__Lara Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 DG32 napisał(a):Co do tego czy jest minatura czy standardem trudno powiedzieć, chociaż wygląda na standarda, ale może to wina tego, że jest utuczona a przynajmniej wygląda tak na zdjęciach, zresztą pazurki tez wydaja sie byc długaśne, co o nadmiarze spacerków nie świadczy. Zmieniłam, wykreśliłam, że jest miniaturką. Dla mnie to też standard. Quote
Negri Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 ja suki na oczy nie widziałam, tylko taką informacje dostałam a jaka jest to nie wiem bo w ogóle nie znam sie na jamolach Quote
AMIŚKA Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Piękna jamnisia :loveu: a jakie imię ma NIUNIA ?? Oczywiście dam na jamnicze fora!! Pozwoliłam sobie zdjęcie zmienić;) a i jamniczka nie jest duża, to rzeczywiście bedzie miniatura,tylko baardzo tłusta!! dam ogłoszenie na gratke.. Quote
Zuzanna.psiaki Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 A nie można jej do jakiegoś hoteliku na parę dni?? Damy ogłoszenie wszędzie gdzie się da i szybko znajdziemy dla niej dom. Ale skaczą te posty :/ Quote
Negri Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 dzięki, trzeba coś wykombinować, u nas na boksie jest po 5-10 sztuk, i jamniki często zostają............ zagryzane :-( Quote
bico Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Negri napisał(a):dzięki, trzeba coś wykombinować, u nas na boksie jest po 5-10 sztuk, i jamniki często zostają............ zagryzane :-( matko ale mało czasu:-(:-(:-( zaznaczam, wieczorem będę kombinować. piszcie do cioteczki Ola la, ona robi świetne animalcafe i często później psiaki są losowane do Merta:cool3: proponuję też zaprosić na wątek ciotkę Brysio, specjalizuje się w masowych akcjach ogłoszeniowych:cool3: Quote
Isadora7 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Witanko, o jamniczce wiem od paru godzin. Niestety dopiero teraz weszłam. To jamniczka miniaturowa ale jak napisała AMISKA zatuczona (oby nie zaciążona). Ja mam prośbę, poszukajcie czegoś płatnego sensownie. Puści się dziewczynę nawet na pare dni bo: ONA NIE MOŻE TRAFIĆ DO SCHRONU!!!! Ta jamniczka szybko znajdzie dom, 2 dni to mało tym bardziej przed weekendem. Ciotki błagam o płatne DT jak się nie da inaczej. Taki psiak nie kosztuje dużo. Kasę na pierwszy rzut dostanie z jamniczej skarpety. Załatwiajcie na już. Ja zrobię u siebie "jamnicze allegro". U mnie dużo osób wchodzi włąsnie po jamniki i czeka na jamniki na moim profilu. Quote
Owieczka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Nie wiem czy jeszcze jest ten dom aktualny ... jakies kilka miesięcy temu spotakałam przemiłą kobiete w metrze (WARSZAWA) straciła swoja najukochańszą jamniczkę. Powiedziała mi wtedy ze za "jakiś czas" napewno wezmą jakiegos jamnika i zgodziłą się żeby jej przesyłać oferty. U nas w schronie jamników brak więc podsyłam Wam kontakt, moze sie uda :roll: tel do niej: 0 607 459 700 próbujcie Quote
EVA2406 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Maleńka bidulka :-(. Nie oddawajcie jej do schronu, błagam :-(. Quote
Isadora7 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Banerek podlinkowany Zuzanna.psiaki napisał(a):Dowóz do Wawy odpada?? W takiej sytuacji myślę, że nie o ile jest to pewien i sprawdzony DT lub DS Quote
marsi66 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Jaka ona jest kochana! sama bym pomogła,ale do przyszłego tyg(chyba) mam tymczas zajęty Quote
bico Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Owieczka napisał(a):Nie wiem czy jeszcze jest ten dom aktualny ... jakies kilka miesięcy temu spotakałam przemiłą kobiete w metrze (WARSZAWA) straciła swoja najukochańszą jamniczkę. Powiedziała mi wtedy ze za "jakiś czas" napewno wezmą jakiegos jamnika i zgodziłą się żeby jej przesyłać oferty. U nas w schronie jamników brak więc podsyłam Wam kontakt, moze sie uda :roll: tel do niej: 0 607 459 700 próbujcie co z tym domkiem? ktoś tam dzwonił? to jest zawsze jakaś szansa:roll: Nie można jej oddać do schronu! ona szybko dom znajdzie, tak jak pisze Isadora, tylko trzeba na to parę dni więcej, można szukać płatnego DT na te parę dni, zrzucimy się, ja coś dorzucę też, tylko znaleźć coś trzeba. jakby co piszcie do mnie na pw, dodam grosik;) Quote
bico Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 i co? jak tam jamnisia? dzwonił ktoś do tego domku w końcu czy nie?:roll: dzieje się coś w ogóle w tej sprawie? Quote
Hotel KADIF Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Czy coś wiadomo???!!! Mogę się rozpytać wśród znajomych, może ktoś będzie mógł ją wziąć na kilka dni.... Ale muszę wiedzieć na ile dni i od kiedy!! Poza tym Halinów jest k. Warszawy. Jak z ewentualnym transportem?! Quote
__Lara Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 bico napisał(a):i co? jak tam jamnisia? dzwonił ktoś do tego domku w końcu czy nie?:roll: dzieje się coś w ogóle w tej sprawie? No właśnie, zgłosił się ktoś???? Quote
Negri Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 nikt nie dzwonił, teraz kombinujemy sterylkę, i po niej może jechać do jednej z dogomaniaczek która zaoferowałam dom i z którą jestem w kontakcie :loveu: sterylka prawdopodobnie w poniedziałek Quote
Isadora7 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Negri napisał(a):nikt nie dzwonił, teraz kombinujemy sterylkę, i po niej może jechać do jednej z dogomaniaczek która zaoferowałam dom i z którą jestem w kontakcie :loveu: sterylka prawdopodobnie w poniedziałek To już będzie domek stały? Quote
Negri Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 na 99% tak :loveu: jutro postaram sie dograć szczegóły i napiszę Quote
Lady Nona Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ja mogę być ale naprawdę awaryjnym tymczasem ze względu na planowaną sterylkę.Po operacji sunia musi mieć spokój, u mnie dwa charty afgańskie i yorczka.Jutro nad ranem wyjeżdżamy na coursing pod Warszawę, a wracamy póżno w nocy. W poniedziałek wejdę na wątek jak wygląda sytuacja. Quote
__Lara Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Negri napisał(a):na 99% tak :loveu: jutro postaram sie dograć szczegóły i napiszę O ja, super!!!! :loveu: Quote
Negri Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Lady dzięki wielkie za pomoc, wszystko jest tak na czas robione, tyle psów ze odchodzę od zmysłów..... jutro sie dowiem dokładnie co i jak i będę pisać Quote
bico Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Cieszę się, że w miarę pozytywne info napływają:multi: czekamy na dalsze wieści. Quote
Recommended Posts