Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich :lol:

To ja jestem tą dogomaniaczką od domku.
Sunia ma dzisiaj sterylkę, DT we Wrocławiu zaopiekuje się małą do piątku, pielęgnując po zabiegu.
W piątek Dziewczynka ma załatwiony przez Negri transport i przyjedża do mnie do Warszawy do DT.
Niestety w planowanym DS sprawy się skomplikowały i nie jest już 99% a najwyżej 50% i to nie wiadomo kiedy :shake:.

W związku z powyższym - szukamy DS nadal.
Mogę liczyć na Waszą pomoc ?

Posted

beam6 napisał(a):
Witam wszystkich :lol:

To ja jestem tą dogomaniaczką od domku.
Sunia ma dzisiaj sterylkę, DT we Wrocławiu zaopiekuje się małą do piątku, pielęgnując po zabiegu.
W piątek Dziewczynka ma załatwiony przez Negri transport i przyjedża do mnie do Warszawy do DT.
Niestety w planowanym DS sprawy się skomplikowały i nie jest już 99% a najwyżej 50% i to nie wiadomo kiedy :shake:.

W związku z powyższym - szukamy DS nadal.
Mogę liczyć na Waszą pomoc ?

Jasne że możesz, jak tylko podasz dane kontaktowe zrobię jej allegro. Praktczynie już mam i wstrzymałam publikowanie po informacji, ze domek jest. To czekam na dane kontaktowe.

Posted

Isadora7 napisał(a):
A jakby się udało jeszcze jakieś zdjęcia to już będzie super.

Ja Suńkę ogłosiłam w środowej ofercie ze zdjęciem :razz:

Isadora7 - masz pw :lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):

Jasne że możesz, jak tylko podasz dane kontaktowe zrobię jej allegro. Praktczynie już mam i wstrzymałam publikowanie po informacji, ze domek jest. To czekam na dane kontaktowe.

Ale sunia już ma allegro, ja jej zrobiłam, i to za 20zł, wyróżnione, pogrubione, podświetlone.

Posted

maja602 napisał(a):
Ogłoszenia zrobione. Sunia występuje w nich pod pseudonimem Jamninia.

:thumbs::Dog_run:

Super ją ochrzciłaś :loveu: dzięki

Dzisiaj już był jeden telefon, nawet dosyć, dosyć ;)
Kciuki trzymać prosimy z Jamninią !

Posted

__Lara napisał(a):
proszę, tu jest allegro. Było robione wtedy na szybko. Przydałoby się więcej zdjęć to bym je znacznie ulepszyła.

Suuuper :multi:

Byłam i widziałam - mam prośbę o lekką korektę: Jamninia jest już po sterylizacji i od piątku zamieszka w Warszawie, zdjęć narazie brak :shake:

Edit: informacje nieaktualne

Posted

__Lara napisał(a):
PW doszedł, silke zasponsoruje małej allegro :loveu::loveu: zaraz robię małej ekstra wyróżnione allegro serdecznie dziękuję :loveu:

__Lara napisał(a):

Ale sunia już ma allegro, ja jej zrobiłam, i to za 20zł, wyróżnione, pogrubione, podświetlone.

No faktycznie nie zauważyłam :)

beam6 napisał(a):
Super ją ochrzciłaś :loveu: dzięki

Dzisiaj już był jeden telefon, nawet dosyć, dosyć ;)
Kciuki trzymać prosimy z Jamninią !

No to trzymamy kciuki i przy okazji gdzie jeszcze mała jest ogłaszana?

Posted

Isadora7 napisał(a):

No to trzymamy kciuki i przy okazji gdzie jeszcze mała jest ogłaszana?

Gdzie maja ogłosiła to nie wiem - telefon był z mojego ogłoszenia do Oferty ze zdjęciem ;)

Posted

Słuchajcie po kolejnej rozmowie z byłą właścicielką okazało się ze suka ma 7 lat a nie 3.......... a co gorsza po obcięciu pazurów krwawiła całą noc. Na prawdopodobnie problemy z krzepliwością... na dniach będą robione badania

JUŻ NIE MAM SiŁY.................

Posted

Negri napisał(a):
Słuchajcie po kolejnej rozmowie z byłą właścicielką okazało się ze suka ma 7 lat a nie 3.......... a co gorsza po obcięciu pazurów krwawiła całą noc. Na prawdopodobnie problemy z krzepliwością... na dniach będą robione badania

JUŻ NIE MAM SiŁY.................

O jasny gwint. Czekamy na wyniki ja caly czas jakby co czekam w gotowości. Jakby trzeba było daj znać, coś z jamniczej skarpety by się dało na sunieczkę.

Posted

Isadora7 napisał(a):
O jasny gwint. Czekamy na wyniki ja caly czas jakby co czekam w gotowości. Jakby trzeba było daj znać, coś z jamniczej skarpety by się dało na sunieczkę.

Całe szczęście, że Sunia nie miała sterylki w poniedziałek bo zapewne by się wykrwawiła na stole :shake:. Jak się okazało sterylkę miała inna sunia.

Zadeklarowałam i potwierdzam - w razie potrzeby dorzucam 100 złotych miesięcznie na utrzymanie Suni.

Posted

Byłej właścicielce należy pogratulować "człowieczeństwa". To nie szczekanie było powodem oddania psa, tylko jego stan zdrowia.
Przez 7 lat pies był OK a jak zaczęły się kłopoty to do schronu.
Tą Panią też kiedyś czeka starość, no i choroba też nie wybiera.

Przepraszam ale coś podobnego doprowadza mnie do złości.

Posted

maja602 napisał(a):
Byłej właścicielce należy pogratulować "człowieczeństwa". To nie szczekanie było powodem oddania psa, tylko jego stan zdrowia.
Przez 7 lat pies był OK a jak zaczęły się kłopoty to do schronu.
Tą Panią też kiedyś czeka starość, no i choroba też nie wybiera.

Przepraszam ale coś podobnego doprowadza mnie do złości.

Masz rację - a ponieważ ja wierzę, że wszystko wraca do człowieka to, choć nie życzę Jej tego, też może być kiedyś oddana do "Domu Spokojnej Starości".

Posted

Trzeba tej małej dać szansę. Postanowiłam zmienić treść ogłoszeń i uświadomić przyszłemu właścicielowi, że piesek ma kłopoty zdrowotne. Zrozumiałam, że sunia zostaje we Wrocławiu u osoby, która się nią opiekowała do tej pory tzn. że w ogłoszeniach mam podać nr telefonu z allegro.
Cały czas jestem dobrej myśli i wierzę że w śród miłosników jamników znajdzie się CZŁOWIEK, który mimo problemów da Jamnini dom.

Myślę, że w obecnym stanie sterylizacji nie będzie?