malawaszka Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 ostatnio w ogóle coś domków jak na lekarstwo :placz: Quote
malawaszka Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 matko taka cisza na wątku.... co z ogłoszeniami Febe? jest jakikolwiek odzew? Quote
xmartix Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 niestety nikt nie dzwoni trzeba ich więcej zaraz sprowadzę koleżankę to pomoże ja dałam ją do GW i będę im regularnie często ją tam słać do tego moje ogłoszenia są nadal aktualne może zmienię je troszkę bo się oczytały pewnie Quote
malawaszka Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 hop hop Febunia prosi o ogłoszenia :modla: Quote
xmartix Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 może w temacie trzeba wpisać że ogłoszeń więcej chcemy Quote
malawaszka Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 kurcze już raz zmieniałam i nie wiem czemu nie było, teraz się udało :oops: Quote
danka1234 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 moge pomóc w ogłoszeniach tylko musze wiedziec jakie ma aktualne. chyba najlepiej byłoby ułożyc nową tresć i dodac nowe fotki do ogłoszen. Quote
maksiorek Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 danka1234 napisał(a):moge pomóc w ogłoszeniach tylko musze wiedziec jakie ma aktualne. chyba najlepiej byłoby ułożyc nową tresć i dodac nowe fotki do ogłoszen. Marta, wstaw ten tekst, który Ty wykorzystywałaś - jak dziewczyna jest chętna do ogłoszeń:lol:, grzechem byłoby nie skorzystać z pomocy. Quote
xmartix Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Wkleiłam 2 dni temu ale mi się zawiesiło Dogo i nie zapisał się mój post niestety wklejam teraz TEXT: [CENTER][COLOR=#1616ff][FONT=Verdana][B][SIZE=3]Febe to urocza wesoła maleńka sunia w typie jamnika, z krótką, gładką sierścią. [/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#1616ff][FONT=Verdana][B][SIZE=3]Ona i jej bracia zostali sami bez jakiejkolwiek opieki po tym jak zmarła ich pani. Na szczęście znaleźli się dobrzy ludzie. Febe znajduje się obecnie w domu tymczasowym. [/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#1616ff][FONT=Verdana][B][SIZE=3]Mimo że trochę nieufna to pragnie kontaktu z człowiekiem, już po chwili otwiera się i okazuje się, że Febe to cudna przylepka, która nie odstępuje człowieka ani na krok. [/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#1616ff][FONT=Verdana][B][SIZE=3]Uwielbia się tulić i siedzieć na kolanach. Do obcych jest bardziej nieufna, dlatego wymaga stanowczego ale i ciepłego opiekuna.[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#1616ff][FONT=Verdana][B][SIZE=3]Febe ma 5 lat, jest zdrowa, wysterylizowana. Może mieszkać z innymi zwierzętami.[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#ff1616][FONT=Verdana][B][SIZE=4]Jeżeli chcesz adoptować sunię, zadzwoń![/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#ff1616][FONT=Verdana][B][SIZE=4]668 980 123[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana][B][SIZE=3]Sunia czeka na odpowiedzialny dom![/SIZE][/B][/FONT] [COLOR=#1616ff][FONT=Verdana][B][SIZE=3] [/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER] Quote
danka1234 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 to jakie Feba ma aktualne ogłoszenia?bym nie zrobiła tych samych. Quote
xmartix Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 aktualne ma na: allegro, przygarnijzwierzaka, kupiepsa, alegratce, gumtree i adopcje.org Quote
danka1234 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 numer telefonu który podaliscie pod tekstem jest niedobry,brakuje 1 cyfry. ogłoszenia dla Febe; kokosy interpress e-oferty adopcja psa giełda ogłoszen nasi pupile ogłoszenia olx Quote
maksiorek Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dzięki wielkie za ogłoszenia i mam nadzieję, że Febe wkrótce znajdzie swojego ludzia i swój domek. Quote
danka1234 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ja w ogloszeniach podałam dobry ,chodziło mi o to by poprawic ten co podałaś w poscie 410 by nikt z nim ogłoszeń przypadkiem nie zrobił. Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 jakieś zainteresowanie lalunią? Quote
xmartix Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 niestety właśnie nie poodnawiam jej te które ja robiłam i dam do gw Quote
malawaszka Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 jejku no - musi znaleźc się ktoś w końcu Quote
xmartix Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 nie kto pisze ładne teksty? bo potrzeba jej ładniejszego może tekstu Quote
maksiorek Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 malawaszka napisał(a):może Majqa? Dobry pomysł, może pomoże i cuś napisze. Febisia zrobiła się już całkiem domowym psiakiem - śpi tylko pod kołdrą, pcha się na kolana, wie co to kuchnia i lodówka. Na spacerach pięknie chodzi na smyczy, a od jakichś prawie dwóch tygodni chodzi już bez smyczy i sama się mnie pilnuje. Nadal trzeba jednak na małą uważać, bo do niektórych obcych osób kłapie "dziobem" i nie daje się pogłaskać. Do psów generalnie nastawiona bardzo pozytywnie, chociaż z żadnym się jeszcze nie bawiła - obwącha, pomerda ogonem i tyle. Natomiast sama umie się bawić patyczkiem (byleby nie za dużym) lub kasztanem. Wchodzi do dziur wykopanych przez moje psy i sama też kopie. Jedzonko dostaje głównie suche - Royal Canin Obesity, smakuje jej też Eukanuba Dermatosis, czasami kocią saszetkę, którą wręcz uwielbia; surowe mięsko niekoniecznie; wędzone kurze łapki baaaardzo chętnie - każde żarełko można jej odebrać bez problemu. Myślę, że domek powinien być jednak bez małych dzieci, dlatego że przy niespodziewanym dotknięciu przez malucha Febe prawie na sto procent będzie kłapała zębami. Sunia równie dobrze może pójść do jakiejś starszej osoby, bo naprawdę na smyczy chodzi super, w domu głównie śpi pod kołdrą albo na kolanach, w miarę długo wytrzymuje bez spacerów - rano spacer mniej więcej 6-6.30, po południu od około 16 i ostatni między 20 a 21. Nawet jak jestem zmęczona i sporadycznie zdarza się, że psy są ostatni raz na dworze ok.18-tej, to bez problemu wytrzymuje do rana i nie brudzi w domu. Generalnie przyjęła zasady moich psów - tak długo jak śpi pańcia, tak długą śpią psy;). W ogłoszeniach może by podać mój nr telefonu, bo jednak ona już dosyć długo u mnie jest i mogę w sumie odpowiedzieć na wiele ewentualnych pytań? Nie reaguje na kota, ani na konie. Quote
maksiorek Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dokładnie po dwóch miesiącach pobytu u mnie Febisia pojechała dzisiaj do swojego domku. Quote
malawaszka Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 o rany rany napisz coś wiecej :modla: ależ się cieszę!!!! maleńka bądź grzeczna kochana!!!!!!! Beata powiedz, że będzie dobrze proszę :modla: :kciuki: Quote
Recommended Posts