Flaire Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Radom nie ogłosił wprawdzie jeszcze obsady sędziowskiej, ale ja wiem, że jak dobrze pójdzie, to teriery (przynajmniej niektóre :)) będą sędziowane przez wybitną amerykańską sędzinę, Mareth Kipp. Mareth od wielu lat hoduje Airedale Terriery i jej hodowla jest jedną z najbardziej wpływowych na rozwój rasy w USA. Sędziowała m. in. na wystawie światowe w Argentynie, wielokrotnie na Montgomery i innych klubowych wystawach w USA, oraz w Anglii. Tak więc jej występ w Radomie to okazja dla polskich wystawców, aby wystawić psa u doświadczonego zagranicznego specjalisty. Ostatnio mamy takich okazji coraz więcej i to cieszy. :) Mareth to moja stara znajoma, hodowczyni mojej Lotki, więc ja nie będę u niej wystawiać, za to będę tłumaczyć. :) Tak że dodatkowo będzie można liczyć na sensowne opisy. :) Quote
aniada Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 [LEFT]Ja jeszcze czekam na obsadę. W tym samym czasie będzie w Toruniu, wiec zobaczę gdzie bedzie nam lepiej pasować. [/LEFT] Quote
Frytela Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Czekam na sędziów. Ale na 99% sie zjawie jako widz i jako tfu "fotograf". Quote
AnkaW Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Olusia napisał(a):Możliwe, że będę ;) to znaczy, że będą piękne foteczki :multi: Quote
Guciek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 XXI Krajowa Wystawa Psów Rasowych Jest już proponowana obsada, formularz i cennik :) [SIZE="1"]Sierpniową chyba sobie darujemy tym razem;) Quote
panbazyl Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ja się jeszcze zastanawiam nad tą wystawą. :razz: Quote
Frytela Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 no ja tez sie nie pojawie... ew. jako widz ale wątpie. Quote
Olusia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Guciek'] Sierpniową chyba sobie darujemy tym razem;) Ja chyba w końcu też, możliwe, że gdzieś wyjadę ;) Quote
dog_master Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Coyote Ugly FCI']zaznaczam... [quote name='panbazyl']zaznaczam temat Narzędzia wątku -> Subskrybuj ten temat Quote
IrishDevils Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 My już zgłoszeni i będziemy na pewno... dużą paczką :eviltong:. Quote
AnkaW Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 To ja już się uśmiecham do kogoś, kto zabrałby mnie ze Stalowej Woli :lol::lol: Quote
Dominika i Porto Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 My tez zgloszeni.Ciekawa jestem czy ta staweczka bedzie wczesniej jak ostatnio :) Quote
IrishDevils Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Mam problem, bo zgłosiłam psa do klasy użytkowej, ale musze go przenieść do championów. Dzwonie do oddziału, ale nikt nie odbiera. Pisałam emila, ale nikt nie odpisał. Dopiero dzisiaj się skapnęłam ze związek jest zamknięty do końca lipca:oops:. No i nie wiem co teraz:niewiem:. Boje się, ze jak zdzwonię do nich juz po urlopie to powiedzą mi, ze za późno bo juz po zgłoszeniach:-(. Zastanawiam się czy nie zgłosić psa drugi raz... Quote
panbazyl Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 mam wielką ochotę znów wybrać się do Radomia. Podoba mi się to, że wcześniej są podane dane zgłaszających. Tak trzymać! Quote
Biutka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Zobaczymy jednak, choć bardzo chciałabym być... Quote
IrishDevils Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Darianna napisał(a):my będziemy :) Czyli ruda ekipa jeszcze się powiększy :eviltong:. Quote
gregory Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Wybieramy się. Trzeba wykorzystać, że blisko.:razz: Quote
aga616 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Dominika i Porto napisał(a):My tez zgloszeni.Ciekawa jestem czy ta staweczka bedzie wczesniej jak ostatnio :) my też jedziemy:p:p Quote
Dorota_Fiszer Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 My tez myslimy,ale psy mega lyse a Fisz dodatkowo jeszcze bardziej lysy po chorobie :-( Quote
panbazyl Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 A my się zastanawiamy. Bo może watro pojeździć trochę po Polsce???? Cały czas za granicami kraju jesteśmy. Quote
Recommended Posts