__Lara Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Dziewczyny, mogę prosić o nr konta na który są/ będą zbierane pieniążki dla suczki? jedna osoba chce cosik wpłacić... Quote
taxelina Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Eh jak moglam przeoczyc ja.. zaraz dodam na ejamniki Quote
beam6 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Isadora7 napisał(a):Link nie działa. U mnie działa - maja602 tekst bardzo dobry :lol: Jeden z "moich domków" dostał nowe informacje i nie wycofał się jak narazie więc, może ............. ? Quote
Isadora7 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 maja602 napisał(a):Zmieniłam dane kontaktowe i napisałam o kłopotach zdrowotnych. O szczegółach ewentualnemu nabywcy opowie osoba, u której Jamninia przebywa. Wszystko będzie wiadomo po badaniach. Czy to coś poważnego, czy można to wyleczyć. Ponizej link do jednego z ogłoszeń. Drugie tej samej tresci. Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / Jamninia Link nie działa. Negri jak możesz skontaktuj się ze mną (mail, GG) trzeba jakoś pomóć jamnisi. Jest Jamnicza Skarpeta, są jak widze chetni do sponsorowania. Trzeba doprecyzować co robimy. Ja mam kogoś kto powaznie przymierza się do jej adopcji. No ale dopiero w lipcu po powrocie do kraju. A i tak wiem że znajdziemy dom wcześniej. A teraz najpilniejsza jest diagnostyka i ciepły kącik. Quote
Negri Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Na razie suka jest na DT niepłatnym, badania pewnie zjedzą trochę kasy ale to się jutro dowiemy. Wszystkie dane dam w sobotę ok? bo jutro mam maturę z chemii a po niej mega transport do niemiec i nie wyrabiam Quote
beam6 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Negri napisał(a):Na razie suka jest na DT niepłatnym, badania pewnie zjedzą trochę kasy ale to się jutro dowiemy. Wszystkie dane dam w sobotę ok? bo jutro mam maturę z chemii a po niej mega transport do niemiec i nie wyrabiam Trzymamy kciuki za chemię :loveu: Quote
Isadora7 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 beam6 napisał(a):Trzymamy kciuki za chemię :loveu: Dołączam swoje kciuki, a i moim jamolom pozaciskam. Quote
maja602 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Lara przykro mi. Ze mnie ani wybitny informatyk, ani nie mam super sprzętu. Wiem, że nie zawsze się otwiera i nie u wszystkich. Wklejam jeszcze raz. Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / Jamninia Quote
__Lara Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Negri napisał(a):Na razie suka jest na DT niepłatnym, badania pewnie zjedzą trochę kasy ale to się jutro dowiemy. Wszystkie dane dam w sobotę ok? bo jutro mam maturę z chemii a po niej mega transport do niemiec i nie wyrabiam No to czekamy ;) Quote
beam6 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 basia0607 napisał(a):Trzymam kciuki ! Halo Wrocław, halo ............... ! Co słychać u Sunieczki ? Quote
danka1234 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 i ja sie przyłącze do ciekawskich losem jamnisi.;) zadajac to samo pytanie. Quote
Kasia77 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 danka1234 napisał(a):i ja sie przyłącze do ciekawskich losem jamnisi.;) zadajac to samo pytanie. Pokaż się jamnisiu,czekamy wszyscy na Ciebie:roll: Quote
Zuzanna.psiaki Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Czy ktoś może napisać co się dzieje z Jamnisia?? Quote
__Lara Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 malagos napisał(a):Negri nie była na dogo od 14 maja... No to ciekawe... jamniczka ma 3 obserwatorów na allegro, ciekawe czy ktoś się zgłosił już... Quote
Negri Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Wybaczcie.......... matura, psy, Niemcy........ i już nie wyrobiłam. Więc tak, sunia ma dobra krzepliwość ale prawdopodobnie coś z serduszkiem. Czeka ja szereg badań ale........ już w nowym domku!!!! Ludzie naprawdę bardzo fajni, z Wrocławia, sunia będzie miała raj. DZięki wielkie za pomoc i ogłoszenia - dzięki nim suka ma dom!! Quote
Recommended Posts