xmartix Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 xmartix napisał(a):Misieek jakbym znalaza kogo kto jedzie do Katowic to podrzucić Ci ten transporterek? odbierzesz? ktoś na transportowym ogłosił że jedzie przez Wro do Krakowa, zapytałam się czy nie weźmie transporterka. Może byc? by była w nd w Krakowie Quote
kako80 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 pisalam wczesniej zeby podrzucic mojemu mezowi we wro to przywiezie do kato, ale bez reakcji.. nastepnym razem bedzie jechal do katowic kolo 5 lipca, wiec jezeli was to interesuje, to musicie mu podrzucic transporterek. Quote
xmartix Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 kako80 napisał(a):pisalam wczesniej zeby podrzucic mojemu mezowi we wro to przywiezie do kato, ale bez reakcji.. nastepnym razem bedzie jechal do katowic kolo 5 lipca, wiec jezeli was to interesuje, to musicie mu podrzucic transporterek. ok, będę pamiętać Quote
xmartix Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 pamiętamy pamiętamy a Febunia patrzy ze mną na Dogo co się dzieje :cool1: Quote
xmartix Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 xmartix napisał(a):ktoś na transportowym ogłosił że jedzie przez Wro do Krakowa, zapytałam się czy nie weźmie transporterka. Może byc? by była w nd w Krakowie o 7-8 rano w nd byłby transporterek w Krakowie na wystawie, trzeba by było go stamtąd odebrać kto ma kontakt do Misieek to jej zadzwonię i powiem bo na Dogo widzę nie wchodzi często Quote
danka1234 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 co u psiaczków ,jakies widoki na domki są moze? Quote
Kenny Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 danka1234 napisał(a):co u psiaczków ,jakies widoki na domki są moze? jedna pani oglądała Festerka i mówiła, że jej się podoba, ale tego samego dnia zadzwoniła do missieek, że chce zobaczyć jeszcze inne psiaki...:-( podejrzewam, że zaważyło na tym siusianie Festerka...:-( a on ma coraz mniej czasu :placz: ja nic nie mogę zrobić, nie mogę z nim dłużej zostać, chociaż bardzo bym chciała :placz: Quote
malawaszka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Kenny a jak z tym sikaniem? lepiej? Quote
missieek Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 xmartix napisał(a):o 7-8 rano w nd byłby transporterek w Krakowie na wystawie, trzeba by było go stamtąd odebrać kto ma kontakt do Misieek to jej zadzwonię i powiem bo na Dogo widzę nie wchodzi często w niedziele nie bede w krakowie jesli ktos moze to zostawic w konkretnym miejscu to ok albo mozna poszukac kogos z krakowa kto bedzie na wystawie Quote
Kenny Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 malawaszka napisał(a):Kenny a jak z tym sikaniem? lepiej? tak,lepiej...tzn. chodzimy na spacerki 4 razy dziennie, dzięki czemu nie popuszcza w domku już w ogóle...może raz dziennie mu się zdarza troszkę nasiusiać, zazwyczaj jak się podniesie głos lub włączy odkurzacz :roll: albo jak się każe Festerkowi zejść z łóżka na chwilę przy ścieleniu,lub podczas zapinania smyczki:roll: ale jest zdecydowanie lepiej. zostały jeszcze dwie dawki antybiotyku. ostatniej nie mogłam mu podać - strasznie się wyrywał - trzymały go 3 osoby i nie daliśmy rady, bo tak strasznie się bał...poszłam z nim więc do weta i tam poszło zdecydowanie szybciej i sprawniej i przede wszystkim bez stresowania jamniorka :lol: ciągle martwię się co z nim będzie jak pojadę...:-( gdzie on wtedy trafi ? :-( Quote
xmartix Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 no i kontenerek dalej u nas.. zdjęcia Febuni [IMG]http://img79.imageshack.us/img79/7706/zdjcia0004.jpg[/IMG] Febe zawsze siada tam gdzie my! :diabloti: [IMG]http://img142.imageshack.us/img142/1271/zdjcia0007g.jpg[/IMG] [IMG]http://img31.imageshack.us/img31/8457/zdjcia0009h.jpg[/IMG] [IMG]http://img523.imageshack.us/img523/786/zdjcia0011.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 śliczności te oczka wpatrzone:loveu: Quote
danka1234 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Febusia jest prześliczna i grzeczniutka widać a są jacys zainteresowani jej adopcją? Quote
xmartix Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 nie ma jak na razie, myślę że ludzie wyjechali na wakacje... wyślę ją do GW to może tam ją ktoś wypatrzy Quote
malawaszka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Febe jest taka zamyślona na wszystkich zdjęciach, romantyczna, melancholijna dusza :loveu: Quote
Recommended Posts