Hotel KADIF Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Negri napisał(a):na 99% tak :loveu: jutro postaram sie dograć szczegóły i napiszę Normalnie SUPER!!!! :loveu: Boszz... jak ja kocham jamniki!!! ;) Quote
Isadora7 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 DIF napisał(a):Normalnie SUPER!!!! :loveu: Boszz... jak ja kocham jamniki!!! ;) Podrzucić swoje oba?:roflt::roflt::roflt: Quote
beam6 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Witam wszystkich :lol: To ja jestem tą dogomaniaczką od domku. Sunia ma dzisiaj sterylkę, DT we Wrocławiu zaopiekuje się małą do piątku, pielęgnując po zabiegu. W piątek Dziewczynka ma załatwiony przez Negri transport i przyjedża do mnie do Warszawy do DT. Niestety w planowanym DS sprawy się skomplikowały i nie jest już 99% a najwyżej 50% i to nie wiadomo kiedy :shake:. W związku z powyższym - szukamy DS nadal. Mogę liczyć na Waszą pomoc ? Quote
Isadora7 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 beam6 napisał(a):Witam wszystkich :lol: To ja jestem tą dogomaniaczką od domku. Sunia ma dzisiaj sterylkę, DT we Wrocławiu zaopiekuje się małą do piątku, pielęgnując po zabiegu. W piątek Dziewczynka ma załatwiony przez Negri transport i przyjedża do mnie do Warszawy do DT. Niestety w planowanym DS sprawy się skomplikowały i nie jest już 99% a najwyżej 50% i to nie wiadomo kiedy :shake:. W związku z powyższym - szukamy DS nadal. Mogę liczyć na Waszą pomoc ? Jasne że możesz, jak tylko podasz dane kontaktowe zrobię jej allegro. Praktczynie już mam i wstrzymałam publikowanie po informacji, ze domek jest. To czekam na dane kontaktowe. Quote
danka1234 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 ja moge zrobić ogłoszenia jako dodatek bo jak ma mieć allegro od Isadory to domek z niego wiecej jak pewny będzie.;) Quote
Isadora7 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 A jakby się udało jeszcze jakieś zdjęcia to już będzie super. Quote
Isadora7 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 beam6 napisał(a):Ja Suńkę ogłoszę w piątkowej ofercie ze zdjęciem :razz: Isadora7 - masz pw :lol: Oki po pracy wystawie jej allegro. Quote
beam6 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Isadora7 napisał(a):A jakby się udało jeszcze jakieś zdjęcia to już będzie super. Ja Suńkę ogłosiłam w środowej ofercie ze zdjęciem :razz: Isadora7 - masz pw :lol: Quote
__Lara Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Isadora7 napisał(a): Jasne że możesz, jak tylko podasz dane kontaktowe zrobię jej allegro. Praktczynie już mam i wstrzymałam publikowanie po informacji, ze domek jest. To czekam na dane kontaktowe. Ale sunia już ma allegro, ja jej zrobiłam, i to za 20zł, wyróżnione, pogrubione, podświetlone. Quote
__Lara Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 __Lara napisał(a):Allegro: Młodziutka miniaturka jamnik, pilnie DOM, pies (631126767) - Aukcje internetowe Allegro proszę, tu jest allegro. Było robione wtedy na szybko. Przydałoby się więcej zdjęć to bym je znacznie ulepszyła. Quote
maja602 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Odebrałam wiadomość. Ogłoszenia dziś będą zrobione. Jak ta panna Jamninia ma na imię? Quote
maja602 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ogłoszenia zrobione. Sunia występuje w nich pod pseudonimem Jamninia. :thumbs::Dog_run: Quote
beam6 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 maja602 napisał(a):Ogłoszenia zrobione. Sunia występuje w nich pod pseudonimem Jamninia. :thumbs::Dog_run: Super ją ochrzciłaś :loveu: dzięki Dzisiaj już był jeden telefon, nawet dosyć, dosyć ;) Kciuki trzymać prosimy z Jamninią ! Quote
beam6 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 __Lara napisał(a):proszę, tu jest allegro. Było robione wtedy na szybko. Przydałoby się więcej zdjęć to bym je znacznie ulepszyła. Suuuper :multi: Byłam i widziałam - mam prośbę o lekką korektę: Jamninia jest już po sterylizacji i od piątku zamieszka w Warszawie, zdjęć narazie brak :shake: Edit: informacje nieaktualne Quote
