Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podziękowania dla hodowli 'Lhamco laco' za uzyczenie Romea do konkurencji mlody prezenter :loveu:
Zajęlismy tym razem 4 lok.
Miałam przyjemność pokazać Romiego na Bisie Oddziału i w niezłej stawce psów (ok.25) udalo się wywalczyć
[SIZE="5"]
BIS Oddziału III :multi:

Lhasa Apso, RE CLAIM Close to Perfection :loveu:

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolina i Farez napisał(a):
Tak, jednak pogoda nam nie dopisała...:shake:
Choć ok. godz. 15 zaczęło sie wypogadzać..tyle że już wtedy sędziowie na swoich ringach praktycznie kończyli ocenianie.. nie wiem czemu, ale zawsze w dniu wystawy w Radomiu pada deszcz..... :mad:
W maju było całkiem, całkiem. Do tej pory mam jedną rękę opaloną bardziej :p

Byłam dzisiaj w Radomiu koło 12 ale pogoda mnie zniechęciła do zajechania na tereny wystawy. Może za rok :lol:

Posted

Cordia napisał(a):
mam duuuzo zdjec ale nie mam mopsow mam finaly do 5 grupy alaskany, husky i innne ale narazie w ravach wiec musicie poczekac

Masz może foteczkę z BIS Oddziału? :razz:

Posted

Dobrych fotek nigdy za wiele :multi: z góry Wam dziękuję , ładna pamiątka będzie a ode mnie ofc nikt nie robil bo wszyscy spakowani w samochodzie juz byli :mad:

Posted

tylko ja najpredzej hmmm jutro pojutrze wsadze bo sa w ravach a brat wybył z domu :) wiec jutro to u mnie brat napstrykał, cale szczescie ze byl

bo nawet na pudełku stalysmy

Posted

Cordia napisał(a):
tylko ja najpredzej hmmm jutro pojutrze wsadze bo sa w ravach a brat wybył z domu :) wiec jutro to u mnie brat napstrykał, cale szczescie ze byl

bo nawet na pudełku stalysmy

Cordia czy to ty byłaś z samoyed'em jak była prezentacja ras?

Posted

oj bo ja nie lubie... jakos tak, kiedys sie pochwalilam przeszlo bez echa wiec podarowalam sobie : ) ale okkk NSwR, Zw.Rasy i BOG II

tak z samoyedem to ja i to ja malo co orła nie wyrznelam na rigu <juz na bog'ach> i bolala mnie noga to ja.....
a na prezentacjii oczywiscie zadyszana.... 2 slowa do mikrofonu.. nie wiedzialam ze beda kazali mi sie blaznic inaczej bym nie wyszla

Posted

Cordia napisał(a):
oj bo ja nie lubie... jakos tak, kiedys sie pochwalilam przeszlo bez echa wiec podarowalam sobie : ) ale okkk NSwR, Zw.Rasy i BOG II

tak z samoyedem to ja i to ja malo co orła nie wyrznelam na rigu i bolala mnie noga to ja.....

No to wielkie GRATULACJE ! :multi:

Aa to na ringu seterów jakaś pani ślizgiem przyleciała do sędziego :evil_lol:

Posted

Cordia napisał(a):

tak z samoyedem to ja i to ja malo co orła nie wyrznelam na rigu <juz na bog'ach> i bolala mnie noga to ja.....
a na prezentacjii oczywiscie zadyszana.... 2 slowa do mikrofonu.. nie wiedzialam ze beda kazali mi sie blaznic inaczej bym nie wyszla

Gratulacje, akurat was widziałam na prezentacji ;)

Guest Karmel
Posted

Moja Syberianka

NON-STOP PARTY Eskimoski Domek
ex.1,CWC,BOS,BOB

BEST OF GROUP

Czy ma ktos moze foteczki z finalu grupy V ?:) moj meil kamil.k4@vp.pl
Z gory dziekuje;)

Posted

Brawa dla wszystkich zwycięzców ;).
BISa wziął genialny springer spaniel angielski Lordsett MY MAGIC BOY :loveu:!
Gratulacje!!!
Trzeci był Afgan a drugi jakiś pies z grupy IX ale nie pamiętam co ;).

Posted

agnethka napisał(a):
poszły ;):lol::lol:

Dziękuję! Mam! Mogę umieścić u siebie na stronce? (ale to już jutro, bo własnie się wykąpałam i spadam spać, aż mnie głowa boli z tych emocji ! )

Nie wie ktoś jak tam pudło grupy IX?

Guest Karmel
Posted

Marzena>>;12840098 napisał(a):
proszę bardzo

Dziekuje slicznie:loveu: