Viris Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Pozdrawiam małą rozkoszkę, którą widziałam na wystawie w NDM. Quote
Jujka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 O rane! Viris! Mam kompletny opad szczęki! Serdeczne dzięki za fotki Fimki! A Ty wiesz, że jak je zobaczyłam, pomyślałam sobie (nie czytając wcześniej tekstu) "oooo... jakie te cziny do siebie podobne... toż to psię wygląda jak Fimka"... Jujka o bardzo małym rozumku :razz: PS Viris... czy ja bym mogła te zdjęcia od Ciebie wyprosić? :) Dziękuję. Quote
misiaczek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Viris napisał(a):Pozdrawiam małą rozkoszkę, którą widziałam na wystawie w NDM. Cześć Agata :). Na tych fotkach jest właśnie Fimka??? Quote
Jujka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 misiaczek napisał(a):Cześć Agata :). Na tych fotkach jest właśnie Fimka??? Mogę odpowiedzieć? Tak. To jest Fimka :lol: A w tle mój Małż :D Quote
Viris Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Tak to zdjęcia Fimki ;) Jujka zdjęcia oficjalnie wyproszone :P Quote
Jujka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 To oficjalnie już je drapnęłam. Są super! :) Dzięki raz jeszcze! PS Będziesz w NDM w kwietniu? Quote
Viris Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Nie planuję. W tym roku nie wiem czy pojawię się w ogóle na jakiejś wystawie. Chociaż mam jedno ciekawe zaproszenie i się zastanawiam. Ale nie do NDM. Quote
Jujka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Szkoda :( My pojedziemy. Blisko mamy. Choć ja z zasady nie przepadam na NDM. Quote
Viris Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Oj ozdóbki są w sobotę, to na pewno mnie nie będzie. Quote
Jujka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Misiaczku, ja na wystawie czina widziałam dwa razy... A bywam ciut... Co do wielkości, to sędzina w NDM zapytała mnie, czy ona nie powinna być troszkę większa, więc to różnie z tym bywa. W każdym razie mnie się taki mikropek podoba znacznie bardziej, niż cziny z górnej granicy normy, albo i poza nią... Quote
Jujka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ufff... juz miałam serce w gardle... Na szczęście berny też są w sobotę. Już widzę minę męża na wieść, że na wystawę pojedzie dwa razy - w sobotę i w niedzielę :mad: Quote
Recommended Posts