Isadora7 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 __Lara napisał(a):PW doszedł, silke zasponsoruje małej allegro :loveu::loveu: zaraz robię małej ekstra wyróżnione allegro serdecznie dziękuję :loveu: __Lara napisał(a): Ale sunia już ma allegro, ja jej zrobiłam, i to za 20zł, wyróżnione, pogrubione, podświetlone. No faktycznie nie zauważyłam :) beam6 napisał(a):Super ją ochrzciłaś :loveu: dzięki Dzisiaj już był jeden telefon, nawet dosyć, dosyć ;) Kciuki trzymać prosimy z Jamninią ! No to trzymamy kciuki i przy okazji gdzie jeszcze mała jest ogłaszana? Quote
beam6 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Isadora7 napisał(a): No to trzymamy kciuki i przy okazji gdzie jeszcze mała jest ogłaszana? Gdzie maja ogłosiła to nie wiem - telefon był z mojego ogłoszenia do Oferty ze zdjęciem ;) Quote
Negri Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Słuchajcie po kolejnej rozmowie z byłą właścicielką okazało się ze suka ma 7 lat a nie 3.......... a co gorsza po obcięciu pazurów krwawiła całą noc. Na prawdopodobnie problemy z krzepliwością... na dniach będą robione badania JUŻ NIE MAM SiŁY................. Quote
Negri Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Póki co zostaje we Wrocławiu, beam6 niestety nie może jej zabrać Quote
Isadora7 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Negri napisał(a):Słuchajcie po kolejnej rozmowie z byłą właścicielką okazało się ze suka ma 7 lat a nie 3.......... a co gorsza po obcięciu pazurów krwawiła całą noc. Na prawdopodobnie problemy z krzepliwością... na dniach będą robione badania JUŻ NIE MAM SiŁY................. O jasny gwint. Czekamy na wyniki ja caly czas jakby co czekam w gotowości. Jakby trzeba było daj znać, coś z jamniczej skarpety by się dało na sunieczkę. Quote
beam6 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Isadora7 napisał(a):O jasny gwint. Czekamy na wyniki ja caly czas jakby co czekam w gotowości. Jakby trzeba było daj znać, coś z jamniczej skarpety by się dało na sunieczkę. Całe szczęście, że Sunia nie miała sterylki w poniedziałek bo zapewne by się wykrwawiła na stole :shake:. Jak się okazało sterylkę miała inna sunia. Zadeklarowałam i potwierdzam - w razie potrzeby dorzucam 100 złotych miesięcznie na utrzymanie Suni. Quote
maja602 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Byłej właścicielce należy pogratulować "człowieczeństwa". To nie szczekanie było powodem oddania psa, tylko jego stan zdrowia. Przez 7 lat pies był OK a jak zaczęły się kłopoty to do schronu. Tą Panią też kiedyś czeka starość, no i choroba też nie wybiera. Przepraszam ale coś podobnego doprowadza mnie do złości. Quote
beam6 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 maja602 napisał(a):Byłej właścicielce należy pogratulować "człowieczeństwa". To nie szczekanie było powodem oddania psa, tylko jego stan zdrowia. Przez 7 lat pies był OK a jak zaczęły się kłopoty to do schronu. Tą Panią też kiedyś czeka starość, no i choroba też nie wybiera. Przepraszam ale coś podobnego doprowadza mnie do złości. Masz rację - a ponieważ ja wierzę, że wszystko wraca do człowieka to, choć nie życzę Jej tego, też może być kiedyś oddana do "Domu Spokojnej Starości". Quote
__Lara Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 maja602, a jaką dałaś treść ogłoszeń? bo ja w związku z tym też muszę zmienić to na allegro. Quote
maja602 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Trzeba tej małej dać szansę. Postanowiłam zmienić treść ogłoszeń i uświadomić przyszłemu właścicielowi, że piesek ma kłopoty zdrowotne. Zrozumiałam, że sunia zostaje we Wrocławiu u osoby, która się nią opiekowała do tej pory tzn. że w ogłoszeniach mam podać nr telefonu z allegro. Cały czas jestem dobrej myśli i wierzę że w śród miłosników jamników znajdzie się CZŁOWIEK, który mimo problemów da Jamnini dom. Myślę, że w obecnym stanie sterylizacji nie będzie? Quote
maja602 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Zmieniłam dane kontaktowe i napisałam o kłopotach zdrowotnych. O szczegółach ewentualnemu nabywcy opowie osoba, u której Jamninia przebywa. Wszystko będzie wiadomo po badaniach. Czy to coś poważnego, czy można to wyleczyć. Ponizej link do jednego z ogłoszeń. Drugie tej samej tresci. Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / Jamninia Quote
Recommended Posts