Negri Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Potrzebujemy pilnie pomocy, 3 letnia jamniczka miniaturka została wywalona przez swoją dotychczasową opiekunkę. Suma na DT ale na 2 dni, za 2 dni trafi do schronu...... sunia jest bardzo zdezorientowana, lubi psy i dzieci. Babka ją oddała bo szczeka sporo........ no ale to jamnik :shake: Suka zachowuje czystość, jest łagodna. Błagamy o pomoc....... Słuchajcie po kolejnej rozmowie z byłą właścicielką okazało się ze suka ma 7 lat a nie 3.......... a co gorsza po obcięciu pazurów krwawiła całą noc. Na prawdopodobnie problemy z krzepliwością... na dniach będą robione badania Quote
__Lara Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Jak już pisałam Negri, mogę zrobić ekspresowo super wyróżnione allegro, ale potrzebne jest na to 20,00zł, a mnie na to nie stać :( cioteczki, pomóżcie!!!!!!!!!! Quote
__Lara Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 PW doszedł, silke zasponsoruje małej allegro :loveu: serdecznie dziękuję :loveu: zaraz robię małej ekstra wyróżnione allegro :loveu: Quote
Herspri Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Takie młode zdrowe cudo szybko znajdzie wielu chętnych, ja nie mogę jej wziąć bo mam już tymczas zajęty a matka z trzecim psem to by mnie wywaliła z domu ;) Dajcie więcej info o niej, jak do kotów, suk i innych dzieci :razz: Quote
__Lara Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ciotki, wchodzćcie tu :( Negri, jaki podać kontakt??? telefon, mail?????????????? Quote
żabusia Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Też tak uważam. Hm, dla mnie wygląda na standardowego jamnika, nie miniaturowego. Quote
__Lara Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Allegro: Młodziutka miniaturka jamnik, pilnie DOM, pies (631126767) - Aukcje internetowe Allegro Quote
żabusia Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Trzeba by jakoś dać znać jamnikowcom, tylko nie pamiętam nicków. Quote
DG32 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Czy sunia jest wysterylizowana? będzie wysterylizowana w dt lub macie możliwość za sponsorowania sterylizacji jak sunia będzie w nowym domu? jak nie to dopisałabym ze warunkiem adopcji jest sterylizacja suni. Jamniczka jest młoda i może przyciągać pseudohodowców. Quote
__Lara Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 żabusia napisał(a):Też tak uważam. Hm, dla mnie wygląda na standardowego jamnika, nie miniaturowego. Dla mnie też :roll: ale zdjęcie może nie oddawać rzeczywistości. Quote
silke Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ona chyba faktycznie nie jest miniaturowa... Lara, może ze mnie stare dzieciate babsko po 30-tce, ale to "została wywalona" mi stylistycznie nie pasi do całości :eviltong: . Usunęłabym też "jest zdezorientowana", bo można sobie ideologie dorobić, że nerwowa etc. Quote
Zuzanna.psiaki Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ja mam mięciutkie serce do jamolków. Mogę porobić parę darmowych. Tylko podajcie mi namiary. Quote
DG32 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Co do tego czy jest minatura czy standardem trudno powiedzieć, chociaż wygląda na standarda, ale może to wina tego, że jest utuczona a przynajmniej wygląda tak na zdjęciach, zresztą pazurki tez wydaja sie byc długaśne, co o nadmiarze spacerków nie świadczy. Quote
__Lara Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 silke napisał(a):Ona chyba faktycznie nie jest miniaturowa... Lara, może ze mnie stare dzieciate babsko po 30-tce, ale to "została wywalona" mi stylistycznie nie pasi do całości :eviltong: . Usunęłabym też "jest zdezorientowana", bo można sobie ideologie dorobić, że nerwowa etc. Ok, już zmieniam. Zuzanna, dzięki :loveu: no właśnie ja nie wiem na kogo namiary, Negri musi podać :roll: narazie w allegro podałam swojego maila, będę potem przekierowywać do Negri. Quote
Basia i Barni Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 normalnie cudo , myslę ,że samo allegro wyróznione wystarczy ona jest tak cudna ,że ma pewny dom Quote
__Lara Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Negri napisał(a):A sterylka to oczywiście warunek. Możemy zrobić za darmo w schronisku u nas Dopisałam to :) Quote
__Lara Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Negri napisał(a):ja suki na oczy nie widziałam, tylko taką informacje dostałam a jaka jest to nie wiem bo w ogóle nie znam sie na jamolach Może i bez tego ktoś się nią zainteresuje :) Rzeczywiście, jest bardzo ładna, choć i odchudzanko by się jej przydało :eviltong: Quote
__Lara Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 DG32 napisał(a):Czy sunia jest wysterylizowana? będzie wysterylizowana w dt lub macie możliwość za sponsorowania sterylizacji jak sunia będzie w nowym domu? jak nie to dopisałabym ze warunkiem adopcji jest sterylizacja suni. Jamniczka jest młoda i może przyciągać pseudohodowców. Właśnie to dopisałam. Negri musi więcej napisać. Quote
Negri Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 kontakt do mnie: 603 616 546 foxterier@op.pl Suka dogaduje sie z innymi psami, z dziećmi także a koty nie wiemy Bardzo dziękuje :loveu: Quote
__Lara Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Negri napisał(a):kontakt do mnie: 603 616 546 foxterier@op.pl Suka dogaduje sie z innymi psami, z dziećmi także a koty nie wiemy Negri, dzięki :loveu: Zuzanna, już ma kontakt. Quote
Zuzanna.psiaki Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Zrobiłam literówkę no ale za późno... Oddam Jamniczę 3 letnią - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa Quote
Negri Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 A sterylka to oczywiście warunek. Możemy zrobić za darmo w schronisku u nas Quote
Recommended Posts