Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Potrzebujemy pilnie pomocy, 3 letnia jamniczka miniaturka została wywalona przez swoją dotychczasową opiekunkę. Suma na DT ale na 2 dni, za 2 dni trafi do schronu...... sunia jest bardzo zdezorientowana, lubi psy i dzieci. Babka ją oddała bo szczeka sporo........ no ale to jamnik :shake: Suka zachowuje czystość, jest łagodna.
Błagamy o pomoc.......

Słuchajcie po kolejnej rozmowie z byłą właścicielką okazało się ze suka ma 7 lat a nie 3.......... a co gorsza po obcięciu pazurów krwawiła całą noc. Na prawdopodobnie problemy z krzepliwością... na dniach będą robione badania

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak już pisałam Negri, mogę zrobić ekspresowo super wyróżnione allegro, ale potrzebne jest na to 20,00zł, a mnie na to nie stać :( cioteczki, pomóżcie!!!!!!!!!!

Posted

Takie młode zdrowe cudo szybko znajdzie wielu chętnych, ja nie mogę jej wziąć bo mam już tymczas zajęty a matka z trzecim psem to by mnie wywaliła z domu ;) Dajcie więcej info o niej, jak do kotów, suk i innych dzieci :razz:

Posted

Czy sunia jest wysterylizowana? będzie wysterylizowana w dt lub macie możliwość za sponsorowania sterylizacji jak sunia będzie w nowym domu? jak nie to dopisałabym ze warunkiem adopcji jest sterylizacja suni. Jamniczka jest młoda i może przyciągać pseudohodowców.

Posted

żabusia napisał(a):
Też tak uważam. Hm, dla mnie wygląda na standardowego jamnika, nie miniaturowego.

Dla mnie też :roll: ale zdjęcie może nie oddawać rzeczywistości.

Posted

Ona chyba faktycznie nie jest miniaturowa...

Lara, może ze mnie stare dzieciate babsko po 30-tce, ale to "została wywalona" mi stylistycznie nie pasi do całości :eviltong: .
Usunęłabym też "jest zdezorientowana", bo można sobie ideologie dorobić, że nerwowa etc.

Posted

Co do tego czy jest minatura czy standardem trudno powiedzieć, chociaż wygląda na standarda, ale może to wina tego, że jest utuczona a przynajmniej wygląda tak na zdjęciach, zresztą pazurki tez wydaja sie byc długaśne, co o nadmiarze spacerków nie świadczy.

Posted

silke napisał(a):
Ona chyba faktycznie nie jest miniaturowa...

Lara, może ze mnie stare dzieciate babsko po 30-tce, ale to "została wywalona" mi stylistycznie nie pasi do całości :eviltong: .
Usunęłabym też "jest zdezorientowana", bo można sobie ideologie dorobić, że nerwowa etc.

Ok, już zmieniam. Zuzanna, dzięki :loveu: no właśnie ja nie wiem na kogo namiary, Negri musi podać :roll: narazie w allegro podałam swojego maila, będę potem przekierowywać do Negri.

Posted

Negri napisał(a):
ja suki na oczy nie widziałam, tylko taką informacje dostałam a jaka jest to nie wiem bo w ogóle nie znam sie na jamolach

Może i bez tego ktoś się nią zainteresuje :) Rzeczywiście, jest bardzo ładna, choć i odchudzanko by się jej przydało :eviltong:

Posted

DG32 napisał(a):
Czy sunia jest wysterylizowana? będzie wysterylizowana w dt lub macie możliwość za sponsorowania sterylizacji jak sunia będzie w nowym domu? jak nie to dopisałabym ze warunkiem adopcji jest sterylizacja suni. Jamniczka jest młoda i może przyciągać pseudohodowców.

Właśnie to dopisałam.

Negri musi więcej napisać.