Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Link nie działa.

U mnie działa - maja602 tekst bardzo dobry :lol:

Jeden z "moich domków" dostał nowe informacje i nie wycofał się jak narazie więc, może ............. ?

Posted

maja602 napisał(a):
Zmieniłam dane kontaktowe i napisałam o kłopotach zdrowotnych. O szczegółach ewentualnemu nabywcy opowie osoba, u której Jamninia przebywa. Wszystko będzie wiadomo po badaniach. Czy to coś poważnego, czy można to wyleczyć.
Ponizej link do jednego z ogłoszeń. Drugie tej samej tresci.

Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / Jamninia

Link nie działa.

Negri jak możesz skontaktuj się ze mną (mail, GG) trzeba jakoś pomóć jamnisi. Jest Jamnicza Skarpeta, są jak widze chetni do sponsorowania. Trzeba doprecyzować co robimy.

Ja mam kogoś kto powaznie przymierza się do jej adopcji. No ale dopiero w lipcu po powrocie do kraju. A i tak wiem że znajdziemy dom wcześniej. A teraz najpilniejsza jest diagnostyka i ciepły kącik.

Posted

Na razie suka jest na DT niepłatnym, badania pewnie zjedzą trochę kasy ale to się jutro dowiemy. Wszystkie dane dam w sobotę ok? bo jutro mam maturę z chemii a po niej mega transport do niemiec i nie wyrabiam

Posted

Negri napisał(a):
Na razie suka jest na DT niepłatnym, badania pewnie zjedzą trochę kasy ale to się jutro dowiemy. Wszystkie dane dam w sobotę ok? bo jutro mam maturę z chemii a po niej mega transport do niemiec i nie wyrabiam

Trzymamy kciuki za chemię :loveu:

Posted

Negri napisał(a):

No to czekamy ;)

Posted

malagos napisał(a):
Negri nie była na dogo od 14 maja...

No to ciekawe... jamniczka ma 3 obserwatorów na allegro, ciekawe czy ktoś się zgłosił już...

Posted

Wybaczcie.......... matura, psy, Niemcy........ i już nie wyrobiłam.

Więc tak, sunia ma dobra krzepliwość ale prawdopodobnie coś z serduszkiem. Czeka ja szereg badań ale........ już w nowym domku!!!! Ludzie naprawdę bardzo fajni, z Wrocławia, sunia będzie miała raj.

DZięki wielkie za pomoc i ogłoszenia - dzięki nim suka ma dom!!