malawaszka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Asior napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak to??? był dead line i kończył się DT więc musiało się udać :loveu: Fester zamieszkał niedaleko missieek :multi: oby tylko byl grzeczny i nie sprawiał za dużo problemów to będzie gites bo pani bardzo fajna :multi: Quote
danka1234 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 super ze Fester juz w swoim domku,teraz kolej na Febusie. Quote
zdwrdwd Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Świetnie Febe wychodzi na tych zdjęciach. Widać że słodziak z niej ;) Quote
xmartix Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 oo nie wiedziałam o Festerku, to super! no Febe to by się tylko całować chciała :diabloti: nie mam siły! ;) Quote
malawaszka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 na całowanie nie masz siły? :lol: Jak tam cieczka pannicy? jest jakiś przybliżony termin sterylki? Quote
xmartix Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 tak, na przytulanie z nią hehehe tak cieczka widzę już koniec. podobno trzeba odczekać i dopiero sterylka myślę że w tym tyg się umówię to do 2 tyg to zrobimy Quote
malawaszka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 a o kosztach już wiesz coś? czy udało się załatwić taniej? Quote
xmartix Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 już wiem, sterylka za darmo za to dzisiaj idę na szczepienia w końcu Quote
malawaszka Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 no to super, że się udało ze sterylką załatwić :multi: domku domku gdzie jesteś??!! Quote
xmartix Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 właśnie wróciłyśmy od weta Febunia zaszczepiona, cały zestaw, zapłaciłam 50 zł (ze zniżką na szczęście) wetka powiedziała że najlepiej sterylkę dopiero za 3 miesiące, więc już będę naciskać nowy domek ewentualny Quote
kako80 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 jade w te niedziele(czyli dzis) do wroclawia, wracam w poniedzialek do katowic, jezeli przekazecie mi transporterek, przywioze go do kato. moj tel gdyby byl ktos chetny: 604 406 288 Quote
xmartix Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 tak, są chętni, napisałam Tobie smsa, zaraz się skontaktuję z Misieek Quote
danka1234 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 a co z domkiem? jest jakis przynajmniej potencjalny zainteresowany Febcią, czy dalej cisza?. Quote
malawaszka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 chyba trzeba panienkę mocniej rozreklamować Festerek ma się dobrze - kocha swoją Panią, Pana się jeszcze trochę obawia, ale pozwala mu się głaskać i wszystko jest na dobrej drodze :-) Quote
Kenny Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 malawaszka napisał(a):Festerek ma się dobrze - kocha swoją Panią, Pana się jeszcze trochę obawia, ale pozwala mu się głaskać i wszystko jest na dobrej drodze :-) :multi::multi::multi::multi::multi::multi: super, cieszę się :lol: Quote
xmartix Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 nie, po Febinkę nikt nie dzwonił. Ale czekamy dalej, nie ma co się martwić, to długoterminowy dt. Quote
malawaszka Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 xmartix napisał(a):nie, po Febinkę nikt nie dzwonił. Ale czekamy dalej, nie ma co się martwić, to długoterminowy dt. i chwała Ci za to :Rose: Quote
xmartix Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 śpąca Febe :eviltong: ulubiona pozycja: przy człowieku Quote
malawaszka Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 słodkości - musimy jej znaleźć naprawdę super domek :loveu: najlepiej jakaś pani w średnim wieku, na emeryturce wcześniejszej - dużo czasu dla pieska :loveu: Quote
kako80 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 a kontenerek juz w kato, do odebrania, moze sobie czekac spokojnie bo mi nie przeszkadza. a uzywany nie bedzie bo moj onek to tylko glowe moglby tam wsadzic!:loveu: Quote
xmartix Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Febunia czuje się dobrze, jest wesoła, lubi pobiegać, biega sobie czasami luzem po łące zarośniętej, wraca na zawołanie, raz od razu a raz po jakimś czasie, wraca jak nie ma psów, ludzi i kotów w okolicy. postaram się ją nauczyć paru komend :razz: aha i nikt nie dzwonił.. Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 takiej kochanej laluni nikt nie chce? :placz: Quote
Recommended Posts