Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

xmartix napisał(a):
ja dorzucić mogę troszkę do leków..
może ma prostatę?

dziękuję, zobaczymy najpierw co mu dolega i czy w ogóle jakieś leki na to pomogą...;)

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
Kenny, a w jakim rejonie krakowa mieszkasz???
Bo bym Ci pożyczyła transporterka

Mieszkamy na Podgórzu...myślisz, że on się zmieści do transporterka? To taki zmutowany jamnik :evil_lol: waży pewnie z 13 kg :p

Posted

Asior napisał(a):
tylko, ze ja mieszkam w hucie :placz:

spoko, zapytam jeszcze sąsiadki, która miała swego czasu transporter...w razie czego bym podjechała do huty, nie ma problemu...

Posted

Asior napisał(a):
bierzcie pod uwagę to, ze on tam nie będzie przebywał godzinami, tylko ma jechać do weta i wrócić....

racja. tylko, żeby się zmieścił...

Posted

a Festerek coraz lepiej, zdecydowanie mniej siusia po lekach...ale jednak jeszcze sie to zdarza...:p ma dostać jeszcze 3 serie antybiotyku. Zobaczymy jak dalej będzie ;)
A wczoraj mały rozróba miał wizytę :lol: przyszła pani zainteresowana wzięciem Festerka do DS :lol: pani miała wcześniej jamniczkę przez długie lata i teraz szuka psiaka podobnego. Mieszka z synem 25-letnim w Krakowie. Fester bardzo jej się spodobał, jednak na powitanie wskoczył na kanapę i zrobił koło niej siusiu :p:mad:
no to wyjaśniłam jej, że ma te problemy z pęcherzem i że wydamy go dopiero po skończeniu leczenia. Powiedziała, że w takim razie będziemy jeszcze w kontakcie, ale że jak będzie zdrowy to jest zdecydowana. Dlatego teraz Fester musi przestać sikać :p oj musi...:p

Posted

xmartix napisał(a):
oo fajnie.
a cod o Febe: Febunia znosi do swojego ukochanego kontenerka wszelkie buty... nie gryzie ich, ale znosi i śpi z nimi :roll: :lol:

ojejuś to najsłodsze co może być :placz: aż mi się oczy zeszkliły :oops:

Festerku zdrowiej kochany :calus:

Posted

missieek napisał(a):
czy transporter zostal wyslany w droge powrotna do katowic?
prawie wszystkie moje transportery w rozjazdach
za niedlugo nie bedzie w czym futer nosic/wozic :roll:

jutro Ci Jarek podrzuci ten co ja mam :oops: