Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lapis, to naprawdę nic trudnego. Instrukcję co i ja masz tutaj

Acha, nie ze wszystkich galerii da się wkleić zdjęcie, ale na podanej stronie masz adresy tych fotogalerii, które dają taką możliwość.

Posted

OBIECUJĘ SOLENNIE, ŻE SIĘ POSTARAM NAUCZYĆ, a jak nie to komuś podeślę

A co do reprezentacji dogomaniaków to może jakieś znaki rozpoznawcze, tylko nie głupie miny bo takich będzie więcej :wink: i się nie odnajdziemy

Posted

Z informacji na stronie ZK Bydgoszcz wynika, że w psach faffikach jest tylko klasa młodzieży, i co dla mnie ciekawe po raz pierwszy faffiki są przed astami i bulikami.

Posted

Właśnie wróciliśmy.

Wszystko się zgadza. Jesteśmy dumni jak cholera.

Ale wiecie co dziś stwierdziłam...

... trzeba być nieźle popier.......m, aby wstać o 3 i w taką pogodę jechać pokazać psa na wystawie.

Pocieszające, że nie mnie jednej to dolega.

Idę spać relacje jutro, i zgodnie z obietnicą postaram się wstawić zdjęcia.

papa

Posted

No to zaczynamy zbierac teczke z sukcesami, co by bylo co opijac na bulliadzie :) Do tego czasu powinno sie sporo uzbierac, no nie? Jakie ustalamy stawki? Co za BOG, BIS i inne? :D

Gratulacje kochani lapisowcy! Duza buzka! Oczywiscie czekam na relacje, zdjecia i stawki - zwyciestwo doda Wam sil! 8) :lol:

Posted

słuchajcie o co chodzi z ta trutką na szczury wysypaną na terenie wystawy? :o

to był debilny organizator, jakiś czubek czy zwyczajna plota??????? :o :o :evil: