Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I do mnie potwierdzenie przyszło!
Numerki odbiera się na wystawie.
A może zrobimy jakąś plażę - pod warunkiem dobrej pogody - bo i ja - jak zwykle :evil_lol: - mam sporo psów przed sobą. Można się będzie spokojnie poopalać albo pogadać przy gorącej herbacie :eviltong: - tu w drugiej wersji pogodowej...

Posted

A jak przyjadę na 11 to też mi wydadzą numerek?? Przed nami jest cała VII grupa i dopiero Goldeny także też trochę sobie poczekam. Jak miałam numerek to bez problemu przyjeżdżałam później, nie wiem jak jest w radomiu, bo jeszcze tam nie byłam

Posted

Ja jadę z Rzeszowa z koleżanką i dwoma psami, jeżeli chcesz jechać z nami zapraszam, ale uprzedzam wyjeżdżamy dość wcześnie.
Zaraz wyślę, PW

Posted

Dzisiaj rano było tak w sam raz (nie za ciepło nie za zimno) troszkę słońce świeciło, ale ok. 12 pogoda drastycznie się zmieniła i w ciągu dnia przeszły u nas 2 burze.... :shake:
Teraz niebo zachmurzone, ale mam nadzieję, że padać jutro nie będzie bo wiaterek je przegoni...(a jest dość spory)
Trzeba być dobrej myśli. ;)

Posted

Wróciliśmy szybciej niż zamierzaliśmy, pogoda dała w kość, mały zmarzł i zmókł, wolałam, lecieć, zwłaszcza, że mój Brando i tak się nie popisał ;) Jeśli ktoś widział galopującego po ringach luzem mahoniowego setera - to właśnie był Brando ;) Złapał go sędzia :P

Było miło, fajnie, nieletniego wpuścili bez problemów, posocjalizował się... gdyby nie ta pogoda...

Przepraszam, że uciekłam bez pożegnania i dania znać, ale stres po Brandulcowej gonitwie mnie trzymał, i dopiero w samochodzie zdałam sobie sprawę, że nawet nie dałam znać, że już jedziemy....

ps. bym zapomniała: Brando: doskonały, lokata 2 z 2 ;)

Posted

Tak, jednak pogoda nam nie dopisała...:shake:
Choć ok. godz. 15 zaczęło sie wypogadzać..tyle że już wtedy sędziowie na swoich ringach praktycznie kończyli ocenianie.. nie wiem czemu, ale zawsze w dniu wystawy w Radomiu pada deszcz..... :mad: