Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
ja mysle,że tak, bo to nie w schronisku robią tylko dają Ci adres innej lecznicy....

Asior to zapytaj czy jest taka możliwość, a missieek zapyta Frotki czy mogliby wyznaczyć lecznicę, którą Ona zna i gdzie ma sprawdzone sterylki bezproblemowe - dzięki :Rose:

Posted

malawaszka napisał(a):
Asior to zapytaj czy jest taka możliwość, a missieek zapyta Frotki czy mogliby wyznaczyć lecznicę, którą Ona zna i gdzie ma sprawdzone sterylki bezproblemowe - dzięki :Rose:

OK jutro zadzwonię do P. Prezes ;)

Posted

oczywiście baba nam mówiła co innego i ładnie się usmiechała a dziś chciała żeby UM zabrał jednego z psiaków do schroniska :angryy::angryy::angryy: ludziom jednak nigdy nie można ufać :shake: missieek dostała info z UM i pani, która tam pracuje (bardzo psiolubna na szczęcie) obiecała, że nie wezmą, ale najlepiej byłoby te psiaki zabrać gdzieś do DT, gdzie nie byłyby same i gdzie byłyby bezpieczne :placz:

Posted

Podnoszę bo ważne ! Zgodzilam sie wczoraj przyjąć do siebie sunię na tusz przed porodem. Pani urzedniczce z Wydz. ochrony srod. powiedzialam że wystawie im rachunek na 100zl /cznie. Myslalam, że dogadałysmy się. Dzisiaj odwiezli sunie do schroniska , prywatnego, o zlej renomie .Nie ma tam wolontariatu , adopcji . nic. Wszystkiego się odchciewa !!!
Przepraszam że zaśmiecam wątek ale musze się komuś wygadać .

Posted

Basia dokładnie - wszystkiego się odechciewa jak ludzie tchórze nie potrafią w oczy powiedzieć co sobie myslą i nam przytakują, uśmiechają się, a za plecami i tak mają w d*** :angryy::shake:

Posted

danka1234 napisał(a):
jeśli potrzeba ogłoszeń dla tych psiaczków to moge zrobic.

Danka kazda pomoc potrzebna więc będziemy wdzięczne za ogłoszenia - o psiakach wiem tyle co napisałam na początku - dzis missieek była je karmić i na szczęscie są na podwórku, nie uciekły, ani ich nie wywieziono więc może się uda, chociaż spokojniejsza bym była jakby miały DT

info do ogłoszeń
tel. 504 588 874
zwierzaki.do.adopcji@gmail.com

Posted

[SIZE=3]prosze w nastepnych ogloszeniach umieszczajcie juz imiona ktore dostaly wczoraj :)
abym wiedziala o kogo ludzie dzwonia

[SIZE=2]dzis juz bylam u nich, sa w komplecie, juz mniej na mnie szczekaly niz wczoraj

FEBE

FESTER

FILON

Posted

rozmawiałam juz misieek

Mam zgodę P. Prezes na pokrycie kosztów starylki ;)
Pokryją koszty i to nawet u weta wskazanego przez angele ;)
Powiem Wam, ze jeszcze mi się nie zdażyło, zeby Pani Prezes w czymś odmówiła.. Obie są naprawde wspaniałymi ludźmi, kochającymi zwierzaki.. są odpowiednimi ludźmi na odpowiednich stanowiskach.....
Mam nadzieje, ze wiedzą, ze są aniołami!!!

Posted

Asior napisał(a):
rozmawiałam juz misieek

Powiem Wam, ze jeszcze mi się nie zdażyło, zeby Pani Prezes w czymś odmówiła.. Obie są naprawde wspaniałymi ludźmi, kochającymi zwierzaki.. są odpowiednimi ludźmi na odpowiednich stanowiskach.....

:multi::multi::multi: HURAAA!!! DZIĘKUJEMY!!!! bardzo bardzo!!! :Rose:

az mi się oczy spociły :oops:

Posted

Asior napisał(a):
rozmawiałam juz misieek

BRAVO!!! Dziękuję! :multi:

malaweszka, co Ci się w oczka stało? ;)