Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie!
Chciałabym Wam przedstawić moją malutką Keli;) No może już taka maleńka nie jest,bo to już w końcu 3 lata na karku.No,ale jak wiadomo dla Pańci zawsze będzie kochanym maleństwem;)

Historia Keli w skrócie:
Będąc maleńkim szczenięciem (ok.2,5 miesięcznym) błąkała się w Rembertowie zimową porą.Wnioskuję,że po prostu została wyrzucona.I tak przez jakiś dobrych ludzi trafiła do Psiego Anioła.Niestety w owym czasie nie było tam miejsc dla nieszczepionego szczenięcia,więc Ola jako dobra wolontariuszka postanowiła zabrać psinkę na kwarantannę do siebie do domku.
Ta nasza kwarantanna trwa już tak 3 lata;p

P.S-Ogon miała już obcięty jak trafiła do Azylu,bo chyba urodzić się z krótkim (prawie jak u boksera) nie mogła prawda?

Keli dopiero co przywieziona do azylu:

Keli 9 miesięcy:

Sorki za słabej jakości zdjęcia,lepszych niestety nie znalazłam.

Posted

Avilia napisał(a):

P.S-Ogon miała już obcięty jak trafiła do Azylu,bo chyba urodzić się z krótkim (prawie jak u boksera) nie mogła prawda?

nie, nie mogła... mój terz stracił ogonek... zaraz po urodzeniu... mówili że to i dobrze, bo ładniej wygląda... no może i fakt.

Kely na 100% nie urodziła się bez ogona ponieważ jest bardzo podobna do ONki! (czyżby krew ONka:razz:)

Posted

Asiqs napisał(a):
nie, nie mogła... mój terz stracił ogonek... zaraz po urodzeniu... mówili że to i dobrze, bo ładniej wygląda... no może i fakt.

Kely na 100% nie urodziła się bez ogona ponieważ jest bardzo podobna do ONki! (czyżby krew ONka:razz:)

Oooo w końcu ktoś tu zajrzał...A już myślałam,że nikt nie będzie chciał tu zaglądać;] Miło;))

W takim razie jej pierwszy "właściciel" jeżeli można to tak nazwać musiał ją ogonka pozbawić;/ Chociaż i bez niego jest pełna uroku;) A czy krew ONka?Nie mam pojęcia;p Muszę stwierdzić,że po raz pierwszy ktoś ją do ONki porównał;)
Ciekawa jestem opinii innych;D
Pozdrawia Ola z Keli;]

• 2 weeks later...
Posted

Avilia napisał(a):
Nikt nie chce mojej suni oglądać:((((

nie smutać! My tu zawsze być :evil_lol:

kofana Kelli (albo Kelly)

u nas też pustki:shake: nikt nie wchodzi podziwiać Lulusia:placz:

Posted

Asiqs napisał(a):
zauważyłam, że nie umiesz linkowac zdjęć w sygnaturce. Mogę Ci jutro zrobić banner. tylko ważne jest linkowanie:roll:

Hmm...a jak się linkuje?;p

Posted

Asiqs napisał(a):
no więc:

wchodzisz sygnaturę
klikasz na foto jakie chcesz zalinkować
i wyszukujesz u góry taki znaczek globusa

no i wyskoczy Ci okienko w które wklejasz link (np. forum Kelli)

Udało się;)

• 4 weeks later...
Posted

Super ten banerek!Prześliczny;) Dziękuję;*
Póki co nie ma mnie w Warszawie i mam słaby dostęp do kompa.A tak gwoli odpowiedzi to jak na razie jestem "zwiana" na śląsk;p
Pozdrawiam

Posted

witamy:multi::multi::multi:
Śliczna suńka:loveu: Czekam na nowe fotki:eviltong:
I zapraszamy oczywiście do swojej galerii.