rufusowa Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Frocia super wygląda :) jest taka uroczo niewinna ale to chyba tylko na zdjęciach :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 rufusowa napisał(a):Frocia super wygląda :) jest taka uroczo niewinna ale to chyba tylko na zdjęciach :evil_lol: No rufusowa, mówiłam przecież, że ona tylko tak ściemę wali :lol: Quote
mala_czarna Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Dawno nic nie pisałam, ale u nas spokój ;) Zdjęcia kiepskie teraz wychodzą, bo pogoda jakaś jesienno-wiosenno-zimowa. Dzisiaj na dłuższy spacer się do parku wybrałam, ale sporo dużych psów bez smyczy latało, a ja trochę boję się wtedy puszczać Frocię :oops: Przytyła chyba trochę, muszę rudzielca zważyć. W dniu sterylki, czyli ponad 3 miesiące temu ważyła 15 kg, ciekawe ile teraz? :razz: Fotki kiepściuchne, innych nie mam. Quote
mala_czarna Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 W domu to by tylko leżała i spała. Strasznie nieroby i pasożyty te psy, co? ;) Quote
rita60 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Oj straszne,mogłyby chociaż troche ogarnąc mieszkanko,jak my pracujemy:razz: Quote
majuska Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ale nóżki tak ładnie elegancko równiutko trzymamy :) Quote
mala_czarna Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 majuska napisał(a):Ale nóżki tak ładnie elegancko równiutko trzymamy :) No toć to dama przecie. Chociaż nie wiem, bo damy nie wyżerają biednym gołąbkom chlebka? ;) Ps. Renatko, bardzo mi przykro z powodu Leopolda. Nie udzielałam się na wątku, dlatego nie pisałam, ale wiem co teraz czujesz :( Quote
mala_czarna Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ja tym razem nie o Froci (która właśnie galopuje przez sen :) ). Weszłam na stronę schronu w Orzechowcach. Zobaczcie jakie cudo terrierowate :( Kolor sierści jak moja Frotella, taka czaprakowa. Ogonek tylko dłuższy. http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=3&sobi2Id=603&Itemid=7 Quote
mala_czarna Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Tam jest takie zdjęcie w boksie, jak leży obok miseczki i patrzy prosto w obiektyw, to normalnie Frocię widzę :( Quote
mala_czarna Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 No, jeszcze miesiąc i idziemy do fryzjera, bo Frotka wygląda jak diabeł Boruta :diabloti: Quote
majuska Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Moja wygląda jakby piorun doopnął w szczypiorek :) Quote
mala_czarna Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 majuska napisał(a):Moja wygląda jakby piorun doopnął w szczypiorek :) Ciotka, a wiesz, że ja Cię nieustanne zapraszam i czekam? Quote
majuska Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 A dziekuje, dziękuję.....mam na uwadze :) Tylko trochę strach, żeby mnie ta Twoja bestyja nie udziabała :) Quote
barb Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Wreszcie jakiś wątek na tym profilu z pozytywnym zakończeniem. Quote
mala_czarna Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 barb napisał(a):Wreszcie jakiś wątek na tym profilu z pozytywnym zakończeniem. Kurcze, gdzie są jakieś ze złym zakończeniem?? :( Nie wiem czemu, ale żadnego zdjęcia nie widzę. O co chodzi?? Quote
barb Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='barb']Wreszcie jakiś wątek na tym profilu z pozytywnym zakończeniem.[/QUOTE] Przepraszam chyba żle się wyrazilam ale jak pisalam jestem tu początkująca. Nie o profil mi chodzilo tylko o dogomanię wogole. Czytałam różne wątki i raczej nie kończyły sie dobrze. A ten akurat tak. Jeszcze raz przepraszam. A o co chodzi z tym zdjęciem? Quote
barb Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='rita60']Biedna szorstka istotka.....:-([/QUOTE] Fiolka. Jak pojawiły się jej zdjęcia na stronie Orzechowiec, myslalam, że zaraz zgłosi się wlaściciel. Niestety sama robilam jej kilka ogloszeń i cisza. Quote
mala_czarna Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 U Froci wszystko ok. Zaraz wstawię zdjęcia z ubiegłego spacerku. Troszkę kiepskiej jakości, ale ja jestem w stanie nawet cyfrówką zdjęcia zepsuć ;) Przestawię Frocię na karmę odchudzającą, bo pomimo tego, że nie dostaje więcej jeść, jakoś się dziwnie po tej sterylce zaokrągliła Quote
Recommended Posts