Kenny Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 xmartix napisał(a):ja dorzucić mogę troszkę do leków.. może ma prostatę? dziękuję, zobaczymy najpierw co mu dolega i czy w ogóle jakieś leki na to pomogą...;) Quote
Asior Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Kenny, a w jakim rejonie krakowa mieszkasz??? Bo bym Ci pożyczyła transporterka Quote
Kenny Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Asior napisał(a):Kenny, a w jakim rejonie krakowa mieszkasz??? Bo bym Ci pożyczyła transporterka Mieszkamy na Podgórzu...myślisz, że on się zmieści do transporterka? To taki zmutowany jamnik :evil_lol: waży pewnie z 13 kg :p Quote
Asior Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 mam bardzo duży transporterek :) taki // Fretka.pl // Sklep internetowy dla fretki // Quote
Kenny Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Asior']mam bardzo duży transporterek :) taki // Fretka.pl // Sklep internetowy dla fretki // ok...może wejdzie, chociaż ja wątpię...Fester jest naprawdę dłuuuugi. Malawaszka Ty go widziałaś ? Myślisz, że się zmieści ? Zresztą próba nie strzelba - można spróbować ;) Quote
Kenny Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Asior napisał(a):tylko, ze ja mieszkam w hucie :placz: spoko, zapytam jeszcze sąsiadki, która miała swego czasu transporter...w razie czego bym podjechała do huty, nie ma problemu... Quote
malawaszka Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 57 cm to może być trochę mało :lol: Quote
Asior Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 bierzcie pod uwagę to, ze on tam nie będzie przebywał godzinami, tylko ma jechać do weta i wrócić.... Quote
Kenny Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Asior napisał(a):bierzcie pod uwagę to, ze on tam nie będzie przebywał godzinami, tylko ma jechać do weta i wrócić.... racja. tylko, żeby się zmieścił... Quote
malawaszka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Febe jest we Wrocławiu, a Fester w Krakowie do konca czerwca Quote
xmartix Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Febikowi u nas dobrze, ale szuka ds, na razie zero telefonów i małe zainteresowanie na allegro... Quote
Kenny Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 a Festerek coraz lepiej, zdecydowanie mniej siusia po lekach...ale jednak jeszcze sie to zdarza...:p ma dostać jeszcze 3 serie antybiotyku. Zobaczymy jak dalej będzie ;) A wczoraj mały rozróba miał wizytę :lol: przyszła pani zainteresowana wzięciem Festerka do DS :lol: pani miała wcześniej jamniczkę przez długie lata i teraz szuka psiaka podobnego. Mieszka z synem 25-letnim w Krakowie. Fester bardzo jej się spodobał, jednak na powitanie wskoczył na kanapę i zrobił koło niej siusiu :p:mad: no to wyjaśniłam jej, że ma te problemy z pęcherzem i że wydamy go dopiero po skończeniu leczenia. Powiedziała, że w takim razie będziemy jeszcze w kontakcie, ale że jak będzie zdrowy to jest zdecydowana. Dlatego teraz Fester musi przestać sikać :p oj musi...:p Quote
xmartix Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 oo fajnie. a cod o Febe: Febunia znosi do swojego ukochanego kontenerka wszelkie buty... nie gryzie ich, ale znosi i śpi z nimi :roll: :lol: Quote
Kenny Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 hehehe prawidłowo :loveu: porządek musi być ! :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 xmartix napisał(a):oo fajnie. a cod o Febe: Febunia znosi do swojego ukochanego kontenerka wszelkie buty... nie gryzie ich, ale znosi i śpi z nimi :roll: :lol: ojejuś to najsłodsze co może być :placz: aż mi się oczy zeszkliły :oops: Festerku zdrowiej kochany :calus: Quote
malawaszka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 missieek napisał(a):czy transporter zostal wyslany w droge powrotna do katowic? prawie wszystkie moje transportery w rozjazdach za niedlugo nie bedzie w czym futer nosic/wozic :roll: jutro Ci Jarek podrzuci ten co ja mam :oops: Quote
missieek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 czy transporter zostal wyslany w droge powrotna do katowic? prawie wszystkie moje transportery w rozjazdach za niedlugo nie bedzie w czym futer nosic/wozic :roll: Quote
xmartix Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Misieek jakbym znalaza kogo kto jedzie do Katowic to podrzucić Ci ten transporterek? odbierzesz? Quote
xmartix Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Zdjęcie Febe na kolanach przed kompem: zasnęła :crazyeye: Quote
malawaszka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 ależ przylepka :loveu: a ona nie ma problemów z zostawaniem w domu? Quote
xmartix Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 nie, nie ma, jak się wychodzi to skrobnie w drzwi i koniec, a jak się zostawi klapki czy buty na wierzchu to są u niej w transporterku ale nie pogryzione ;) Quote
Recommended Posts