McDzik Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Podziękowania dla hodowli 'Lhamco laco' za uzyczenie Romea do konkurencji mlody prezenter :loveu: Zajęlismy tym razem 4 lok. Miałam przyjemność pokazać Romiego na Bisie Oddziału i w niezłej stawce psów (ok.25) udalo się wywalczyć [SIZE="5"] BIS Oddziału III :multi: Lhasa Apso, RE CLAIM Close to Perfection :loveu: Quote
agadive Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 proszę o wklejenie zdjęć mopsów jeśli ktoś takowe posiada z góry dziękuję Quote
Cordia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 mam duuuzo zdjec ale nie mam mopsow mam finaly do 5 grupy alaskany, husky i innne ale narazie w ravach wiec musicie poczekac Quote
Viris Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Karolina i Farez napisał(a):Tak, jednak pogoda nam nie dopisała...:shake: Choć ok. godz. 15 zaczęło sie wypogadzać..tyle że już wtedy sędziowie na swoich ringach praktycznie kończyli ocenianie.. nie wiem czemu, ale zawsze w dniu wystawy w Radomiu pada deszcz..... :mad:W maju było całkiem, całkiem. Do tej pory mam jedną rękę opaloną bardziej :p Byłam dzisiaj w Radomiu koło 12 ale pogoda mnie zniechęciła do zajechania na tereny wystawy. Może za rok :lol: Quote
McDzik Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Cordia napisał(a):mam duuuzo zdjec ale nie mam mopsow mam finaly do 5 grupy alaskany, husky i innne ale narazie w ravach wiec musicie poczekac Masz może foteczkę z BIS Oddziału? :razz: Quote
McDzik Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='agnethka']ja mam :razz: I love you :loveu: ---> magda321123@interia.pl Quote
Cordia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 chyba powinna byc ale juz widze :D mnie uprzedzili Quote
McDzik Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Dobrych fotek nigdy za wiele :multi: z góry Wam dziękuję , ładna pamiątka będzie a ode mnie ofc nikt nie robil bo wszyscy spakowani w samochodzie juz byli :mad: Quote
Cordia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 tylko ja najpredzej hmmm jutro pojutrze wsadze bo sa w ravach a brat wybył z domu :) wiec jutro to u mnie brat napstrykał, cale szczescie ze byl bo nawet na pudełku stalysmy Quote
Zuza i Noddy Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Cordia napisał(a):tylko ja najpredzej hmmm jutro pojutrze wsadze bo sa w ravach a brat wybył z domu :) wiec jutro to u mnie brat napstrykał, cale szczescie ze byl bo nawet na pudełku stalysmy Cordia czy to ty byłaś z samoyed'em jak była prezentacja ras? Quote
Cordia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 oj bo ja nie lubie... jakos tak, kiedys sie pochwalilam przeszlo bez echa wiec podarowalam sobie : ) ale okkk NSwR, Zw.Rasy i BOG II tak z samoyedem to ja i to ja malo co orła nie wyrznelam na rigu <juz na bog'ach> i bolala mnie noga to ja..... a na prezentacjii oczywiscie zadyszana.... 2 slowa do mikrofonu.. nie wiedzialam ze beda kazali mi sie blaznic inaczej bym nie wyszla Quote
McDzik Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Cordia napisał(a):oj bo ja nie lubie... jakos tak, kiedys sie pochwalilam przeszlo bez echa wiec podarowalam sobie : ) ale okkk NSwR, Zw.Rasy i BOG II tak z samoyedem to ja i to ja malo co orła nie wyrznelam na rigu i bolala mnie noga to ja..... No to wielkie GRATULACJE ! :multi: Aa to na ringu seterów jakaś pani ślizgiem przyleciała do sędziego :evil_lol: Quote
Cordia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 na szczescie jak ja wyszlam to juz nie padalo :) dziekuujeMY bardzo Quote
Zuza i Noddy Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Cordia napisał(a):oj bo ja nie lubie... jakos tak, kiedys sie pochwalilam przeszlo bez echa wiec podarowalam sobie : ) ale okkk NSwR, Zw.Rasy i BOG II tak z samoyedem to ja i to ja malo co orła nie wyrznelam na rigu <juz na bog'ach> i bolala mnie noga to ja..... a na prezentacjii oczywiscie zadyszana.... 2 slowa do mikrofonu.. nie wiedzialam ze beda kazali mi sie blaznic inaczej bym nie wyszla Gratulacje, akurat was widziałam na prezentacji ;) Quote
Guest Karmel Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Moja Syberianka NON-STOP PARTY Eskimoski Domek ex.1,CWC,BOS,BOB BEST OF GROUP Czy ma ktos moze foteczki z finalu grupy V ?:) moj meil kamil.k4@vp.pl Z gory dziekuje;) Quote
Cordia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ja mam ale musisz poczekac :):) gratuluje a jak na BIS'ie? Quote
Biutka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Agnethka gratulacje za NJwR ;) Coś tam wygraliście na Bisach? ;) Quote
IrishDevils Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Brawa dla wszystkich zwycięzców ;). BISa wziął genialny springer spaniel angielski Lordsett MY MAGIC BOY :loveu:! Gratulacje!!! Trzeci był Afgan a drugi jakiś pies z grupy IX ale nie pamiętam co ;). Quote
McDzik Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 agnethka napisał(a):poszły ;):lol::lol: Dziękuję! Mam! Mogę umieścić u siebie na stronce? (ale to już jutro, bo własnie się wykąpałam i spadam spać, aż mnie głowa boli z tych emocji ! ) Nie wie ktoś jak tam pudło grupy IX? Quote
IrishDevils Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 W sumie to my tez się pochwalimy :evil_lol:. Wystawiany przeze mnie FAITHFUL FREDDY Shilton- ex1, CWC a mój BETWEEN HEAVEN AND HELL Zambi ex1, CWC, BOS, BOB i BOG1!!!:loveu::loveu::loveu: http://images45.fotosik.pl/186/ce18db993a4c8f7fmed.jpg Quote
Marzena>> Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='Karmel']Moja Syberianka NON-STOP PARTY Eskimoski Domek ex.1,CWC,BOS,BOB BEST OF GROUP Czy ma ktos moze foteczki z finalu grupy V ?:) moj meil kamil.k4@vp.pl Z gory dziekuje;) proszę bardzo Quote
Guest Karmel Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Marzena>>;12840098 napisał(a):proszę bardzo Dziekuje slicznie:loveu: Quote
Cordia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 tez dziekuje i gratuluje RUDASOWI : D widzialam go :) i zapamietalam przez tą łapke, mam nadzieje ze to nic powaznego Quote
Recommended Posts