszka Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Asior napisał(a):pewnie alergia :evil_lol: no! tu na wsi duzo pyłków :eviltong: Quote
Recommended Posts